Hur ställer jag in HP C5280 skannerinställningar?

In Tech
Advertisement

Hur ställer jag in HP C5280 skannerinställningar?


HP C5280 är en av Hewlett Packards Smart allt-i-ett-skrivare, vilket betyder att den kan skriva ut dokument och foton samt skanna och göra kopior av dem. Skrivarens installationsskivan eller programvara som du kan ladda ner från Hewlett Packards hemsida installera programmet HP Lösningscenter på datorn. Lösningscenter hanterar inställningar på din C5280, inklusive hur dokument och foton skannas och hur de digitala skannade filer hanteras av datorn.

Slå på C5280 och den anslutna datorn. Starta datorns operativsystem. Kontrollera att kabeln mellan datorn och skrivaren är ordentligt ansluten till båda enheterna.

Klicka på "Start" eller Windows-ikonen längst ned till vänster på datorns skärm. Gå till "program" eller "Alla program" och hitta "HP" -mappen. Hitta och klicka på "HP Solution Center" i mappen.

Välj HP C5280 från listan över HP-enheter som visas i Solution Center fönstret. Klicka på knappen "Inställningar". Detta kommer att visa en lista med inställningsmöjligheter för C5280 skanner, även när skannade filer skickas till och om en förhandsgranskning av en Skanningen skickas till datorn innan sökningen är klar. Välj de inställningar du önskar, klicka sedan på "OK" för att slutföra ändringarna till skrivarens scanner.

You may also read!

Hur ställer jag in en skärmsläckare i Windows?

Hur ställer jag in en skärmsläckare i Windows?

Ställ en skärmsläckare i Windows 8.1 med hjälp av personalisering inställningar som är tillgängliga direkt från skrivbordet snabbmeny. Därifrån väljer ett av eller ett foto från ditt eget bibliotek de inbyggda skärmsläckare. I dagarna av katodstråler

Read More...
Hur ställer jag in en EBT-konto?

Hur ställer jag in en EBT-konto?

En elektronisk fördel överföring eller EBT, är konto del av ett system som gör det möjligt för mottagarna av program statliga välfärds att överföra pengar till en återförsäljare för att betala för inköp. EBT kontoinnehavare använder EBT kort, som är

Read More...
Hur ställer jag in en förtroende i Virginia?

Hur ställer jag in en förtroende i Virginia?

Du hittar Virginia Uniform förtroende koden i avdelning 55, kapitel 31 av de statliga stadgar. Koden ger vägledning för hur en huvudman eller överlåtaren - ett förtroende skapare - kan ställa upp ett förtroende som är godtagbar för statens lag. Till

Read More...
Hur ställer jag in en iPod Shuffle utan Ställande assistent?

Hur ställer jag in en iPod Shuffle utan Ställande assistent?

ITunes Inställningsassistenten visas när du ansluter en ny iPod-enheten till datorn för första gången. Om du redan vet hur man arbetar en iPod och iTunes, behöver du inte använda inställningsassistenten när du ansluter din iPod Shuffle. Du kan hoppa

Read More...
Hur ställer jag in den programmerbara timer på en Krups Kaffebryggare?

Hur ställer jag in den programmerbara timer på en Krups Kaffebryggare?

Med en programmerbar timer på din Krups kaffebryggare innebär att du kan tala om det när man ska starta en bryggcykel. Du kanske vill göra detta, till exempel, precis innan du vaknar på morgonen, fyller ditt hem med det nybryggt kaffe lukt. Du kan oc

Read More...
Hur ställer jag in min dator att acceptera cookies?

Hur ställer jag in min dator att acceptera cookies?

Cookies är bitar av webbaserad programvara som placeras på din dator så den webbplats som installerat dem kan hålla reda på vad du tittar på och komma ihåg dig nästa gång du surfar till webbplatsen. För att surfa många webbplatser samtidigt på Intern

Read More...
Hur ställer jag in mitt trådlösa LAN USB-adapter som en accesspunkt?

Hur ställer jag in mitt trådlösa LAN USB-adapter som en accesspunkt?

Trådlöst internet, eller Wi-Fi, är en oerhört användbar teknik. Med ett trådlöst nätverk hemma kan ge all den bekvämlighet som erbjuds av Wi-Fi på din dag till dag liv. Tyvärr kan trådlösa routrar bli dyrt. Detta kan göra att skapa ett trådlöst nätve

Read More...
Hur ställer jag in Initial Valve Lash på en 454 Chevy?

Hur ställer jag in Initial Valve Lash på en 454 Chevy?

Den stora blocket 454 Chevy motor var mycket populär under och efter sin produktion. Det var nästan oöverträffad i hästkrafter och kubiktum avdelning. Många Corvetter som produceras i början av 1970 hade 454 motor installerad i dem. Vissa 454s kan fo

Read More...
Hur ställer jag in en virtuell server på datorn?

Hur ställer jag in en virtuell server på datorn?

Köra flera operativsystem på samma fysiska dator samtidigt kallas "virtualisering." Två typer av virtualisering finns - bare-metal virtualisering där en liten installeras på en ren dator för att hantera de olika virtuella servrar, och skrivbords

Read More...