Hur man hittar sponsorer och sponsras

In Karriär & Arbete
Advertisement

Om du vill hitta sponsorer och sponsras, är du förmodligen riktigt bra på någon form av aktivitet eller sport. Om inte, kommer du att ha en svår tid att bevisa dig själv till ett företag eller potentiell sponsor och det bästa råd är att bara fortsätta att öva. Oavsett vilken sport eller aktivitet du är mycket skicklig i, kolla in tips nedan för att hitta bra sponsorer och få sponsrade direkt.

Om du vill få sponsrade, måste du vara riktigt bra på något, bättre än ca 90% av de andra personer som deltar i samma verksamhet. Om dina vänner och kollegor ser upp till dig eller be dig om råd med den aktivitet du är i, då är du förmodligen en bra kandidat för sponsring.

Om du inte är superb på något, eller har ännu inte nått den nivån, bara fortsätta att öva. Om du vill ha det riktigt illa, får du det så småningom och med hårt arbete och beslutsamhet, får du märkt och hitta sponsorer.

Det huvudsakliga målet för alla företag att sponsra någon är bara för att få sitt varumärke märkt. Det är allt! Så måste du fråga dig själv, hur exakt får du ett varumärke märkt. Det kommer inte att ske genom att göra trick eller spela runt på egen hand. Du kommer att behöva få uppmärksamhet.

Det bästa sättet att få uppmärksamhet är att delta i tävlingar, och vinna (eller komma mycket nära). Försök att skapa några buzz för dig själv så att andra företag har inget annat val av att titta på dig och vill sponsra dig. Dessutom, ju mer du vinner, desto mer du har på din "CV" att erbjuda ett företag som kan tänka på att sponsra dig.

Om du gör bra i din verksamhet, och vinna en massa tävlingar, många gånger sponsor kommer till dig. Om inte, finns det några saker du kan göra. Du kan antingen formellt kontakta ett företag genom att skicka ett paket som har någon professionell fotografering och ett videoklipp på exakt vad du gör. Det skulle också vara trevligt att prata med kameran så att företagen kan få en känsla för exakt vem du är baserade på inte bara din nivå, men din personlighet också. Glöm inte att innehålla några vinster eller prestationer du har tjänat i din sport eller aktivitet.

En annan sak du kan göra för att hitta potentiella sponsorer och sponsras är att bara gå upp till sponsorer för tävlingarna du deltar i och presentera dig. Var snäll och fråga inte för en sponsor just då och där. Säg hej, att du gillar deras varumärke, och du kommer att tävla och berätta för dem att se ut för dig. Om du gör bra, kommer de definitivt ihåg dig och hålla dig i sitt sinne för sponsring.

Slutligen bli vän med människor som är sponsrade och gör aktiviteten med dem om det är möjligt. Tävla tillsammans, träna tillsammans, och till och med bara hänga runt så mycket som möjligt. (Men inte vara en irritation). På så sätt kan sponsorer se att ni fungerar bra tillsammans, och du kan få ett sponsor tillsammans med det.

Tips

När nå ut till potentiella sponsorer, försöka förstå vilka företag som är "rivaler" av varandra, och försöka att inte sätta dig i en situation där du kommer att sponsras av båda. Kolla vad de har var att erbjuda, och eventuellt få lite mer eftersom de vet att deras konkurrenter är ute efter dig också.

Inte alla sponsorer bra sponsrade. Läs igenom all dokumentation som de har du registrerar mycket noga, eftersom du inte vill vara kontrakterade att göra något du inte känner dig bekväm att göra.

Observera att om du får in graden av sponsring, du kommer att vilja ta vad du gör på största allvar. Du representerar dessa företag, och någon ruff eller brott eller något dåligt du kommer att få din sponsring avskalade riktigt snabbt.

You may also read!

Hur man hittar sampelvariansen och standardavvikelse

Hur man hittar sampelvariansen och standardavvikelse

Varians och standardavvikelse är statistiska tester som kan utföras för att förklara de uppgifter som finns i en viss prov. Ett prov är en uppsättning av numeriska data. Den innehåller vanligtvis resultat från en undersökning eller experiment. Varian

Read More...
Hur man hittar serienumret och år på en internationell Farmall

Hur man hittar serienumret och år på en internationell Farmall

Ett serienummer på en bit av maskiner är som ett fingeravtryck. Det ger DNA för just maskin och kan berätta viktig information du behöver veta om det. Serienumret av en internationell Farmall traktor kommer att berätta vad år det byggdes, och hitta d

Read More...
Hur man hittar Proxyserveradress och konfiguration port för datorn

Hur man hittar Proxyserveradress och konfiguration port för datorn

Datorer som är anslutna till de interna nät vissa organisationer inte skickar webbförfrågningar direkt till motsvarande webbservrar; denna begäran gå igenom en speciell dator som kallas "proxy". Proxy cachar nås ofta innehåll och upprätt organis

Read More...
Hur man hittar volym och yta på en Soup Can & Cereal Box

Hur man hittar volym och yta på en Soup Can & Cereal Box

Att hitta container volym och yta kan hjälpa till att avslöja att spara pengar i butiken. Till exempel, förutsatt att du köper icke-färskvaror, vill du massor av volym för samma pengar. Flingpaket och soppburkar resemle nära enkla geometriska former.

Read More...
Hur man hittar Townships och Sektioner på en karta

Hur man hittar Townships och Sektioner på en karta

Församlingar och landsektioner är en del av den rektangulära undersökningssystem som utvecklats av Thomas Jefferson och godkänts av kongressen 1785. Enligt detta system landet delades in i kvadratiska områden för prospektering och kartläggning. Detta

Read More...
Hur man hittar adresser och telefonnummer som ligger utanför stats

Hur man hittar adresser och telefonnummer som ligger utanför stats

Före uppkomsten av World Wide Web, om du ville slå upp adress och telefonnummer till ett företag, var du tvungen att beställa en telefonbok för staden där verksamheten var belägen och sedan vänta på att levereras. Detta var en långsam och kostsamt sä

Read More...
Hur man hittar raderade bilder och filer på datorns hårddisk

Hur man hittar raderade bilder och filer på datorns hårddisk

Hur man hittar filer och bilder som har tagits bort och kan inte återställas med hjälp av standardmetoder på din dators hårddisk. Saker du behöver ladda ner en återhämtning program som Disk Digger gratis. Tid att gå igenom varje fil. Först söka igeno

Read More...
Hur man hittar en Nanny eller hushållerska du kan lita på

Hur man hittar en Nanny eller hushållerska du kan lita på

En barnskötare eller hushållerska kan ta en betydande belastning av ditt sinne, men att hitta någon du litar på kan vara en svår uppgift. När du låta någon i ditt hem för att ta hand om det eller för dina barn, du placerar omhuldade delar av ditt liv

Read More...
Hur man hittar en Sponsring

Hur man hittar en Sponsring

Många typer av organisationer och speciella evenemang utnyttjar företagens sponsring för att kompensera driftskostnader. Processen för att skaffa sponsorer kräver ledtider, förslag skrivande och cold calling eller e-post. Saker du behöver Formellt fö

Read More...