Hur man syr en Minky Strip Quilt Blanket

In konsthantverk
Advertisement

Minky är en något otydlig och extremt mjukt tyg för att efterlikna pälsen på en mink, med en kort lugg gängmönster och struktur som liknar kashmir. Den levereras i ett platt material utan struktur, samt randiga prickade fodrade och präglade strukturer med områden med höj- och sänkbar lugg. Den finns i hundratals färger och vissa nyhet utskrifter. Minky tyger har blivit populära för baby täcken eftersom de är både varm och mjuk. Att göra en remsa täcke kan tillåta dig att införliva en mängd minky texturer och färger för att tillgodose någon plantskola inredning och personlig smak.

Saker du behöver

Baby Safe tvättmedel

Järn

köttomslagspapper

Måttband

Penna

sax

3 varv av Minky tyg

sömnad stift

symaskin

Tråd i färger som matchar ditt material

Bindning eller bred sidenband

Tvätta minky i en baby säker rengöringsmedel för att preshrink tyget. Det är viktigt att du krympa tyget innan du syr eller täcket kan bli deformerade efter att den tvättas.

Järn allt material. Detta kommer att hålla dig från att skära rynkor i tyget. Det är viktigt att allt material vara både plan och jämn.

Mät och kapa sönder en bit av slaktare papper den längd du vill ha för din baby quilt. Mät och kapa en 2-tums bred och en 3-tums bred remsa från slaktaren papper. Dessa kommer att vara mönstret för din quilt remsor. Du kan ha andra remsor olika bredder om du föredrar.

Klipp remsor från olika minky dukar som önskas med hjälp av mönsterremsor. Du kan klippa dessa remsor med sax eller använd en Quilters matta och en kapskiva för att få de rakaste, skarpaste kanterna.

Lägg de två första banden ovanpå den andra med de luddiga sidor vända in och stift tillsammans dem ner längden av remsorna på ena sidan. Fel sida av materialet är vänd utåt så att sömmen där du ansluter remsorna kommer att vara på insidan av täcket när du är klar.

Sy ihop remsorna ¼-tums djup med hjälp av en symaskin. Omvänd sy ca 1/2 tum i varje ände för att låsa stygnen på plats och hindra dem från att repas upp. När du är klar med sömmen vika remsorna vid sömmen du skapade och se till att materialet fångas väl i sömmarna och det finns ingen veckar sig eller skrynklas.

Lägg nästa remsa av Minkey på toppen av den högra sidan av de två remsorna du redan sydde ihop. Återigen bör Remsorna att lägga så att deras ansikten röra och deras kanter justeras. Nåla och sy ihop dem ned sin högra sida. Vik upp och kontrollera sömmen. Upprepa denna process för varje remsor av minky tills quilt toppen är färdigmonterad. Antalet remsor som behövs beror på bredden du klippa banden och bredden du vill att din sista filt att vara.

Lägg den färdiga quilt topp över ett täcke vadd och sedan lägga det ovanpå täcket stöd. Du kan använda ett enda ark av minky eller ett ark av satin för ryggen.

Hand täcke den minky med utformningen av ditt val eller maskin täcke. Den enklaste maskin quiltning design skulle vara att sy tillbaka varje söm längs täcken längder betona varje remsa. Detta kommer att göra varje remsa slags bubbla upp.

Vik bindningen eller två tum breda satinband i halv, dividera dess bredd, så att det finns en övre och nedre kant. Järn bindningen för att göra detta veck mer tydlig. Detta kommer att förhindra bindningen från att komma ovikta medan du arbetar med det.

Skjut kanten av täcket in i fållan. Arbetet längs kanterna, sätter bindningen på plats runt täcket ungefär en gång en tum.

Geras hörnet när du når dem. Detta innebär att du kommer att vika bandet bindning över sig själv för att göra en fin trekantig hörn som liknar hörnet av en tavelram. Tuck slutet under så du når den sista hörnet så att slut sömmen ser som en del av hörnet på sneda.

Sy runt bindningen. Du kan använda en dekorativ söm, såsom en maskin broderi gräns, eller en raksöm om en 1/8 av en tum in från kanten av bandet bindande.

You may also read!

Hur man syr en Wagon Wheel Quilt Block

Hur man syr en Wagon Wheel Quilt Block

Hur man syr en Wagon Wheel Quilt Block. Den "Wagon Wheel" täcke design är en av de mönster som används av den underjordiska järnvägen att förmedla budskap till flyr slavar. När visas i den överenskomna mode, sade "vagnshjul" design &qu

Read More...
Hur man syr en Mariner kompass Quilt

Hur man syr en Mariner kompass Quilt

Mariner kompass täcket blocket är en stjärna design som börjar i mitten och rör sig utåt i en cirkel. Det har många punkter, som liknar en kompass från en gammal havet navigeringskartan. De flesta block har minst 16 poäng, men de kan ha upp till 32 p

Read More...
Hur man syr en Magic Tile Quilt

Hur man syr en Magic Tile Quilt

Kathleen Bissett publicerade ett mönster för "Magi Tiles" 1992 som var inspirerad av en hög med byggstenar spotted i en väns hus i New Hampshire. Den distinkta mönster har varit populärt sedan dess. Magi Plattor utmärker sig genom sin egendomlig

Read More...
Hur man syr en Tumbling Blocks Quilt

Hur man syr en Tumbling Blocks Quilt

Den Tumbling Blocks täcke mönster använder ljus och mörka tyger i ett upprepat mönster för att skapa en illusion av fallande block. Framgången av designen beror på avloppet förmåga att välja de bästa tyger och sedan att anpassa sömmarna under konstru

Read More...
Hur man syr en flygande gäss Quilt Pattern

Hur man syr en flygande gäss Quilt Pattern

Den flygande gäss quilt mönster ser komplicerat, men du kan lära sig att behärska den. Detta block är gjord med tre trianglar för att skapa en flygande gås och två trianglar av himlen. Du sy två eller tre tillsammans för att skapa en mer traditionell

Read More...
Hur man syr en holländsk flicka Quilt

Hur man syr en holländsk flicka Quilt

Den holländska flickan, eller Sun Bonnet Sue, är en populär täcke för små flickor och docka älskare. Det är en enkel täcke att sätta ihop genom appliquéing de små holländska flickor ovanpå tyget. Mönstren kan variera lite, men alla är söta, små flick

Read More...
Hur man syr en Friendship Star Quilt Block

Hur man syr en Friendship Star Quilt Block

Det finns flera varianter av Friendship Star Quilt mönster, men mitt stjärnan i varje block förblir konstant. Utformningen av varje block är ganska enkelt. Populär bland Amish quilters i Pennsylvania, är mönstret tros ha sitt ursprung i slutet av 180

Read More...
Hur man syr en dubbel vigselring Quilt

Hur man syr en dubbel vigselring Quilt

En dubbel vigselring täcke är utmanande även för erfarna quiltare. När du är klar, verkar detta täcke att ha två lager av samverkande ringar som korsar och överlappar varandra. Det som gör detta täcke så svårt är bågen former som du behöver för ringa

Read More...
Hur man syr en Yellow Brick Road Quilt

Hur man syr en Yellow Brick Road Quilt

Hur man syr en Yellow Brick Road täcke. Quilters gör Yellow Brick Road täcke genom att göra flera olika block. Den gula Brick Road täcke kräver bara olika storlekar av rektanglar och kvadrater. Dessa raka sömmar gör Yellow Brick Road täcke en lätt tä

Read More...