Hur man reparerar kakel bänkskivor

In Hem
Advertisement

Kakel bänkskivor med minimala skador kan repareras utan att byta ut hela ytan. Även keramiska plattor är stark och ogenomtränglig för många typer av skador, missfärgade injekteringsbruk eller skadade plattor är inte ovanligt och kan fastställas. Skadade plattor eller delar av plattor kan tas bort, och nya plattor kan ersättas utan att störa omgivande brickor som är i gott skick. Smula eller missfärgad injekteringsbruk kan också flisas ut och ersättas.

Saker du behöver

 • injekteringsbruk sågen

  Dammsugare

  Mjuk borste

  Puts

  kakel float

  Svamp

  kakel tätningsmedel

  Paintbrush brush~~POS=HEADCOMP

  Säkerhetsglasögon

  Handduk

  Hammare

  Mejsel

  tandspackel

  kakelfix

Hur man byter missfärgas eller sönderfallande Grout

Ta bort alla gamla eller missfärgade bruket med hjälp av en injekteringsbruk såg. För stora ytor, kan användas ett roterande verktyg med en skärutrustningen.

Städa upp damm och skräp med en dammsugare innan du fortsätter. Du kanske vill använda en mjuk borste för att ta bort injekteringsbruk partiklar från utrymmena mellan plattorna.

Blanda injekteringsbruk noggrant, enligt tillverkarens instruktioner. Våt fogmassa kan inte bevaras så att endast blanda tillräckligt projektet. Om du byter ut fogmassa i ett stort område, kan du bara vill blanda halv det belopp som krävs på en gång.

Med hjälp av en flottör, lägga injekteringsbruk till den nyligen rensade kanalen. Börja från baksidan av bänkskivan, arbeta dig fram mot kanten. Lägg fogmassa till varje kanal från flera vinklar för att se till att utrymmet är korrekt ifylld.

Börja rengöring av ansikten varje platta med en fuktig svamp. Vänta fem minuter mellan att tillämpa injekteringsbruk och rengöring av kakel för att låta bruket att ställa något. Låt murbruket härda i 24 timmar innan du fortsätter.

Applicera ett tätningsmedel till bruket med hjälp av en pensel. Även om detta steg är valfritt, kommer ett tätningsmedel förhindrar injekteringsbruk från att bli missfärgad i framtiden.

Hur man byter en sprucken eller trasig Tile

Skär runt plattan du vill ta bort med en injekteringsbruk såg. Du kan behöva gå över samma område flera gånger för att skapa en tillräcklig snittlinje. Detta kommer att förhindra området runt den trasiga kakel från sprickbildning.

Bryt kakel du vill ersätta i flera bitar med hjälp av en hammare. Täck det område du bryter med en handduk och skyddsglasögon för att undvika skador.

Ta bort bitar av kakel med hjälp av en mejsel och hammare. Det är lättast att börja i ett hörn och arbeta mot den motsatta änden när du tar bort kakel från en bänkskiva.

Nagga den gamla fästmassa under kakel du har tagit bort. Alla injekteringsbruk som omger plattan omkrets bör också tas bort med en mejsel.

Rengör bänkskivan noggrant med en dammsugare. En borste kan vara nödvändigt för att nå små sprickor.

Med hjälp av en tandspackel, smör baksidan av ersättnings kakel med kakelfix och sätta den på plats med en liten vridrörelse. Se till att plattan linje jämnt med de befintliga fogarna och är i nivå med den omgivande kakel. Gör att området kan härda i 24 timmar.

Blanda bruket enligt tillverkarens anvisningar. Bara blanda tillräckligt för att avsluta detta projekt; resten av den torra injekteringsbruk kan sparas för framtida reparationer.

Applicera fogmassa runt de tomma kanalerna som omger nya plattor med hjälp av en injekteringsbruk flyta. Vänta fem minuter, sedan använda en fuktig svamp, rengör toppar brickor för att ta bort eventuell grumling på ytan. Gör att området kan härda i 24 timmar.

Applicera en tydlig tätningsmedel till den nya injekteringsbruk på brickan bänkskivan med hjälp av en pensel. Låt området torka ordentligt innan du använder bänkskivan.

Tips

Mät alltid den exakta mängden vatten som krävs för att lägga till den torra bruket. Injekteringsbruk med för mycket vatten tillsätts kommer att falla sönder i förtid. Grout sätter in 20 minuter, vilket gör det viktigt att arbeta snabbt du byter fogmassa över stora områden. Arbetet med en partner eller arbete i sektioner för att förhindra bruket hårdnar innan den avlägsnas från plattan.

You may also read!

Hur Lay marmor kakel Bänkskivor

Hur Lay marmor kakel Bänkskivor

Även granit är ett av de mest populära bänkskivan material, många husägare vänder sig till marmor för sin rika färg och klassisk utseende. Eftersom marmor är mycket dyrt, anser marmor kakel för dina bänkskivor i stället för en dyrare platta. Dessa pl

Read More...
Hur man reparerar Laminat Bänkskivor

Hur man reparerar Laminat Bänkskivor

Med tiden kommer dina bänkskivor visar effekterna av vatten, värme och dagligt slitage. Mindre skador på laminatet är billigt att fixa. För mer allvarliga skador, är det bäst att byta bänkskivor helt. Saker du behöver Laminat Repair Paste Tunga böcke

Read More...
Hur man reparerar Quartz Bänkskivor

Hur man reparerar Quartz Bänkskivor

Kvarts förvandlas till bänkskivor genom en process som tar 100% kvarts stenar och säkringar dem tillsammans i en stor betongplattor som skall användas i kök och bad. Resultatet är en av de mest solida material som du kan använda i ditt hem. Kvarts är

Read More...
Hur man reparerar Cracked bänkskivor

Hur man reparerar Cracked bänkskivor

Reparera en sprucken bänk är säkert billigare än att ersätta den. Som kan förväntas, de material från vilka bänk är gjorda diktera de typer av reparationer kan göras. Reparera en sten bänk skulle kräva en reparation som inte nödvändigtvis fungerar fö

Read More...
Hur man reparerar marmor bänkskivor

Hur man reparerar marmor bänkskivor

Marmor är en härlig material att använda för bänkskivor. Men det kommer en tidpunkt när du behöver för att reparera den. Här kommer vi att föreslå olika sätt att reparera din marmor bänk. Återställ glans av marmor bänkskivor genom vaxning det. Det ka

Read More...
Hur man reparerar en dålig Grout jobb

Hur man reparerar en dålig Grout jobb

Har en spricka i fogmassa? Är din injekteringsbruk kommer ut? Här är hur man kan reparera dålig injekteringsbruk och förhindra ytterligare skador. Om bruket i kakel har hårfina sprickor är det dags för den bytas ut. Läckande fogmassa kan skada den un

Read More...
Hur man reparerar en Pool Skimmer

Hur man reparerar en Pool Skimmer

Du kan reparera en pool separator själv om det utvecklar sprickor eller läckor. Under normala driftsförhållanden, hanterar skimmer omkring 75 procent av poolvattnet strömmar in i filtersystemet, så vattenläckor kan vara ett allvarligt problem. I en g

Read More...
Hur man reparerar Gips Tape

Hur man reparerar Gips Tape

Gips band tenderar att dra över tiden, speciellt band som ligger i områden som är utsatta för övergrepp från möbler, barn och husdjur. Ofta kommer gips band skal om den inte har använts på rätt sätt eller om det finns en hög luftfuktighet i ett hem o

Read More...
Hur man reparerar en Farberware kaffe urn

Hur man reparerar en Farberware kaffe urn

Farberware kaffe urnor har varit populär i årtionden, att producera kaffe snabbt i stora mängder som tjänar grupper, styrelsemöten och mottagningar med effektivitet. Även om många äldre Farberware modeller tjänat väl i decennier, har konsumentklagomå

Read More...