Hur man gör en slott i "The Sims 3"

In Hobbies, spel och leksaker
Advertisement

De strukturer som utgör ett slott tjäna praktiska ändamål, särskilt i krigstid, eftersom de flesta slott byggdes som fort. Att skapa ett slott i "The Sims 3", fokusera på de olika delarna som är gemensamma för de flesta slott. Många slott har vallgravar för att förhindra fiender från skalning väggarna. De yttre väggarna omger hela slottsbyggnad. En Gatehouse fungerar som en befäst ingången till komplexet, ofta tillsammans med torn på vardera sidan. I mitten av slottet står hålla den sista tillflykt för Castle invånare om väggarna åsidosätts.

Skapa Moat

Klicka på menyn "Options" när du har startat Sims spel och välj kommandot "Edit Town."

Klicka på en stor tomt mycket på kartan, klicka sedan på "Build / Köp" -ikonen på Lot Detaljer fönstret som dyker upp. Detta zoomar du i partiet och placerar dig i byggläget. Ett rutnät över landet hjälper dig rader upp.

Klicka på "dammar" verktyg på byggkontrollpanelen längst ned på skärmen för att skapa vallgraven.

Håll ned musknappen medan du drar för att skapa en cirkel av vatten runt hela omkretsen av partiet, vilket ger en liten näs av mark på framsidan av partiet för att få tillgång till slottet.

Klicka på "Back" knappen som ser ut som vänsterpekande triangeln för att avsluta "Dammar" verktyg och återgå till huvudbyggläget skärmen. Varje gång du behöver ändra bygger verktyg på följande steg, klicka på "Tillbaka" för att återgå till huvudskärmen.

Gör Castle Walls and Towers

Klicka på "golv och tak" verktyg och klicka på "Wood" -fliken. Välj en stil av trä för att täcka det näs av mark och simulera en vindbrygga på tomten. Klicka partiet för att skapa en rektangel som sträcker sig från kanten på det parti där du vill starta ditt slott Gatehouse.

Klicka på "Walls" verktyg. Klicka på tomten och håll musknappen medan du drar för att rita väggar. Använd rutnätet på tomten för vägledning. Göra en oktagon i vart och ett av de fyra hörnen av partiet. Se till att de radas upp med varandra.

Anslut oktagoner till varandra med två raka väggar som sträcker sig från kanterna på sina sidor som är vända mot varandra. Slutresultatet är en lång rektangulär korridoren mellan oktagoner.

Skapa porthuset genom att rita en liten rektangel med väggarna verktyget vid kanten av trägolv du placerat på näset. Porthuset ska röra slottsmuren precis som en veranda berör ett hus.

Skapa en rektangel eller oktagon nära centrum av partiet att vara slottet hålla.

Klicka på knappen "Gå upp en våning" på vänster sida av byggläget kontrollpanel. Lägg väggar ovanpå alla väggar du har skapat på första våningen.

Upprepa steg 6 för att skapa en tredje, fjärde och femte våningen, men lägga väggar ovanpå octagons endast i hörnen och hålla. Porthuset och sidoväggar av slottet bör vara kortare än de andra områdena.

Klicka på knappen "gå ner en våning" för att återgå till tredje våningen. Klicka på "Half Wall" alternativ i "Walls" verktygsfönster och lägga en halv vägg till toppen av slottet sidoväggar mellan hörn oktagoner.

Lägg Sten Mönster till golv och väggar

Återgå till första våningen. Klicka på "golv och tak" verktyg och välj en sten stil för golv.

Håll ned "Shift" -tangenten och klicka inne i slottet för att lägga stengolv. "Shift" -tangenten kan du snabbt lägga till mönstret till alla rutor i rutnätet i ett slutet utrymme. Upprepa detta på alla nivåer i slottet.

Klicka på "väggbeklädnader" verktyg. Välj kategorin "Frimureriet" och välj en typ av sten eller tegel för väggarna i slottet.

Håll ned "Shift" tangenten och klicka på utsidan av slottet att tillämpa mönstret på ytterväggarna. Upprepa på insidan av slottet att tillämpa mönstret på alla innerväggar.

Gör Tak och finslipa

Klicka på "taket" verktyg. Se till att knappen bredvid "Auto Tak" är "Off". Välj en "Conical" eller "Octagonal" tak stil från panelen av alternativ och klicka och dra över topparna på Octagon torn för att placera tak på varje. Lägg ett tak till Behåll på samma sätt. Om Keep är rektangulär, använd "Mansard" stil tak. Porthuset tak förblir platt.

Klicka på "Door" verktyg. Välj en gammal, trä-stil dörr från panelen av alternativen. Klicka på porthuset och Keep att ge dem framdörrarna. Lägg dörrar till var och en av åttkantiga torn för tillträde till korridorerna.

Klicka på "Trappa" verktyg. Välj sten trappa stil och klicka för att placera åtminstone en uppsättning av trappor på varje nivå av slottet.

Klicka på "Windows" verktyg. Välj en Domkyrka, Gothic- eller gallerliknande fönster och klicka på väggarna i slottet för att lägga till dem efter behov.

Klicka på menyn "Alternativ" och välj "Ändra stad" för att återgå till huvudkartbilden.

Klicka på menyn "Options" igen och välj "Spara" för att spara dina framsteg hittills. Upprepa dessa två sista stegen ofta som du arbetar så att du inte råkar tappa något arbete.

Tips

Planritningar från verkliga slott kan hjälpa till med din design för att hjälpa dig placera väggar och strukturer i realistiska platser.

Använd byggläget Basement verktyg för att skapa en underjordisk nivå som skulle kunna fungera som en fängelsehåla.

Lägg crenelations till toppen av porthuset taket med den "Stängsel" verktyg i byggläget.

Klicka på "Buskar" verktyg i byggläget, välj "Hedge" växt och klicka för att placera en säkring innanför slottets murar för en innergård. Om du känner dig kreativ, använda häckar att göra en labyrint.

Om du har installerat "The Sims 3: World Adventures" expansionen, en del av den utländska möbler och dekorationer har att "gamla" look som är lämplig för ett slott.

Electronic Arts butik erbjuder en "Sims 3" byggsats som innehåller yttre delar för att bygga en medeltida stil slott liknar vad du ser i "The Sims Medieval" spel. En andra uppsättning innehåller flera inre delar för att dekorera din nya plats.

Du kan inte spara tills du avslutar "Build läget."

Eftersom slott behöver en hel del utrymme för innergårdar, vallgravar och håller de inte fungerar bra på små partier.

För slottet för att göra en lämplig hem för Sims, måste du några moderna bekvämligheter som köksmaskiner och badrum. Du kan placera dessa objekt i Behåll eller en av de Octagon torn.

You may also read!

Hur man gör en Commute kort i "Sim City 4"

Hur man gör en Commute kort i "Sim City 4"

I SimCity 4 du hantverk en stad från början och leda den till framgång. Längs vägen kommer du att stöta på många gupp i vägen. Om en stad befolkning krymper eller aldrig växer, kan det bero på att pendla tid har förargat dina invånare. Din stadens la

Read More...
Hur man gör Triangle Golv i "The Sims"

Hur man gör Triangle Golv i "The Sims"

Sedan dess release i 2000, har över 100 miljoner spelare köpt "The Sims" skapa karaktärer och bygga upp i spelet drömhem med massor av färg, golv och möbler alternativ. 2009 release, "The Sims 3" tog ytterligare bygga alternativ till t

Read More...
Hur man gör en skyskrapa i "The Sims 3"

Hur man gör en skyskrapa i "The Sims 3"

"The Sims 3" kan du skapa din sim liksom din värld med fri roam gameplay bifogas. En härlig aspekt av att spela "The Sims 3" är förmågan att göra en myriad av olika stilar av byggnader. Till exempel, kan du enkelt göra en fullt fungera

Read More...
Hur man gör en slott av återvinningsmaterial

Hur man gör en slott av återvinningsmaterial

Om de vill vara en prinsessa eller en riddare i skinande rustning, många flickor och pojkar älskar att spela spel med en leksak slott. Istället för att köpa ett slott från butiken, att arbeta med dina barn skapa en hemma. Använd återvinningsbara mate

Read More...
Hur man gör en sim Fall omedelbart kär i dig i Sims 3

Hur man gör en sim Fall omedelbart kär i dig i Sims 3

Romantik är en avgörande spel aspekt i livet-simulering spel "The Sims 3." Sims kan bli kär i någon annan sim, oberoende av kön och även uppvakta Sims som redan är i ett förhållande. Men Sims kräver också kompatibilitet att börja en romantisk re

Read More...
Hur man gör en leksak slott

Hur man gör en leksak slott

Slott är majestätisk och ofta höljt i dunkel. Värld kungar och drottningar och riddare i skinande rustning har fascinerat små flickor och pojkar, och även många vuxna, för generationer. Med lite tålamod och konstnärlig fantasi, kan du bygga en leksak

Read More...
Hur man gör din Sim Cry

Hur man gör din Sim Cry

Spelare kan göra sina simmar gråta "The Sims" genom att utsätta dem för situationer som lämnar dem socialt deprimerad eller upprörd. Detta görs genom att "fusk" på en sim, det vill säga genom att ha en annan Sim (som den ursprungliga S

Read More...
Hur man gör en Duplicate SIM-kort för min AT & T telefon

Hur man gör en Duplicate SIM-kort för min AT & T telefon

Duplicera SIM-kort för en AT & T-telefon kan göras med användning av ett SIM-duplicering. Ett SIM-duplicering är en enhet som kopierar ett SIM-kort till ett annat. SIM-programvaru är billiga och tillgängliga online och på mobiltelefon återförsäljare

Read More...
Hur man blir en filmstjärna i The Sims 2

Hur man blir en filmstjärna i The Sims 2

Vill din sim att göra det stora i Hollywood? Det är en lång, svår väg (om du inte fuska), men det kan vara värt det om ditt SIM-drömmar om glitter och glamour. Här är hur man gör sina drömmar. Saker du behöver The Sims 2 The Sims 2: University Expans

Read More...