Hur Spot Repair klarlack

In bilar
Advertisement

Hur Spot Repair klarlack


Nästan varje bil sedan början av 1990-talet har avslutats med ett skikt av klarlack. Klarlack är precis vad det låter som: en klar beläggning av material som är utformat för att skydda lacken på din bil från blekning, vittring och yttre skador. Klarlack är utformad för att ta den värsta stöten av eventuella skador på bilen, och så kommer det ibland måste repareras från stötar, repor och andra yta skada. Använd rätt verktyg och tekniker för att reparera skadade ställen i din klarlack för att undvika större skador på bilen.

Saker du behöver

tvål

vatten

liten skål

Mjuka trasor eller trasor

mjuk handduk

Färgrik fill-in material

Våt / torr sandpapper

slipkloss

gnugga förening

Aceton eller lacknafta

repor

Fingret vinkelrätt mot platsen på klarlack. Om nageln fångar kanten av varumärket, är det en repa; gå vidare med det här avsnittet. Om fläcken är ett märke från gummi, färg eller andra yteffekter, gå vidare till avsnitt 2.

Blanda tvål och vatten tillsammans i en liten skål tills den bildar lödder. Tvätta skrapat ytan på bilen med en mjuk trasa eller trasa indränkt i tvål och vatten. Torka området noggrant med en ren handduk.

Applicera en färgstark utfyllnads förening till repade områden. Till exempel, om du bil är röd, använd svart skokräm; Om bilen är svart, prova vit skokräm. Gnid ett tunt lager av din valda material över repad område; materialet kommer att fylla i repor, men inte mar resten av den klara beläggningen. Denna färgstarka markör hjälper dig att veta när de repor tas bort.

Linda en bit av 2000 eller 3000-grit våt / torr sandpapper säkert runt en slipkloss. Båda dessa material finns på fordons butiker som säljer material för kroppsarbete. Blötlägg denna bit av sandpapper i rent, kallt vatten i minst två minuter.

Sand lätt över ytan av repor, rör sig fram och tillbaka över repor och ändra dina infallsvinkel för att säkerställa en jämn slipning. Återväta sandpapper vid behov; papperet bör vara våt hela tiden för att säkerställa att sandpapper inte göra repor värre.

Fortsätt att slipa tills de områden i en kontrasterande färg har försvunnit. Torka området noggrant med en ren handduk och inspektera att se till att alla repor är borta.

Applicera gnugga förening på ytan för att avlägsna eventuella ljus märken kvar av sandpapper. Gnugga förening kan hittas på hårdvara och fordons butiker. Gnid föreningen i ytan med en mjuk trasa i cirkulära rörelser tills alla märken tas bort.

Polera med en helt ren, mjuk trasa för att avlägsna eventuella kvarvarande förening.

Surface Marks

Blanda tvål och vatten tillsammans i en liten skål och rengör det markerade området. Torka med en mjuk handduk.

Fukta hörnet av en ren, mjuk trasa eller duk med en aceton rengöringsmedel eller lacknafta. Dessa rengöringsmedel finns på de flesta maskinvara eller fordons butiker.

Gnid renare på den markerade platsen på klarlack i cirkulära rörelser, som sträcker sig två inches bortom skadan på varje sida. Återapplicera renare att trasan efter behov. Fortsätta att gnida tills fläcken avlägsnas.

Applicera gnugga förening om renare ensam inte kommer att ta bort markeringen. Gnugga föreningen i en cirkulär rörelse med en mjuk trasa precis som du gjorde renare, tills markeringen tas bort.

Polera nyligen rengjorda området med en ren del av din trasa eller med en separat ren mjuk trasa. Flytta i raka fram-och-tillbaka rörelser i stället för cirklar för att avlägsna eventuella buffert märken.

Tips

Om du inte kan få en professionell aceton eller lacknafta, prova en klick nagellack remover för att rengöra märken utanför bilen.

Tillsätt en till två droppar diskmedel till kallt vatten när blötläggning din sandpapper om du vill se en mer hal, slät yta.

Endast sand repor på bilen tills fill-in färger har försvunnit. Om du sand genom skiktet av klarlack till färg, måste det vara professionellt repareras.

You may also read!

Hur Spot en passiv-aggressiv man

Hur Spot en passiv-aggressiv man

I stället för att direkt ta itu med sina negativa känslor, kommer en passiv-aggressiv man ser att undvika öppen konflikt genom att uttrycka dessa känslor på ett indirekt sätt. Detta kan vara mycket problematiskt, särskilt eftersom det en passiv-aggre

Read More...
Hur Spot Billiga flyg Scams

Hur Spot Billiga flyg Scams

Hur Spot Billiga flyg bedrägerier. Med biljettpriserna går igenom taket, det är bara naturligt att du vill hitta billiga flygbiljetter till din semester eller affärsresenärer. Den dåliga nyheten är att bedragare vet att folk letar efter billiga flygb

Read More...
Hur Spot Fake Polo Skor

Hur Spot Fake Polo Skor

Polo Ralph Lauren varumärke erbjuder ett stort urval av alla stilar av skor. Den höga framgångar Polo har lett till ett stort antal knockoffs som kan tyckas vara Polo, men i verkligheten är det inte. Fastställande autentiska Polo skor från imitatione

Read More...
Hur Spot Free Trip to Travel Florida bluff

Hur Spot Free Trip to Travel Florida bluff

Hur Spot Free Trip to Travel Florida bluff. Den fria resa till Florida resa bluff inriktning på personer som inte kan motstå vad som verkar vara en bra affär. Men bedragare manipulera resenärer många gånger under sin resa för att tömma dem deras peng

Read More...
Hur Spot ett Fake polis

Hur Spot ett Fake polis

Hur Spot ett Fake polis. När vi drog över av en polis, vill vi vara säker på att tjänstemannen är the real thing. Spot en falsk polis, för att vara säker. Det har förekommit rapporter om människor som sades vara poliser och deras avsikter har inte va

Read More...
Hur Spot fysiska tecken på drogmissbruk såsom mörka ringar runt ögonen

Hur Spot fysiska tecken på drogmissbruk såsom mörka ringar runt ögonen

De flesta människor som lider av missbruk försök att dölja sin vana. När missbruk linjen blir korsade i missbruk, de tecken på att något är mycket fel är mer tydligt. De tecken på missbruk kan variera beroende på vilken typ av läkemedel personen miss

Read More...
Hur Spot Fake Abercrombie Kläder

Hur Spot Fake Abercrombie Kläder

Abercrombie & Fitch kläder är kända för att vara preppy, populär och dyr. När du hänge, vill du se till att du får den äkta varan för kontanter du betalar. Det är OK att försöka spara lite genom att köpa varumärket secondhand eller från nonretail pla

Read More...
Hur Spot ett Fake Diploma

Hur Spot ett Fake Diploma

Hur Spot ett Fake diplom. Den gemensamma grunden mellan två eller flera utbildade personer är förekomsten av ett diplom. Lärare, författare och läkare kan identifiera kaliber en kollega arbete genom att titta på skola som heter på den officiella doku

Read More...
Hur Spot ett Fake 1776 Continental Valuta Coin

Hur Spot ett Fake 1776 Continental Valuta Coin

En äkta 1776 Continental Valuta Coin kan vara värda tusentals. Men, med mer falska mynt än riktiga på marknaden, kan det vara svårt att avgöra om din är äkta eller inte. Lyckligtvis finns det några enkla tester för att ta reda på. Hur Spot ett Fake 1

Read More...