Hur man gör is bollar

In Mat & Dryck
Advertisement

Hur man gör is bollar


Isbitar är både nödvändigt och en olägenhet i många sprit och cocktails. De håller din dryck kall och uppfriskande, men smälter snabbt, vilket resulterar i en urvattnad dryck. För att undvika detta, många exklusiva barer som serverar drycker med en enda, jätte is boll, tillräckligt stora för att hålla drycken kall, men långsamt att smälta. Du kan även använda dem i punch skålar och stora kannor någon typ av dryck. Köp din egen is boll formar från Baraccessoarer butiker eller på nätet, eller gör din egen jätte is bollar med vanliga hushållsartiklar.

Is Ball Formar

Fyll plast eller silikon is boll formar med vatten, enligt anvisningarna för den specifika typ du har. Is boll formar bör vara minst 2 inches i storlek.

Placera formarna i frysen. Låt dem att frysa helt under minst två till tre timmar.

Ta bort is bollar från frysen och ta försiktigt bort formarna för att avslöja den gigantiska is bollar. Använd tång eller en sked för att försiktigt placera var och en i ett dricksglas. Undvik att tappa det i att undvika sprickbildning bollen.

Muffin Pan Mold

Fylla varje jumbo muffin cup tre fjärdedelar av vägen fullt med vatten. Jumbo muffinsformar bör vara minst 2 inches djup. Använd en plast eller silikonmuffinsplåt för enkel borttagning.

Placera muffin pan i frysen tills vattnet har frusit fast.

Vrid muffin pan försiktigt pop ut isbitarna. Du kan behöva köra varmvatten över baksidan av pannan kort för att få dem ut. Isen kommer inte att vara helt rund, men med sin storlek, fungerar det precis samma.

frysta Ballonger

Fyll rena latex ballonger med vatten, tillsätta bara tillräckligt att ballongerna passar bekvämt i ett cocktailglas. Knyt ände sluten, vilket gör ballongen form som runda som möjligt.

Frysa vattenfyllda ballonger på en bakplåt i frysen tills den är helt frusen, ungefär tre till fyra timmar.

Ta bort de frusna vattenballonger från frysa och använda sax för att klippa bort latexballong, vilket ger en stor, rundad is boll.

Tips

Lägg små bitar av frukt, mynta eller basilika till vattnet före frysning för att ge en imponerande stil och subtil smak till is bollar. Du kan även ersätta en del av eller hela vattnet med en annan en smaksatt vätska eller saft.

Använd varmt filtrerat vatten för tydligare is bollar.

Använd vanliga ballonger i stället för vatten ballonger för frysning, eftersom vattenballonger är vanligtvis mycket tunnare och pop lätt.

You may also read!

Hur man gör fågelfrö bollar

Hur man gör fågelfrö bollar

Ställa ut frön i din bakgård gör fågelskådning lätt. Men eftersom vädret blir kallt, kommer vilda fåglar att leta efter en lite fett, utöver sin normala kost av frön, nötter och frukt, för att hjälpa dem att överleva vintern. Dessa frö bollar är idea

Read More...
Hur man gör Popcorn bollar med majssirap

Hur man gör Popcorn bollar med majssirap

Popcorn bollar är en enkel att göra behandla som kombinerar ett krispigt konsistens och söt smak. Många människor gör popcorn bollar runt Halloween men de kan avnjutas när som helst under året. Köpta popcorn bollar finns i butikerna, särskilt under h

Read More...
Hur man gör frigolit bollar

Hur man gör frigolit bollar

Du kan använda styrofoam bollar för allt från att göra julgransprydnader till förpackningsmaterial. Om du använder dessa bollar för hantverk, så kan du ha en storlek som inte är lätt köpas på ett hantverk butik. I så fall kan du välja att göra din eg

Read More...
Hur man gör degen bollar för Fiske

Hur man gör degen bollar för Fiske

Många fiskare kolla hemsidor och videor för idéer om hur man fångar en baddare. Flera platser nämna använder degen bollar för att fånga havskatt, karp och annan fisk. Tyvärr har vissa av dem falla sönder när du ansluter fisken - om inte så har de red

Read More...
Hur man gör Betong bollar

Hur man gör Betong bollar

Konkreta sfärer eller kulor är en trevlig och attraktiv tillägg till någon trädgård eller liggande. Den runda geometriska formen skiljer sig från de flesta andra former som finns i trädgårdar och parker, som i allmänhet domineras av träd och buskar.

Read More...
Hur man gör Taggtråd bollar

Hur man gör Taggtråd bollar

Taggtråd, även känd som taggtråd, först blev populär i den amerikanska västern som ett sätt att separera och Corral boskap. Det ger ett lätt konstruera fysisk barriär som fungerar genom att hota skada snarare än att vara fysiskt stark. Under åren har

Read More...
Hur man gör dekorativa bollar

Hur man gör dekorativa bollar

Gör din egen dyra utseende hem designer dekorativa bollar för en bråkdel av butikspriset. Genom att använda objekt som du redan har och köpa billiga hantverk leveranser, kan du skapa en skål full av dekorativa bollar som ska visas på soffbordet eller

Read More...
Hur man gör Satin bollar

Hur man gör Satin bollar

Satin bollar har använts i flera år av uppfödare med gravida hundar som lider av graviditetsillamående och ingen aptit. De har också blivit populärt bland ägare vars hundar behöver gå upp i vikt. Det finns många versioner av det ursprungliga receptet

Read More...
Hur man gör jordnötssmör bollar

Hur man gör jordnötssmör bollar

Vissa godis är bland de mest utmanande av hembakade sötsaker, som kräver noggrann hantering temperatur och en finkänslighet med smält socker. Andra faller på den motsatta änden av svårigheten spektrum, som kräver lite mer än några minuters blandning.

Read More...