Hur man gör grädde av svampsoppa

In Mat & Dryck
Advertisement

Början till slut: 45 minuterna Portion: 4-6 Svårighetsgrad: Nybörjare

Grädde av svampsoppa har vänt sig till ett kök stapelvara som används i ett antal recept samt vara en välsmakande soppa på egen hand. Det finns ingen anledning att förlita sig på konserverad versionen men; du kan piska upp en hemmagjord parti av grädde av svampsoppa även som en början kock. Denna läckra soppa är gjord med portobello svamp. Grädde av svampsoppa gleans en del av sin krämighet från svamp, så att du hamnar behöver mindre grädde.

Dricks

Portobello svamp är mogna crimini svamp. Denna mognad ger svamparna en djärv och intensiv smak som inte kommer att maskeras av tunga grädde och andra smaker, vilket gör dem ett utmärkt val för gräddan av svampsoppa.

ingredienser

4 medel portobellos

2 purjolök

En kopp gul lök

2 1/2 msk smör

3 koppar hönsbuljong

1/2 tsk salt

1/4 tesked peppar

1/2 kopp halv och en halv

1/4 dl torrt vitt vin

Saker du behöver

Kniv Soup kruka Blender

Avstånd

Steg 1: Hacka och stek grönsaker

Hacka svamp, purjolök och lök för soppan. När hugga svampen, skär bort stjälkar och skrapa gälarna - undersidan av svamparna - innan hack resten av svamparna.

Smält smöret på medelvärme i en soppa potten och tillsätt hackade grönsaker. Fräs tills de är mjuka, ca 5 till 6 minuter.

Steg 2: Koka Broth

Tillsätt hönsbuljong, salt och peppar grönsaker. Sätt på locket på grytan och låt sjuda på medelvärme i 15 minuter. Grönsakerna ska bli skönt och mjukt på denna punkt.

Steg 3: Mosa soppan

Överför buljong och grönsaksblandningen till en mixer i små serier, mosa tills den är slät. Efter pureeing varje parti tillbaka buljongen till soppan potten.

Steg 4: Sjud Soup

Tillsätt hälften och hälften och torrt vitt vin till mosade buljong. Sjud soppan, avslöjade, i ytterligare 10 minuter under omrörning för att blanda alla ingredienser tillsammans. Servera soppan varm.

Dricks

Svamp gälar är ätliga, så det finns inga säkerhetsproblem i att lämna dem på svamp när hackning. De kommer dock att missfärga soppa, vrida den svarta eller mycket grå. Vissa tycker att detta osmaklig, därav preferensen för att ta bort gälarna före tillagning.

Lämpliga användningsområden

Servera soppan med ostron kex eller knaprig bröd som förrätt, eller koppla ihop det med en sallad för en mer rundad måltid. Soppan kan även blandas med ytterligare grönsaker för att göra en heartier soppa eller användas som krämbas för en välsmakande chowder. Använda den i andra recept för grytor eller bakar också. Håll överblivna grädde svamp soppa kylskåp i tre till fem dagar. Grädde soppor kan frysas för fyra till sex månader, men kan stelna, så rör kontinuerligt när vide den för att hålla den smidig.

You may also read!

Hur man gör grädde svamp Porcupine köttbullar

Hur man gör grädde svamp Porcupine köttbullar

Piggsvin köttbullar är en rejäl och smakrik maträtt som kommer att få hela din familj kommer tillbaka i sekunder. Köttbullar är lätta att göra med vissa grundläggande ingredienser, inklusive allrengöringsmedel sås, grädde av svampsoppa. Porpupine köt

Read More...
Hur man gör grädde fyllda muffins Utan spritspåse

Hur man gör grädde fyllda muffins Utan spritspåse

Muffins med en överraskning grädde fyllning är en fantastisk upplevelse för alla tillfällen. Om du inte har en spritspåse, kan du fortfarande göra dem med en kon-borttagning metod. Placerad på ett fat eller en kaka monter, kommer en grupp av dessa lä

Read More...
Hur man gör det bästa svampsoppa

Hur man gör det bästa svampsoppa

Detta är ett enkelt recept för en riktigt bra svampsoppa. Det är delish! Saker du behöver en låda med crimini svamp (om du känner fantasi kan du gå för vilda svampar) 1/2 rödlök en vitlöksklyfta färsk timjan vit tryffelolja (det är lite pricy, men du

Read More...
Hur man gör grädde Gravy

Hur man gör grädde Gravy

Gräddsås är en stapelvara i södra matlagning. Använd den till toppen kex vid frukost eller kyckling-stekt biff och potatismos för middag. Saker du behöver Tjockbottnad kastrull eller gjutjärn stekpanna tråd visp 3 msk. bacon späck 3 msk. mjöl 2 1/2 c

Read More...
Hur man gör fläskkotletter med grädde av svampsoppa

Hur man gör fläskkotletter med grädde av svampsoppa

Grädde av svampsoppa är en välsmakande förbättring för flera typer av fläsk chop måltider. Den krämiga tjocklek kombinerat med naturliga fläsk smak skapar en mjuk, rik sås med en antydan till svamp Sapor. Du behöver inte spendera timmar i köket för a

Read More...
Hur man gör kyckling Alfredo använder grädde av svampsoppa

Hur man gör kyckling Alfredo använder grädde av svampsoppa

Kyckling Alfredo är känd för tre huvudingredienser: kyckling, ost och pasta. Ett sätt att göra din kyckling Alfredo mer smakrik är att använda grädde svamp soppa i receptet. Inte bara kommer den att lägga smak, men en tjockare konsistens till såsen.

Read More...
Hur man gör en mager grädde av svampsoppa

Hur man gör en mager grädde av svampsoppa

Grädde av svampsoppa är vanligtvis lastad med smör och grädde för att förbättra smaken av svampen. Med denna snabba och enkla recept, står svamp smak ut och ser till att de grönsaker ger smak, inte fettet. Saker du behöver 1 lb blandade färska champi

Read More...
Hur man gör banan grädde cirkel

Hur man gör banan grädde cirkel

Bananer grädde cirkel är min favorit dessert. Oavsett hur många creme brulees och tarte Tatins min flickvän gör mig, jag längtar efter detta diner klassiker. Jag har värvat hennes hjälp för att låta världen veta hur man gör denna fantastiska konfekt.

Read More...
Hur man gör hemmagjord grädde från mjölk i din butik

Hur man gör hemmagjord grädde från mjölk i din butik

I denna dag av moderna bekvämligheter, separera grädde från mjölk är inte något som har gjort mycket längre. Eftersom de flesta människor inte har mjölkkor på sina bakgårdar, är utmaningen att göra hemlagad grädde från vanliga färdigköpta mjölk. Tric

Read More...