Hur man gör hönsnät Ghosts

In konsthantverk
Advertisement

Hönsnät är det perfekta mediet för att göra en naturlig storlek spöke att förfölja din gård denna Halloween. Genom att böja tråd runt olika former, kan du göra en människa formad spöke ser ut som om det flyter över gräsmattan. Denna teknik kräver en hel del trial and error, men med lite tålamod och tid du hittar processen enklare än du tror.

Hur man gör hönsnät Ghosts

Saker du behöver

36-tums-by-25-fots hönsnät, storlek 1/2 tum Tunga tråd Clippers Läder trädgårdshandskar skum huvud form kvinnliga Needle-plattång Måttband 1-tums målartejp baseball bat, barn eller vuxenstorlek

Hur man gör hönsnät Ghosts

Avsnitt 1: Gör huvud och axlar

Steg 1: Klipp hönsnät till en fyrkant

Börja här projektet genom att huvudet. Börja med att öppna och reda ut hönsnätet rulle. När du öppnar paketet, måste du ta bort en lång tunn tråd virad runt rullen. Ställ in den här tråden åt sidan för att använda senare i projektet. När öppna, använda trådklippare att klippa en 36-by-36-tums fyrkant från rulle hönsnät.

Hur man gör hönsnät Ghosts

Steg 2: Form Tråd på Foam Head

Centrera 36-tums fyrkant över skum huvudet. Bunch och nypa tråden så att den samlar på sidorna av huvudet tills det är tätt över ansiktet och nacken. Då, forma framsidan och baksidan så att det sitter tätt över hakan och halsen.

Hur man gör hönsnät Ghosts

Hur man gör hönsnät Ghosts

Hur man gör hönsnät Ghosts

Steg 3: Fäst wiren

Använda trådklippare för att avlägsna överskottet bunched tråd från en sida av huvudet. Klipp längs den yttre kanten av den blå tejp (bilden) Anm. Den blå band i bilden är att ge en visuell guide om var att klippa. Det är inte nödvändigt att sätta blå tejp på formuläret. Endast klämma en sida innan nästa steg.

Hur man gör hönsnät Ghosts

Hur man gör hönsnät Ghosts

Steg 4: Clinch Wire Tillsammans

Sätt på skinnhandskar och använda nål-plattång för att sätta tillbaka trådarna längs den skurna sidan av huvudet. Börja vid basen av halsen och flytta upp, linda de lösa trådarna runt de fasta hexes. Håll Clippers praktiska i fall mer tråd måste tas bort för en tätare passning. Sätta tillbaka tråden hela vägen till toppen av huvudet tills de sista trådarna loopas och säkras. Sedan sätter du tillbaka längs axlarna.

Hur man gör hönsnät Ghosts

Dricks

Vrid lösa ändar hexes tillsammans med nål-plattång för att göra obligationen. Vänd sedan de punkter i tråden i, så att de inte repar dig. Det finns många sätt att bifoga de hexes. Du kan också slinga två tillsammans och twist. Ta lite tid att räkna ut vilken metod som fungerar bra för dig. Det blir lättare när du går.

Steg 5: Fäst andra sidan

När hela vänstra sidan är klar, ta bort skummet huvudformade och klipp bort överskottet av tråd på den andra sidan av huvudet. Följ sedan samma teknik som i föregående steg för fästande samman trådarna på höger sida. När den är klar, skall huvudet sitta upp på egen hand.

Hur man gör hönsnät Ghosts

Steg 6: Form ansiktsdrag

Använd tummarna för att bilda streck i tråden för ögonhålor. Sedan nypa tråden för att bilda en näsa. Nyp hakan så att den pekar ut från halsen.

Hur man gör hönsnät Ghosts

Hur man gör hönsnät Ghosts

Steg 7: Mät axlar

Mät 8 1/2 inches från hakan till axlarna på båda sidor, 17 inches totalt. Använd målartejp för att markera mätningen.

Hur man gör hönsnät Ghosts

Steg 8: bilda axlar

Använd basebollträ att forma axlarna. Placera bat under hönsnät på insidan av den blå tejp och forma tråden över toppen av BAT. Gör detta på båda sidor och sedan använda hårklippnings att avlägsna överskottet hönsnät. Skuldrorna skall avrundas, mäter 8 inches från framsidan till baksidan och 17 inches lång från den ena sidan till den andra. Justera dina mätningar för att matcha genom att klippa överskott tråd om det behövs.

Hur man gör hönsnät Ghosts

Hur man gör hönsnät Ghosts

Steg 9: Ta bort front Wire

Toppen och botten av hönsnätet kommer med en tillverkad tråd genom länkarna. Du måste ta bort denna tråd från framsidan och baksidan av axlarna med hjälp av trådklippare.

Hur man gör hönsnät Ghosts

Hur man gör hönsnät Ghosts

Avsnitt 2: Gör Torso

Steg 1: Klipp koniska Torso Former

Mät 18 av 36 inches av hönsnät från rullen och lägg den platt. Använd målartejp för att smalna sidor av kabeln så att den mäter 18 inches på toppen och 13 inches i botten. Sedan klippa längs kanten av bandet.

Upprepa denna process för att få två stycken av samma avsmalnande torso form. Vid den andra torso form, mäta 18 inches från botten av tråden. Ena sidan av hönsnätet kommer redan vinklas in från tidigare skär. Mät och kapa endast den andra sidan. Detta sparar en skärningssteg.

Hur man gör hönsnät Ghosts

Steg 2: Fäst Torso till axlarna

Fäst första torso form på framsidan av axlarna, under halsen. Linje långsidan av bålen forma upp med den nedre kanten av axlarna och clinch hexes tillsammans med nål-plattång. Gör detta till baksidan av torson samt. Därefter lämnar 4 inches av tråd öppna under kanten på axlarna för att göra arm- hålen. Anslut cirka fem länkar på armhålan och ner mot midjan. När fem länkar är säkra, lämna resten av sido öppen för framtida utformningen. Nästa, mäta 17 inches från toppen av axlarna till midjan och sedan böja den extra tråden ut så det är vinkelrätt mot bålen. Formuläret ska nu sitta på marken utan att falla över.

Hur man gör hönsnät Ghosts

Steg 3: Forma Bust

Placera basebollträ i bålen även med armhålorna. Forma båda sidorna av bysten runt toppen av bat. Du kommer också att behöva använda händerna för att skulptera tråden i form av bysten.

Hur man gör hönsnät Ghosts

Hur man gör hönsnät Ghosts

Dricks

Ha alltid i åtanke den mänskliga formen när skulptera tråden. Gör ditt bästa för att hålla halsen lång och haka upp bara lite. Axlarna ska sitta direkt över midjan.

Avsnitt 3: Gör Dress

Steg 1: Cut & överlappning två stycken

Nu gör böljande klänning. Börja med att mäta och klippning 7 fot av hönsnät. Lägg den platt på marken. Då, mäta 8 fot av tråd och lägg den vinkelrätt mot det första skiktet så att det bildar ett "X" Centrera två stycken jämnt, men låt den ena sidan av det övre skiktet vara 12 inches längre än den andra sidan. Markera mitten av det överlappande fyrkant med en bit tejp.

Hur man gör hönsnät Ghosts

Steg 2: Markera centrum

Skär tre bitar av målartejp mäter 7 inches vardera. Använda remsor av tejp för att göra en stjärna i mitten av viran, där de två delarna överlappar varandra. Du bör redan ha detta markerat.

Hur man gör hönsnät Ghosts

Hur man gör hönsnät Ghosts

Steg 3: Sy runt stjärnan

Använd lång tråd du avsätta när hönsnätet öppnar paketet för att sy en cirkel runt stjärnan. Klipp om 14 inches från tråd och använd nål-plattång för att väva viran in och ut ur de två skikten, vilket låser ihop dem. När du når full cirkel, vrid skarv ändarna och klipp bort överskottet.

Hur man gör hönsnät Ghosts

Steg 4: Klipp ett "X" i centrum

Ta bort tejpen och klippa över cirkeln du just sydde, och sedan över på motsatt sätt, bildar ett "X" Dra sidorna tillbaka så mittcirkeln är öppen.

Hur man gör hönsnät Ghosts

Hur man gör hönsnät Ghosts

Steg 5: Anslut hönsnätet i hörnen

Dra hörnen av hönsnät tills de möts, och sedan clinch dem tätt tillsammans i de fyra hörnen. Lämna en extra 12 inches av tråd på baksidan av långsidan. Klänningen kommer att börja bilda. Den naturliga krök av hönsnätet kommer att vilja vända i. Att bära handskar, tvinga kanten ut så det skapar en hylla för klänningen att sitta på. Använd dina händer för att forma tråden tills den sitter upp på egen hand.

Hur man gör hönsnät Ghosts

Hur man gör hönsnät Ghosts

Avsnitt 4: Gör Arms

Steg 1: bilda Arm former

Du bör ha lagom hönsnät kvar på rullen för att göra de två armarna. Börja genom att linda tråden runt bat och klippning bort extra. Lappar tråden tills omkrets är ungefär 11 inches. Koppla de hexes 12 inches ner i schaktet av armen. Vid 12 inches, nypa röret tillsammans för att göra armbågen. Du kan böja tråden lite åt sidan för att göra den naturliga böjen av en arm. Fortsätt länka hexes ner underarmen, avsmalnande i bredd av röret som du går. När du når 9 inches från armbågen, sluta länka hexes, och lämna de senaste 7 inches öppna för handen. Hela armlängd bör mäta någonstans mellan 28 och 32 inches. Gör detta en andra gång för att göra en motsvarande arm. Trimma toppar armarna på en 45-graders vinkel så att de kommer att fästa till bålen ordentligt.

Hur man gör hönsnät Ghosts

Steg 2: Gör Hands

Fan de senaste 7 inches av hönsnät på armarna för att göra händerna. Trimma sidorna för att göra formen av en palm och fingrar. Du behöver inte göra individuella fingrar.

Hur man gör hönsnät Ghosts

Avsnitt 5: Sätt ihop delarna

Steg 1: Fäst vapen till Torso

Börja med att koppla armen former för att bålen med nål-plattång. Armarna ska passa perfekt över hålen tidigare kvar på bålen.

Hur man gör hönsnät Ghosts

Steg 2: Lägg en bulle till chefen

Göra en bulle för huvudet genom gjutning av ett stycke av hönsnät över änden av BAT och trimning den till ca 3 inches tall. Sedan fäster det på baksidan av huvudet med nål-plattång.

Hur man gör hönsnät Ghosts

Hur man gör hönsnät Ghosts

Steg 3: Fäst Torso till Dress

Slutligen, placera hela bålen över toppen av kjolen och rada upp öppningarna. Pressa midjan så öppningarna passar i storlek - sidorna av bålen kommer att överlappa tills midjan är rätt storlek. Sedan länka de hexes tillsammans. Detta steg tar lite individuell formning och gjutning för att få formen att se verklighetstrogna. Spendera lite tid att placera armar och byst tills du är nöjd med silhuetten.

Hur man gör hönsnät Ghosts

Hur man gör hönsnät Ghosts

Dricks

Om bålen svängningar framåt, kan du placera en tråd på nedre delen av ryggen, som förbinder den tätt till kjolen. Detta kommer att hålla din spöke upprätt.

Fortsätt att göra justeringar tills du är nöjd med formen. Du kan spela med att placera armarna i olika positioner. När de är färdiga, bör spöket sitta robust på egen hand och vara lätt att flytta runt för att hemsöka din gård på olika platser.

Hur man gör hönsnät Ghosts

You may also read!

Hur man gör en Ghost startdiskett

Hur man gör en Ghost startdiskett

När en dator kraschar, förlorar du alla dina inställningar och program. Det kan ta timmar eller dagar att få din dator tillbaka till hur det var. Ett spöke disk fungerar som de snabb återställa skivor som följer med nya datorer. Genom att skapa ett s

Read More...
Hur man gör hönsnät Planteringskrukor

Hur man gör hönsnät Planteringskrukor

Hönsnät är en särskilt passande material att använda för att forma till trädgårdskrukor. Tråden är flexibel och stark och lätt kan kopplas ihop med hjälp av sin egen tråd och lös tråd. När bildas, en hönsnät potten kan vara fodrade med mossa och häng

Read More...
Hur man gör Halloween Ghosts dekorationer

Hur man gör Halloween Ghosts dekorationer

Halloween är en rolig semester för barn. Vissa barn går in för läskigt, kusligt saker. Vissa vill bara roligt och godis. Istället för att skapa skrämmande och skrämmande dekorationer i ditt hem och trädgård, är det en bra idé att skapa något söt och

Read More...
Hur man gör hönsnät varvet dekorationer

Hur man gör hönsnät varvet dekorationer

Hönsnät varvet dekorationer kan lägga till en visuell undrar till din gård. Att göra dem kan vara en rolig familjeprojekt. Snacka om gården dekoration med familjemedlemmar i förväg så att alla är överens om den slutliga utformningen av projektet. Oav

Read More...
Hur man gör Halloween Ghost Hålla handen i en cirkel

Hur man gör Halloween Ghost Hålla handen i en cirkel

Halloween är den perfekta semestern för att visa dekorationer i din trädgård som kommer att förtrolla - och kanske skrämma - trick-or-treaters. Du behöver inte spendera en förmögenhet på stora, uppblåsbara Halloween dekorationer, du kan göra ett djär

Read More...
Hur man gör Vävnads Ghosts

Hur man gör Vävnads Ghosts

Halloween är en tid där spöke, troll och spöken i överflöd. Barn och vuxna njuta av väntan på bus eller godis och scariness Halloween dekor. Många människor använder arbetade lagra köpte Halloween dekorationer att fira semester. Du kan ta hjälp av un

Read More...
Hur man gör Dancing Ghosts

Hur man gör Dancing Ghosts

Spöklika dekorationer kan förvandla din vanliga förorts hem till en obehagligt spökhus på Halloween. Förutom jack-o-lyktor, överväga att lägga en cirkel av dansande spöken till din trädgård. Den dansande spöken är inte skrämmande nog att skrämma små

Read More...
Hur man gör potatismos Ghosts

Hur man gör potatismos Ghosts

För denna kusliga, kooky Halloween maträtt, helt enkelt laga mat, blanda och bilda potatismos i spöke former. Lägga svarta sesamfrön ger dem "skrämmande" mörka ögon. Saker du behöver 6 medelstora potatisar (ca 2 pounds) 1 tsk. salt, plus mer sma

Read More...
Hur man gör Balloon Ghost Halloween Tak dekorationer

Hur man gör Balloon Ghost Halloween Tak dekorationer

Om du letar efter inredningsidéer för din nästa Halloween-fest, prova dessa ballong spöken. Använda heliumfyllda ballonger ger en illusion av att dessa spöken svävar genom luften. Lägg en svart ljus och dina gäster kommer att vara i för en riktig skr

Read More...