Hur man kan uppskatta trägolv Kostnader

In Hem
Advertisement

Hur man kan uppskatta trägolv Kostnader


Trägolv är ett populärt golvmaterial som ger en varm utseende och känsla av karaktär till ditt hem. Detta material fungerar bra med nästan alla inredning, och kommer att pågå i många år, med rätt skötsel och underhåll. Om du planerar att installera hårda golv i ditt hem, du vill att beräkna kostnaderna för golvet innan du börjar. Detta kan hjälpa dig att utveckla en lämplig budget, och kan också hjälpa till med att utvärdera material och installations bud från entreprenörer.

Saker du behöver

  • Måttband

Mät område i rummet du planerar att installera trägolv i. Multiplicera längden med bredden av utrymmet för att bestämma den totala kvadratmeter.

Bestäm vilken typ av trägolv du vill använda. Massivt trä är typiskt en av de dyraste golvprodukter. Engineered golv, som består av tunna remsor av trä, är billigare, medan laminatgolv är det billigaste alternativet. Medan laminat och tekniska produkter ser ut som äkta trä, har de inte samma ljud eller känns som massiva trägolv. Besök en golv showroom för att titta på prover av dessa produkter för att hjälpa dig att avgöra.

Välj ditt golv finish. Medan de flesta typer av konstruerade eller laminatgolv kommer att prissättas ungefär samma, kan priset på massiva trägolv variera kraftigt, beroende på faner, kvalitet och finish. När du har valt vilken typ av finish du vill ha, kontakta lokala golv distributörer för att få ytor prissättning.

Tillsätt ca 10 procent till ytor numret bestäms i steg 1. Multiplicera värdet av priset per kvadratfot av ditt material att komma fram till en total materialkostnaden.

Inkluderar kostnader för lapp eller förbereda befintliga undergolvet. Om du arbetar med en plywoodgolv, kommer du förberedelsekostnader vara försumbara. För betonggolv men måste du köpa tillräckligt 5/8 tums plywood för att täcka hela ytan av betongen. Baserat på din ytor, bestämma hur många ark som du behöver, och besöka din lokala hem förbättring butik för att få en kostnad per sida. Den genomsnittliga plywoodskiva är ca 4 fot med 8 fot.

Figur i kostnaden för stoppning eller isolering. Många konstruerade och laminatgolv komma med tillhörande isolering. Om din inte, får ett pris per kvadratfot för ett lämpligt underlag material från din lokala hem förbättring butik. Antag att sömmarna av underlaget kommer att överlappa cirka sex inches, så du behöver något mer underlag än trägolv material.

Lägg i kostnaden för uthyrning av utrustning. Om du installerar ett massivt trägolv, överväga att hyra en våning spikpistol, och lägg hyreskostnaden till uppskattning. Om du planerar att limma ned golvet, inkludera kostnaden för några liter av golv lim, liksom par inskurna mursleven.

Inkludera kostnaden för installationen. Om du planerar att installera materialet själv, kommer kostnaderna att bli noll. Om inte, får kvadratpriserna film installation från flera installatörer så att du kan jämföra dem med varandra.

You may also read!

Hur man kan uppskatta Restylane Kostnad

Hur man kan uppskatta Restylane Kostnad

Om du funderar på att använda dermal filler Restylane, undrar du säkert hur man kan uppskatta kostnaden. Medan det tenderar att vara dyr, är det en absolut fynd jämfört med kosmetiska kirurgiska procedurer. Men det finns faktorer som kan påverka kost

Read More...
Hur man kan uppskatta Roofing Kostnad

Hur man kan uppskatta Roofing Kostnad

Många faktorer påverkar kostnader vid reparation eller utbyte ditt tak. Du måste ta hänsyn till det område av taket behöver repareras, lutningen på taket, svårigheter att arbeta på taket och de genomsnittliga priserna för takentreprenörer i ditt näro

Read More...
Hur man kan uppskatta VVS Kostnader

Hur man kan uppskatta VVS Kostnader

Hur mycket rörarbete kommer att hamna kostar dig beror mycket på vilken typ av jobb. Uppenbarligen är mer komplicerade projekt som att installera ett nytt avloppssystem kommer att kosta mer pengar än att fastställa en grundläggande läckage eller andr

Read More...
Hur man kan uppskatta Lantmäteri Kostnader

Hur man kan uppskatta Lantmäteri Kostnader

En lantmäteri är en undersökning av en viss del av egendom som utförs av en fackman. Om du planerar att utöka ditt hem, till exempel, du kommer att vilja ha en lantmäteri utförs för att se till att du vet exakt var din egendom linjer faktiskt ligga.

Read More...
Hur man kan uppskatta Landskaps Kostnad

Hur man kan uppskatta Landskaps Kostnad

Det är frestande att dyka rakt in i en landskapsprojekt, men har en budget är ett viktigt första steg för att styra projektet. En budget kommer att hjälpa dig att uppskatta kostnaderna och se till att du planera för alla aspekter av utomhus projekt.

Read More...
Hur man kan uppskatta betongarbeten Kostnader

Hur man kan uppskatta betongarbeten Kostnader

Betongarbeten för ditt hem innebär att anställa en konkret entreprenör. Även om det är viktigt att få en uppskattning för det konkreta arbetet från entreprenören, finns det vissa typer av information som kan hjälpa dig att uppskatta kostnaden för arb

Read More...
Hur man kan uppskatta fönstertvätt Kostnader

Hur man kan uppskatta fönstertvätt Kostnader

Fönsterputsning är ett jobb som de flesta husägare inte vill ha någon del av. Det kostar väldigt lite att erbjuda denna tjänst och det finns inga extraordinära kunskaper som krävs, men det är jobbigt arbetsintensivt. Många villaägare hyra ut den här

Read More...
Hur man kan uppskatta VVS Kostnader för nybyggnad

Hur man kan uppskatta VVS Kostnader för nybyggnad

En av de viktigaste aspekterna av ett nytt byggprojekt är installationen av VVS. Rörmokaren Citat hemsida förklarar att installationen omfattar rör, toaletter, septisk tank, varmvattenberedare och alla Rörmokarartiklar. Processen för beräkning av kos

Read More...
Hur man kan uppskatta listen Kostnader

Hur man kan uppskatta listen Kostnader

Listen används runt de övre delarna av väggarna för att lägga till några dekoration och stil till ett rum. Gjutningen är gjord av trä och är inte alltför komplicerat att installera om du har de rätta verktygen. Om du funderar på att sätta listen i di

Read More...