Hur mycket Löshår?

In Mode, stil och hygienartiklar
Advertisement

Med hårförlängningar är beroendeframkallande. När du har dem och du ser hur bra ditt hår ser ut, kommer du att vara beredd att sälja din själ för att hålla dem. Hårförlängningar göra fantastiska saker till tunt, fint, livlöst hår. Du kan välja för clip-ins, men professionellt tillämpas tillägg blir som ditt eget hår och du kommer snart att glömma att de är även där.

Hur mycket Löshår?

Mänskliga hårförlängningar kommer från Indien. Enligt Hårförlängning resurs, det Vankasatwara tempel i södra Indien, gör $ 6.000.000 per år från att sälja hår.

Det bästa hår kommer från kvinnor som erbjuder sitt hår som ett offer i templet. Detta anses remy hår. Dessa kvinnor får inga pengar för deras hår. Resten kommer från hår som säljs av kvinnor för vinst. Eftersom håret inte samlas i ett visst sätt för att hålla det snyggt och rakt, anses det icke-Remy. Detta hår tenderar att trassla och matta mer än remy hår. Du kommer att betala mer för remy hår än icke-Remy hår.

Vid den andra änden av spektrumet är syntetiska förlängningar. Syntetiskt hår kan inte värme böjt eller rätas ut och färgen visas blankare än äkta hår. Det kan vara OK för en kväll ute på stan, men i dagsljuset kan detekteras som falska. Prissättningen för syntetiskt är betydligt mindre.

Hur mycket Löshår?

Remy hårförlängningar kan pågå i tre till sex månader, medan kvalitet hår mindre kommer att pågå en betydligt kortare tid. Tilläggen kommer att pågå längre om du borsta dem noga för att hålla dem från trassel. Det är också en bra idé att antingen fläta håret eller stift tillbaka på natten för att hålla den smidig. Ett annat övervägande är om fästmetod. Keratinfästen inte halka eller bryta ner så snabbt som lim. Keratin är också från samma protein som håret, varför det inte kommer att orsaka så mycket skada som lim eller metallbindningar. Hår som är bra eller tunn skulle förmodligen vara bättre med en keratin obligation. Keratin bindning är också dyrare än lim eller metall.

Hur mycket Löshår?

Det är lämpligt att söka en erfaren, certifierad stylist när det gäller förlängningar. Om de sätts i håret felaktigt, kan de falla ut eller vikten av förlängningarna kan orsaka ditt eget hår att bryta. Kala fläckar är inte ovanligt hos kvinnor som har haft fel stylist fästa deras förlängningar. Många företag kräver certifiering för att en stylist att tillämpa sina förlängningar. Se till salongen du använder har erfarenhet. Extensions kommer i allmänhet i buntar. Det kommer att ta allt från sex till 12 buntar att göra en fullständig hår. Du kan välja volym, längd eller båda. Förlängningar finns i olika längder. Alla dessa variabler träda i kostnaden. Om ditt hår är mycket fint eller tunt, begära att buntarna halveras. Detta kommer att hålla ditt hår från att bryta under tyngden och det kommer att se mycket mer naturligt i ett huvud av fint hår.

Hur mycket Löshår?

När ditt eget hår har vuxit några inches, kommer dina tillägg måste tas ut. Vid denna tid, beroende på din stylist och den typ av tillägg, kan du antingen välja att få dem sätta tillbaka i eller börja om med ett nytt hår. Flytta upp dem kommer att kosta dig ungefär halva priset av nya. Gamla förlängningar kommer inte att pågå så länge eftersom bindningen blir svagare. Försök inte att ta bort tillägg själv. Salonger har rätt verktyg för att ta bort tillägg och förhindrar hår skador.

Hur mycket Löshår?

Det finns ingen väg runt det mänskliga hårförlängningar är dyra. Om du väljer remy hår, vara beredd att spendera $ 800 till $ 2000. Icke-Remy hår kan köra $ 400 till $ 600. Syntetiska hårförlängningar kommer att pågå ungefär $ 80 för hår och $ 300 för att få dem tillämpas. Det finns också en avgift för att ha förlängningarna avlägsnats. De flesta stylister betalt per timme för att avlägsna, om du får nya utvidgningar in i samtidigt. Alla avgifter varierar beroende på läge. Extensions i New York kommer sannolikt att kosta mer än anknytningar i Wichita, Kansas.

Hur mycket Löshår?

Hög kvalitet förlängningar kan pågå i sex månader eller längre, men du kommer fortfarande vill ha dem bort eller flyttas upp långt innan dess. Företag som säljer tillägg kommer att säga att de kommer att se bra i flera månader. Tror inte det. Som håret växer, faller förlängningen placering lägre och lägre i hårbotten. Så småningom hår är svårt att stil och obligationerna kan börja visa. Så medan tilläggen kan vara i fin form håret inte kommer att bli.

Var noga med att använda schampo och balsam som rekommenderas av din stylist. Inte varje produkt är lämplig för förlängningar.

Glöm inte att lägga i bekostnad av ett tips. Den nuvarande takten är 15 till 20 procent. Ta reda på vad kostnaden för tillämpningen av förlängningar är minus faktiska avgiften för håret. Spets på tillämpningen, inte kostnaden för håret.

Hur mycket Löshår?

You may also read!

Hur mycket vinden isolering behöver du?

Hur mycket vinden isolering behöver du?

Isolering läggs till en vind i ett hem för många skäl, bland annat att hålla värmen från att fly under vintern samt att hålla kall luft in under sommaren. En vindsvåning i ett hem som inte har rätt mängd isolering kommer att kosta mer att värma och s

Read More...
Hur mycket sömn Om en två månader gammal Få?

Hur mycket sömn Om en två månader gammal Få?

När du är en ny förälder, är sömn en stor fråga. Du kan oroa sig för hur mycket sömn ditt barn blir - att inte tala om hur mycket sömn du får. Du kanske undrar när barnet kommer äntligen börja sova hela natten. 2 månader gammal, är ditt barn både sov

Read More...
Hur mycket ej skattepliktiga intäkter kan du göra innan dess beskattas?

Hur mycket ej skattepliktiga intäkter kan du göra innan dess beskattas?

Storbritanniens premiärminister Winston Churchill sa en gång: "Det finns inget sådant som en bra skatt." Även om denna synpunkt korrekt speglar känslorna hos många skattebetalare, är det viktigt att följa de regler som styr hur mycket skatt som

Read More...
Hur mycket kostar det för förskolan?

Hur mycket kostar det för förskolan?

Bestämma kostnaden för förskolan är lite som att bestämma priset på en bil - det varierar. Även om alla stater har krav på licensierade förskolor, dessa regler, som skolorna själva, kan variera mellan stater. Ett antal faktorer påverkar hur mycket du

Read More...
Hur mycket ska jag väga på 6 fot, 1 tum?

Hur mycket ska jag väga på 6 fot, 1 tum?

Generella riktlinjer Vid 6 fot 1 tum hög, bör en vuxen kvinna väger ca 165 pund. och en vuxen man bör väga ungefär 184 pund., enligt den formel som anges på Health.LearningInfo.org. Dessa väger och höjd nyckeltal ger en kvinna en frisk body mass inde

Read More...
Hur mycket Befintlig Värde Har en ombyggda kök Lägg till ditt hem?

Hur mycket Befintlig Värde Har en ombyggda kök Lägg till ditt hem?

Lägga till eller ombyggnad ett rum i ditt hem kan vara en bra investering när det blir dags att sälja. Kök och badrum är bland de mest fördelaktiga förbättringar tillgängliga. Utdelning ett kök översyn kommer att ge varierar kraftigt, men flera fakto

Read More...
Hur man reda på hur mycket RAM-minne din Mac har

Hur man reda på hur mycket RAM-minne din Mac har

Inte säker på hur mycket minne (RAM) din Mac har? Ta reda på ett kick. Saker du behöver Macintosh-datorer Öppna Apple-menyn (klicka på den lilla äpple i det övre vänstra hörnet på skärmen), och välja antingen det här Macintosh eller Om den här datorn

Read More...
Hur mycket Quikrete behövs för stängselstolpar?

Hur mycket Quikrete behövs för stängselstolpar?

Ställa stängselstolpar i betong säkerställer att de kommer att förbli styv och perfekt upprätt. Stolparna är grunden för varje staket. Om de har satts säkert kommer hela stängsel projektet bli mer hållbara, starkare och bättre kunna stå emot naturen.

Read More...
Hur mycket skatt tas ut av min brutto?

Hur mycket skatt tas ut av min brutto?

Om du tar en titt på din lön påbörjad, kommer du troligen att upptäcka att din bruttolön och din nettolön skiljer sig markant. Din bruttolönen är vad din arbetsgivare faktiskt betalar du för det jobb du gör, men när de federala, statliga och lokala m

Read More...