Hur man leverera en bil över land

In bilar
Advertisement

Moving är en hektisk tid - sjöfarten bilen bara lägger mer stress. Här är hur man gör det enkelt.

Saker du behöver

telefonböcker

telefoner

Bilförsäkring

Fraktförsäkring

Bestäm när du vill flytta bilen. Det tar ungefär lika lång tid som att köra sträckan själv, men väder och andra faktorer kan lätt kombineras för att skapa en resa som tar en vecka.

Ring flera rörliga företag och berätta vilken typ av bil du vill flytta, de platser du flyttar till och från, och när du planerar att flytta. Fråga om företagen kan förse dig med referenser.

Kontrollera din topp tre val med Better Business Bureau.

Rada upp ditt drag åtminstone två veckor i förväg. Se till att någon kommer att finnas tillgänglig på pickup dagen att släppa bilen till bäraren.

Fråga mover vilken typ av försäkring företaget har och om det finns en självrisk. Läs försäkringen noga och be om en kopia.

Titta på mover försiktigt på flyttdagen. Förslagsställaren ska fylla i en fraktsedel, som innehåller en rapport om tillståndet i bilen innan lastning. Inte underteckna formuläret om du håller med rapporten. Vissa skrupelfria flygbolag kommer att notera repor och bucklor där det inte finns någon, ifall nya visas under flytten.

Ha en bankväxel till hands med din insättning eller förskottsbetalning för att ge förslagsställaren på pickup dagen. Vissa företag vill ha betalt på kontoret, så att du vet i förväg hur betalningen kommer att göras.

Be om upphämtning och leverans tidsuppskattningar. Få några löften - inklusive vad företaget kommer att göra om löftena bryts - skriftligen.

Kom ihåg att en bil bärare är cirka 75 fot lång. Det kan vara omöjligt för föraren att få riggen i ett lägenhetskomplex uppfart. Även vissa bostadsområden skapar problem med ledningar, träd och lokala lagar. I detta fall kan föraren be dig att ta bilen till en närliggande parkeringsplats.

Ta bort alla dina personliga tillhörigheter från bilen. De omfattas inte av transportföretagets försäkring.

Kontrollera bilen vid leverans och notera eventuella problem på leveransrapport. När bilen har tecknats för, kommer du att ha svårt att göra ett yrkande om skadestånd inte noteras vid leverans.

Tips

Carrier förare har vägförhållanden, väder, trafik, Checkpoint inspektioner och andra pickuper och leverans att oroa sig för. De gör sitt bästa för att leverera fordon i tid men kan inte styra många av dessa faktorer.

Ta reda på om ditt försäkringsbolag kommer att täcka din bil medan det flyttas. De flesta movers försäkra upp till Kelley Blue Book värde mot stöld eller skada, men du kommer att krävas för att köpa ytterligare försäkring om din bil är värd mer än så.

Läs sjöfarten ordning och fraktsedeln. Dessa dokument berätta vad förslagsställaren är och är inte ansvarig för.

You may also read!

Hur man leverera en bil till Vietnam

Hur man leverera en bil till Vietnam

Det är möjligt att leverera en bil till Vietnam men processen är extremt dyrt och komplicerat. Det är en statlig kvot för hur många bilar kan komma in i landet och en hel del pappersarbete. Å andra sidan kan det inte vara något enklare eller billigar

Read More...
Hur man leverera en bil med tåg

Hur man leverera en bil med tåg

Om du behöver transportera en bil det enda alternativet tills nyligen var att använda ett lastbilsföretag på de flesta platser i USA. I dag det är inte längre sant. Det är nu möjligt att leverera en bil med tåg från nästan var som helst i landet. Far

Read More...
Hur man leverera en bil till Dominikanska republiken

Hur man leverera en bil till Dominikanska republiken

Sjöfarten en bil till Dominikanska republiken kan bli mycket kostsamt. Rutiner är mycket strikta och måste följas exakt för att leverera och plocka upp ett fordon på en av portarna i Dominikanska republiken. Nedan hittar du en enkel guide som beskriv

Read More...
Hur man leverera en bil till Kina

Hur man leverera en bil till Kina

Marknaden för personbilar i Kina går på högvarv. Mångfalden av bilar tillgängliga i Kina, är dock liten. Du kan därför vill leverera en bil till Kina för antingen sälja det till dem som är intresserade i specialitet bilmarknaden eller för eget bruk.

Read More...
Hur man leverera en bil till Europa

Hur man leverera en bil till Europa

Det finns många skäl att ta bilen med dig till Europa. Om du kommer att stanna i Europa i flera månader, kan du spara kostnaderna för ett långsiktigt biluthyrning. Om du flyttar till Europa kan ta bilen till Europa kostar mindre än att sälja det och

Read More...
Hur man leverera en bil till Brasilien

Hur man leverera en bil till Brasilien

Sjöfarten en bil till Brasilien från USA är inte en svår process eftersom rederiet gör det mesta av arbetet. Däremot kan sjöfarten något med en motor i Brasilien kosta tusentals dollar. Nya fordon tillåts i landet för en hög tull avgift, och begagnad

Read More...
Hur man leverera en bil till Hawaii

Hur man leverera en bil till Hawaii

Om du planerar att flytta till Hawaii då kanske du undrar hur du ska få din bil där. Bilar kan faktiskt levereras till Hawaii, men kostnaden är oöverkomliga. Om du har en begagnad bil som redan är betald, skulle din bästa insats vara att sälja det oc

Read More...
Hur man leverera en bil till Taiwan

Hur man leverera en bil till Taiwan

Sjöfarten en bil till Taiwan kräver att du skaffa en transporttillstånd från den amerikanska tullmyndigheten. behövs registrering / titel fordonet för att få ett tillstånd. En tull tas ut av rederiet att leverera bilen till Taiwan. Vid ankomsten till

Read More...
Hur man leverera en bil till Pakistan

Hur man leverera en bil till Pakistan

I modern tid av transportlogistik, kan du leverera de flesta någonting till någonstans. Detta inkluderar sjöfarten en bil till Pakistan. Vid denna tid, kan bara pakistanska medborgare och diplomater leverera fordon i landet. Om du tillhör någon av de

Read More...