Hur man gör kyckling & Dumplings Använda Bisquick

In Mat & Dryck
Advertisement

Hur man gör kyckling & Dumplings Använda Bisquick


Början till slut: 45 minuter
Portioner: 6
Svårighetsgrad: Nybörjare

En comfort food favorit är kyckling och klimpar ett enkelt och rejäl skålen att förbereda någon kväll i veckan. Inspirerad av Betty Crocker Quick kyckling och klimpar, erbjuder detta recept hur lätt Bisquick dumplings med en rik, smakrik soppa bas. För att spara tid, be din slaktare att bryta ner kycklingen för dig eller använda ben i lår i stället för en hel fågel.

ingredienser

Soppa

 • 1/4 kopp allrengöringsmedel mjöl

  Kosher salt, smaka

  Svartpeppar, efter smak

  2 msk olivolja

  En 3-pound kyckling, skuren i bitar

  En stor lök, hackad

  4 revben selleri, hackad

  3 morötter, hackad

  3 vitlöksklyftor, hackad

  2 msk färsk timjan

  2 lagerblad

  1/2 tsk gurkmeja

  5 koppar hönsbuljong

  klimpar

  1 stort ägg

  2/3 dl vispgrädde

  2 koppar Original Bisquick

  3 msk italiensk persilja, finhackad, plus mer för servering

Avstånd

Gör Soup

I en grund skål, vispa mjölet med salt och peppar och ställ åt sidan. Hetta upp oljan på medelhög värme i en holländsk ugn eller stor, bred potten. Muddra kycklingbitarna i mjölblandningen, skaka bort eventuellt överskott.

Brun kycklingen i olja, tre till fyra minuter per sida. Ta ut kycklingen på en tallrik och ställ den åt sidan. Tillsätt lök i grytan och koka under omrörning, under 2 minuter.

Tillsätt selleri, morötter, vitlök, timjan, lagerblad och gurkmeja i pannan och koka under omrörning, i 5 minuter eller tills grönsakerna börjar mjukna. Salt och peppar.

Rör i buljong, skrapa upp alla bitar på botten av pannan, och föra den till en sjuda. Återgå kycklingen i grytan, tillsammans med någon juice som har samlats på plattan. Täck och låt sjuda i 15 minuter.

Förbered och Tillsätt Dumplings

Medan kycklingen sjuder, vispa ägg och grädde. I en medelstor skål, rör om Bisquick och persilja. Rör i äggsmeten, tills det bara är införlivad. Inte overmix.

Ta pannan locket och släppa klimp blandningen genom öser matskedar i buljongen. Täcker potten igen och låt sjuda i 10 till 12 minuter mer, tills klimpar är fast och stiga till ytan.

Dela kyckling, dumplings och buljong mellan skålar och strö över hackad persilja.

varningar

 • För att förhindra livsmedelsburna sjukdomar, laga kyckling till minst 165 grader Fahrenheit, som rekommenderas av USDA.

  Overmixing degen kommer att resultera i hårda klimpar. Hantera så lite som möjligt för ett anbud konsistens.

  Rör inte ingredienserna efter tillsats dumplings. Om de verkar klumpa när först tillsattes, snurra potten försiktigt på spisen tills ingredienserna separeras och vatten.

Tips och variationer

För en krämigare version, ersätta 1 1/2 dl buljong med en 10 3/4 uns kan kondenserad grädde av kyckling eller grädde selleri soppa. Vispa i soppan med buljong, strax innan du lägger hönan.

 • För en tjockare buljong, vispa halv kopp mjöl i 2 koppar kycklingbuljong innan omrörning i pannan med resterande buljong och lägga till kyckling.

  Tillsätt 2 koppar frysta ärtor eller bönor tillsammans med buljongen.

  Hoppa muddring kyckling och koka i 6 minuter per sida. När skålen är något svalnat, kasta skalen och strimla kycklingen innan han återvände till potten med buljongen.

  Utelämna olivolja och stek sex skivor tjocka bacon i potten. Ta bort bacon till pappershanddukar och brun kycklingen i baconfett. Servera kyckling och klimpar toppad med tärnad bacon. Alternativt ersätta en kopp buljong med en kopp torrt vitt vin. Tillsätt vinet i pannan efter grönsakerna börjar mjukna och låt sjuda tills alkoholen kockar bort och vinet minskar, två till tre minuter. Tillsätt buljong och fortsätta som vanligt.

You may also read!

Hur man gör kyckling Nuggets Använda Coconut mjöl

Hur man gör kyckling Nuggets Använda Coconut mjöl

Jämfört med traditionella korn mjöl, erbjuder kokos mjöl en fiberrik, glutenfritt alternativ som är rik på protein. Hälsofaktorer åt sidan, lägger också en subtil, nötig kokos smak till både söta och salta recept. Förutom dessert rätter såsom frukt t

Read More...
Hur man gör kyckling Alfredo använder grädde av svampsoppa

Hur man gör kyckling Alfredo använder grädde av svampsoppa

Kyckling Alfredo är känd för tre huvudingredienser: kyckling, ost och pasta. Ett sätt att göra din kyckling Alfredo mer smakrik är att använda grädde svamp soppa i receptet. Inte bara kommer den att lägga smak, men en tjockare konsistens till såsen.

Read More...
Hur man gör en animering Använda GIMP Freeware

Hur man gör en animering Använda GIMP Freeware

Hur man gör en animering Använda GIMP Freeware. GIMP är ett kraftfullt bildredigeringsprogram tillgängliga för gratis (se länken nedan). I denna artikel kommer vi att visa hur man använder programvaran för att göra animationer. I det här exemplet kom

Read More...
Hur man gör flätade mattor Använda gamla lakan

Hur man gör flätade mattor Använda gamla lakan

Flätade mattor skapas från skrot och köpta tyger har täckt golv i århundraden. Rug beslutsfattare som använder denna "gröna" farkost har varit kända för sin uppfinningsrikedom. I århundraden tidigare, när tyget var kostsamma och ibland svårt att

Read More...
Hur man gör kyckling Momo

Hur man gör kyckling Momo

Om du har tur nog att äta middag på en nepalesiska restaurang, beställa kyckling momo och prova denna läckra, kyckling aptitretare. Native till Himalaya i Nepal, kyckling Momos är i huvudsak kryddat marken kyckling insvept i en deg. I likhet med ånga

Read More...
Hur man gör kyckling nudelsoppa med äggnudlar

Hur man gör kyckling nudelsoppa med äggnudlar

En hemmagjord skål med kyckling nudelsoppa med äggnudlar kan vara den ultimata komforten mat på en regnig dag eller när du känner dig sjuk. För att göra kyckling nudelsoppa med äggnudlar, måste du förbereda soppan först och lägga äggnudlar mot fullbo

Read More...
Hur man gör kyckling nudelsoppa i en Slow Cooker

Hur man gör kyckling nudelsoppa i en Slow Cooker

Behöver du en enkel att förbereda måltid som inte kräver att ha stått vid spisen? Då måste du göra kyckling nudelsoppa i en långsam spis. Genom att använda färska grönsaker, nudlar och kycklingbröst, kan du göra en rejäl måltid för din familj utan my

Read More...
Hur man gör Collage Art Använda tidningsurklipp

Hur man gör Collage Art Använda tidningsurklipp

Har du en massa gamla tidningar som ligger runt ditt hus? Vill du inte att kasta bort dem? Att collagekonst med hjälp av tidnings fotografier är ett bra sätt att sätta dessa gamla tidningar att använda. Göra ett collage är relativt enkel och tar inte

Read More...
Hur man gör Egg Dumplings

Hur man gör Egg Dumplings

Början till slut: 25 minuter Portioner: 4 till 6 Svårighetsgrad: Nybörjare Ägg dumplings är helt enkelt nog, klimp med ägg. Även dumplings kan kokas som drop dumplings, är ett annat alternativ för att skapa valsade dumplings. Dessa är mer tidskrävand

Read More...