Hur rengör jag min Aluminium Soffit?

In Hem
Advertisement

Hur rengör jag min Aluminium Soffit?


Aluminium soffits kan spara husägare pengar i en mängd olika sätt. Dessa soffits att luften kan cirkulera genom reglarna i ett hem tak, är mer hållbara än trä sorter och kräver minimalt underhåll. Dock är vissa underhåll krävs. Av särskild betydelse är att hålla dina aluminium soffits ren. Detta kan åstadkommas med en liten bit av armbåge fett, milda rengöringsmedel och några skurar av vatten. Ta dig tid varje halvår för att rengöra aluminium soffits och hålla dem funktionell för många år framöver.

Saker du behöver

 • Luftkompressor

  högtryckstvätt

  Diskmedel

  vatten

  Skurborste

  mjuk trasa

  Bleka

Blås ut mycket damm och smuts. Tryckluft till soffit ventiler för ett par sekunder. Upprepa processen efter behov för att avlägsna smuts.

Använd en högtryckstvätt. Fyll högtryckstvätten med vatten till markeringen. Ställ in sprayen till medelstora och spraya aluminium soffits. Lägg till lite diskmedel i vattnet om fläckar är tuffa.

Använd en rengöringsborste med starka borst. Placera diskmedel på borsten och skura alla hårt smutsade områden på aluminium soffits.

Använd en mjuk trasa. Doppa trasan i vatten och tillsätt diskmedel på trasan, sedan skrubba aluminium soffits. Lägg blekmedel i vattnet om soffits är vita.

Tips

Om du inte äger en luftkompressor, hyra en från en hårdvara eller hem butik.

You may also read!

Hur rengör jag min Bugaboo?

Hur rengör jag min Bugaboo?

Med en passion för innovativa produkter, är Bugaboo ett företag som tillverkar produkter för att hålla ditt barn rör sig. Oavsett om ditt barn bara kan ta sig runt i en barnvagn eller om du behöver denna baby-växel stapelvara för att hålla henne tryg

Read More...
Hur rengör jag min Tvättmaskin Så det inte kommer att lukta?

Hur rengör jag min Tvättmaskin Så det inte kommer att lukta?

Det är logiskt att tänka att tvättmedel du sätter i tvättmaskinen för att rengöra dina kläder skulle även rengöra insidan av tvättmaskinen. Dock är kläder tvättmedel inte formulerat att rengöra metall och keramik. Det är viktigt att förstå att tvättm

Read More...
Hur rengör jag min Cyclone av Lasko Fan?

Hur rengör jag min Cyclone av Lasko Fan?

Den Lasko Cyclone fläkt är ett fönster fläkt avsedd att användas i en liten miljö, såsom ett enda rum eller lägenhet. Enheten innehåller flera hastigheter, en automatisk avstängning timer, expander paneler för att passa de flesta fönster och en elekt

Read More...
Hur rengör jag min Rinnai tankless varmvattenberedare?

Hur rengör jag min Rinnai tankless varmvattenberedare?

Den Rinnai tankless varmvattenberedare värmer vatten eftersom den används istället för att hålla uppvärmt vatten i en tank. Rinnai rekommenderar rengöring av varmvattenberedaren minst en gång per år. Det är viktigt att hålla vattnet värmaren fria frå

Read More...
Hur rengör jag min Injektorer Min F250?

Hur rengör jag min Injektorer Min F250?

Smutsiga eller igensatta bränsleinjektorer kan orsaka förödelse i en bil bränslesystem. Efter det att bränsle dras från bränsletanken genom bränslepumpen, passerar det genom bränslefiltret. Filtret fångar de flesta föroreningar som finns i bränslet.

Read More...
Hur rengör jag min Trane Filter?

Hur rengör jag min Trane Filter?

Trane gör några av de ledande luftfiltersystemen på marknaden. Förmåga att avlägsna upp till 99,98 procent av luftburna allergener, hävdar Trane dess filter är upp till åtta gånger mer effektiv än HEPA-rumsfilter. Rengöring Trane filter kan vara en s

Read More...
Hur rengör jag min registret?

Hur rengör jag min registret?

Windows-registret är en viktig del av din dators operativsystem, och det är viktigt att hålla det registerfil väl underhållna. När allt går smidigt att du kan vara lyckligt ovetande om registret fil, men när något går fel kommer du säkert vet att det

Read More...
Hur rengör jag min Kalkylatorn?

Hur rengör jag min Kalkylatorn?

Räknare är mångsidiga elektroniska apparater som används för att snabbt utföra matematiska beräkningar. Liksom alla elektroniska prylar, de oundvikligen få dammiga och smutsiga med tiden. Hudfett och damm samlas på en räknarens yta samt mellan tangen

Read More...
Hur rengör jag min IAC och spjällhus på min 2001 Ford F-150?

Hur rengör jag min IAC och spjällhus på min 2001 Ford F-150?

Nödvändigheten att rengöra spjällhuset och tomgångsreglerventil på en 2001 Ford F-150 är på grund av den positiva vevhusventilationen ventil som sitter i luftkanalen precis framför spjällhuset. PVC Ventilen tillåter en liten mängd olja och dimma att

Read More...