Hur man håller ditt hus Safe

In Hem
Advertisement

Hur man håller ditt hus Safe


Hem säkerhet bör vara högsta prioritet i våra liv. Vidta försiktighetsåtgärder för att säkra och skydda ditt hem är lättare än att hantera ett problem utan skydd. Bränder, hem invasion och andra situationer kan uppstå när som helst. Ett korrekt skyddas hem minskar sannolikheten för dessa händelser och minimerar deras inverkan om de skulle inträffa.

Saker du behöver

 • Vän eller granne

  lätta timers

  Motion sensor lampor

  trygghetslarm

  webbkameror

  rökdetektorer

  Brandsläckare

  Första hjälpen låda

Hur man håller Utanför ditt hus Safe

Trimma alla trädgrenar nära kraftledningar eller hängande över ditt hus. Vissa stormar kan skapa vindar starka nog att knäppa med en hälsosam trädgrenar. Trimning grenar hindrar dem från att orsaka fysisk skada på ditt hem eller värre. Staden eller elbolag typiskt hålla grenar klara av kraftledningar, men du kommer att behöva anställa ett träd trimmer för att hålla grenar över ditt hem skära ner.

Installera rörelsesensorn lampor på viktiga områden runt utsidan av ditt hem. Placera rörelsesensorn lampor i närheten av något område där bilar hålls, eller något område där mörker kan dölja en inkräktare. Många människor tycker om att installera lamporna på alla hörn av sitt hem, men riktade placering är också ett effektivt val.

Position webbkameror på strategiska platser för att övervaka utsidan av ditt hem. Video cam tekniken har blivit avancerad till den grad att en liten dator webbkamera är i stånd att ersätta traditionella övervakningskameror. Videosekvenser kan sändas via det trådlösa nätverket till en dator i hemmet. Detta gör det möjligt att övervaka aktiviteten utanför ditt hus, och även granska inspelad film om vad som hände när du var borta.

Hur man håller insidan av ditt hus Safe

Installera rökdetektorer med jämna mellanrum i hela huset. Rökdetektorer en grundläggande säkerhetsåtgärd och har visat sig rädda liv. De flesta rökdetektorer har en självhäftande baksida och kan placeras var som helst. Välj en modell som även detekterar kolmonoxid, om de är tillgängliga.

Placera brandsläckare i hemmet. Du bör ha åtminstone en brandsläckare i garaget och kök, eftersom dessa är de platser där en brand är mest sannolikt att uppstå. Bekanta dig med hur man använder brandsläckaren så att du kommer att förberedas i händelse av en nödsituation.

Inspektera dina vägguttag med jämna mellanrum för att se till att inga uttag är överbelastade. Använd ett grenuttag med överspänningsskydd om flera objekt behövs i samma område. Anslut inte ett grenuttag till en annan.

Köpa tillräckligt första hjälpen kit för att fylla på den larmcentral i ditt hem. Har en grundläggande första hjälpen-kit i köket och i badrummet. Det är en bra idé att också ha en första hjälpen-kit i garaget, om du har en.

Vet dina utrymningsvägar. Inrätta en förplanerad utrymningsväg som skall användas i händelse av brand eller annan nödsituation. Se till att varje familjemedlem vet denna väg, särskilt barn. Öva rutten i periodiska borrar, och innehålla en plan för var att träffas en gång utanför hemmet.

Installera ett säkerhetssystem i ditt hem. Ett grundläggande säkerhetssystem kommer inte bara att avskräcka inkräktare, men kommer också att övervaka ditt hem för skyltar eller brand eller andra katastrofer och kontaktar lämpliga räddnings för din räkning. Det skydd som ges långt uppväger kostnaden för larmsystemet. Placering larmföretag klistermärken på dörrar och fönster kommer att avskräcka inbrottstjuvar från att försöka ta sig in.

Hur man håller ditt hus Safe fördriva

Klippa gräset och rengör varvet innan en resa. En gård som inte ser upprätthålls kommer att be potentiella tjuvar att ta en närmare titt. Om du kommer att vara borta mer än 10 dagar, ombesörja att någon klippa en andra gång medan du är borta.

Ställ dina lampor på timer. Lätta timers kan köpas i alla varuhus. Med hjälp av timern kan du förvandla dina tänder och släcker på bestämda tider. Använda timers kan du ge intryck av att någon är hemma, även om du inte är.

Be en vän eller granne att samla in din e-post och tidningar. Att låta dessa objekt för att samla in kommer att varna inbrottstjuvar till din frånvaro. Plocka objekten upp från en vän eller granne när du återvänder från din resa, och ingen cruising området kommer även att märka att du är borta.

Tips

Det finns ett antal särskilda säkerhetsåtgärder som bör övervägas i ett hus med barn. Håll alla potentiellt farliga föremål ur barnets fötter, hålla kontakten täcker i butiker och använda justerbara grindar för att begränsa vilka rum barnen har tillgång till.

You may also read!

Hur man håller ditt hus ren när du har katter

Hur man håller ditt hus ren när du har katter

Oavsett om du håller din katt främst inomhus eller utomhus, behöver ditt hus förmodligen lite extra uppmärksamhet och omsorg för att hålla den ren katt lukter, hår och fläckar. Att hålla din katt i schack i hemmet kan tyckas vara en svår uppgift, men

Read More...
Hur man håller ditt pass Safe När du reser

Hur man håller ditt pass Safe När du reser

Att ha ett pass ger dig möjlighet att resa runt i världen. Du kommer att hitta dig själv ganska utmanade om ditt pass försvinner eller blir stulen när du är utomlands, så det är viktigt att hålla den säker i alla lägen. Det är verkligen värt mödan at

Read More...
Hur att hålla ditt hus i en skilsmässa

Hur att hålla ditt hus i en skilsmässa

I många stater, när du får frånskild, är uppdelningen av tillgångar bestäms av rättvis fördelning. För att hålla den äktenskapliga hemmet, måste du kunna betala för inteckning betalning, skatter, försäkringar och reparationer på egen hand, om du inte

Read More...
Hur att rengöra ditt hus att sälja den

Hur att rengöra ditt hus att sälja den

Du hus finns på marknaden, och du vill sälja är så snabbt som möjligt. Så när din agent samtal och säger att han kan visa det i en timme, berätta för honom att du kommer att vara redo. Så snart du lägger på luren, inser du huset är en fullständig kat

Read More...
Hur man håller mitt hus från att bli så dammig

Hur man håller mitt hus från att bli så dammig

Dammkontroll 101: Hur man håller mitt hus från att bli så Dusty | Vad orsakar damm i mitt hus? | Hur man tar bort damm i luften | De bästa hemlagad damm renare | Hur man Damm en rummet ordentligt De första stegen mot Dammkontroll Styra hushållsdamm ä

Read More...
Hur man håller ditt sovrum säker från brandrisker

Hur man håller ditt sovrum säker från brandrisker

Hur man håller ditt sovrum säker från brandrisker. Det finns flera enkla saker du kan göra för att hålla ditt sovrum säker från brandrisker. Ta en titt runt ditt sovrum i dag att se till att det är så säker som möjligt - ett uns av förebyggande är vä

Read More...
Hur man sätter ditt hus på marknaden

Hur man sätter ditt hus på marknaden

Samtidigt förbereder ett hus att gå på marknaden en hel del arbete, och stänga på ett hus är komplicerat, sätta ditt hem på marknaden är relativt lätt. Denna artikel kommer att hjälpa dig att bättre förstå processen. Saker du behöver Ett hus En fasti

Read More...
Hur att renovera ditt hus med en dold Flush Beam

Hur att renovera ditt hus med en dold Flush Beam

Hur man gör huset remodeling med ett färg Beam Under din nästa hem förbättring rum dessutom bygga en åtta fot tak mellan de två rummen så att de verkar vara ett rum. Sättet att göra detta är att använda en färg stråle. Detta kommer att ge dig en myck

Read More...
Hur man gör ett hus Safe

Hur man gör ett hus Safe

En stor del av att göra ditt hus säkert gör det ointressant för tjuvar, inbrottstjuvar och andra blivande brottslingar. Ett sätt att göra detta är att installera säkerhetsåtgärder, de flesta av dem är lågteknologiska enheter som kan göra ditt hem säk

Read More...