Hur man installerar vägg skans belysning

In Hem
Advertisement

Oavsett om du behöver extra belysning för din kock utrymme eller behöver bara lite mer visuellt intresse på en vägg, lampetter är ett utmärkt sätt att förbättra ett rum. De kan arbeta på så många ställen: från kök, till badrum, som flankerar en säng eller lägga karaktär till en eldstad. De är ett enkelt sätt att lägga till visuella intresse och ger en bra mängd bang-för-din-buck, med tanke på hur lite ansträngning de vidtar för att installera.

Hur man installerar vägg skans belysning

Saker du behöver

Skans armatur Måttband Nivå Penna Elektrisk kretsprovare 3-1 / 2 "runda elskåp (plast gamla arbete rutan, eller metall grunt box) Gips såg Kabelavmantlingsverktyg Kabelskalare skruvmejsel

Steg 1: Bestäm på Sconce Placering

Markera väggen platsen där du vill placera skans. Om du centrering av lampetter över ett skåp, använd ett måttband och en nivå för att markera en mittpunkt raden ovanför skåpet, och har en medhjälpare hålla skans upp på väggen för att hjälpa dig att visualisera placeringen längs denna mittlinje. Ta hänsyn till om dina lampetter kommer att hänga ner, eller upp. De lampetter i denna handledning monterades på 42 "ovanför skåpet.

Steg 2: Ha kretsledningarna Kör

Denna handledning förutsätter att du har kretsledningarna löper till platsen för vägg skans armaturen av en behörig elektriker, men att du ska installera den elektriska lådan och ansluta kablarna till armatur själv. Se till att din elektriker förstå där du vill att armatur när du instruera dem.

Den typ av elektriska fält du behöver beror på huruvida vägg skans är placerad över en stud plats, eller mellan dubbar. Detta projekt har en av varje. Använd en 3-1 / 2-tums plast "gamla arbete rutan om skans kommer att placeras mellan reglarna, eller en halv tum djup rund låda om det kommer att vara direkt på en stud plats.

Steg 3: Mark och klippa ditt Gips

Se först till att kablarna drivs av elektriker är avstängda. Använd en elektrisk krets testare att se till att kablarna är döda innan du fortsätter. Om de är levande, slå av strömbrytaren som styr dessa trådar. Testa att se till att kablarna inte är aktiv.

Leta reda på märket som du gjorde i steg 1. Använda kanten av din elektriska fält som en guide, rita en skär cirkel runt märket som du gjort. Nu använder en Gips såg att skära ut en öppning för elektriska fält. Se till att stanna inne de cirkulära linjer för att säkerställa att du har en bra passform. Tvinga inte sågen, bara använda en lätt in och ut rörelse. Dra elkabeln ut genom öppningen du bara klippa.

Hur man installerar vägg skans belysning

Steg 4: Förbered kablarna

Använd en kabel strippa för att avlägsna ca 12 "av den yttre manteln av den elektriska kabeln, sedan klippa bort skyddsmanteln på kabeln. Nu använder en kabelskalare för avlägsnande av ca 1/2" av isoleringen på varje enskild tråd som var inne kabeln. Det kommer att finnas en svart (varm) isolerad tråd, en vit (neutral) isolerad tråd, och en bar kopparjordledning.

Dricks

  • Innan du arbetar på din egen elektriska projekt, se till att du är bekant med din regions byggnormer och alltid vara säker.

Steg 5: Installera Elcentral

I vårt projekt, vi installerat två lampetter som flankerade spiskåpan. En skans föll mellan väggreglar, som kräver en plast "gamla arbete rutan. Den andra föll på en stud plats, kräver ett grunt, 1/2 "djup metallåda.

För de "gamla arbete rutan, första bända upp en öppning på baksidan av lådan och mata in ledningarna i rutan. Sedan helt enkelt in rutan i öppningen du klipper, och dra åt skruvarna som drar lådan klämmer tätt mot baksidan av väggskivor.

För en ytlig, metallåda, öppna en knockout på baksidan av lådan, bifoga en kabelklämma i öppningen, och trä kretsledningarna i lådan. För in lådan i väggöppningen och förankra den mot tappen med skruvar drivna genom baksidan av lådan.

Hur man installerar vägg skans belysning

Steg 6: Tillsätt skans och Wire

De monteringsdetaljer för en skans armatur kan skilja sig något beroende på vilken typ av armatur som används. I allmänhet kommer det att finnas en metallbygel av någon typ som medföljer Ijusfixturen kit. Börja med att fästa denna konsol till den elektriska dosan, med hjälp av de medföljande skruvarna. Nu tråd krets ledningarna genom centrumhålet i bandet. Nästa steg kommer att vara lite knepigt. Innan du kan fästa armatur på monteringsbandet, måste du hålla armatur på plats när du ansluter kablarna.

De armatur trådarna vanligtvis flätad koppar. Den neutrala kabeln från armatur kommer alltid att ha vit isolering; vrida denna tråd tillsammans med den vita kretstråden inuti elskåpet och säkra anslutningen med en tråd kontakten skruvas ned över båda ledarna. De flesta armaturer kommer med trådanslutningar ingår.

Den återstående tråd i armatur är "heta" tråd, och dess utseende kan variera beroende på armatur vis: Det kan vara svart, röd eller gul eller ibland en randig tråd. Anslut den återstående fixtur kabeln till den svarta kretstråden inifrån elskåp, med samma metod som för de neutrala trådarna. Nu fäster bara kopparjordledaren från den elektriska rutan till den gröna jordskruven på armatur. Bogserbåt försiktigt på alla anslutningar för att se till att de är säkra.

Slutligen försiktigt stoppa in trådarna i den elektriska dosan, montera armatur huset på elskåp och säkra armatur med de medföljande skruvarna. Slå på brytaren som styr kretsen och se till att din armatur fungerar.

Hur man installerar vägg skans belysning

Hur man installerar vägg skans belysning

Hur man installerar vägg skans belysning

You may also read!

Hur man installerar Infälld Kök Belysning

Hur man installerar Infälld Kök Belysning

Ersätt den befintliga takbelysning i köket med infälld belysning. Räkna ut hur man installerar infälld belysning i köket kan vara förvirrande. Dock kommer att använda strömkällan till din befintliga fixturen göra jobbet mer hanterbara. Köks infälld b

Read More...
Hur man installerar storkök Infälld belysning

Hur man installerar storkök Infälld belysning

Commercial Electric är ett visst fabrikat av Home Depot. Storkök tillverkar flera olika stilar av belysning inklusive infällda ljushusen. Installera storkök infälld belysning i ditt hem kräver en liten mängd grundläggande elektriska kunskap. Infälld

Read More...
Vägg skans belysning Höjd Installationsinstruktioner

Vägg skans belysning Höjd Installationsinstruktioner

En skans är en armatur som är fäst till en vägg. Till skillnad från en lampa, har den inget stöd från golvet. De flesta lampetter direkt ljus uppåt, spridning ljus över muren deras bifogas. Lampetter komma i en mängd olika former, stilar och utförand

Read More...
Hur man installerar Hampton Bay belysning

Hur man installerar Hampton Bay belysning

Hampton Bay gör takfläktar och armaturer i många stilar, färger och utföranden. Hampton Bay produkter säljs exklusivt på Home Depot. Ett snabbt och billigt sätt att uppdatera utseendet på ett rum är att uppdatera tak armaturen. Tak belysning är anslu

Read More...
Hur man installerar vägg till vägg speglar

Hur man installerar vägg till vägg speglar

Vägg till vägg speglar kan vara ett utmärkt sätt att piffa upp vilket rum som helst i hemmet. Vanligtvis är dessa hängde i sovrummet men rummet områdena badrum och vardagsrum skulle också vara ett bra val. Ramlösa speglar är en bra idé för detta proj

Read More...
Hur man installerar Vägg Padding

Hur man installerar Vägg Padding

Vadderade väggar lägga till en touch av elegans och kommer att öka ljudisolering i ett rum. Den stoppade väggen är lämplig för många stilar och dekorer. Pad vissa områden och inte andra att lägga intresse och textur till sovrum och inträde hallar. Pa

Read More...
Hur man installerar Vägg Ventilation

Hur man installerar Vägg Ventilation

Oavsett om du behöver installera en ventil för din spis eller badrum fan, kan du behöva köra ventilationen genom väggen. Processen är i princip densamma för endera typen av installation. Här är några riktlinjer för att hjälpa dig med ditt projekt. Sa

Read More...
Hur man installerar Island hängande belysning

Hur man installerar Island hängande belysning

Hängande belysning installeras typiskt i ett kök att använda över en ö eller bar. Installera hängande belysning för att ersätta en befintlig ljus eller lägga till en ny fixtur. Du kommer att behöva montera en hängande ljus från taket, vilket kan kräv

Read More...
Hur man installerar en Lithonia Belysning Lysrör Halv Plafonder Fixture

Hur man installerar en Lithonia Belysning Lysrör Halv Plafonder Fixture

Lithonia Lighting är specialiserat på lysrörsarmaturer, lysdioder fixturer och högintensiva belysning utsläpp för både bostäder och kommersiella tillämpningar. Dess infälld montering och halv infällda armaturer, konstruerade för användning i bostäder

Read More...