Hur ställer jag in min Toshiba video?

In Tech
Advertisement

Hur ställer jag in min Toshiba video?


Även VHS-band inte längre säljs med teater filmer kan du spela in innehåll från din TV med en VHS-videoband. Det finns många olika videobandspelare tillgängliga för dig att spela med, däribland Toshiba VCR. Alla olika modeller av Toshiba videobandspelare ansluta till din TV och videoprogram i exakt samma sätt, så det är lätt att flytta från en enhet till en annan.

Saker du behöver

2 uppsättningar av RCA-kablar

Anslut RCA-kablarna (röd, vit och gul) i "Video Out" port kabel / satellitmottagaren. Anslut den andra änden av RCA-kablar i "Video In" porten på Toshiba VCR.

Sätt i den andra uppsättningen av RCA-kablar i "Video Out" port Toshiba videobandspelaren och den andra änden till "Video In" porten på TV.

Slå på kabel- / satellitmottagaren, Toshiba videobandspelaren och TV.

Tryck på "Video" -knappen på fjärrkontrollen för att ändra mottagaren till video i hamn. Använd kabel / satellitmottagare fjärrkontrollen för att justera programmering på TV: n.

You may also read!

Hur ställer jag in min egen webbsida och blogg?

Hur ställer jag in min egen webbsida och blogg?

Ställa in din egen webbsida eller blogg med bilder, video, ljud och text kräver några enkla steg. Olika webbplatser erbjuder gratis domän-hosting och mall redo tjänster för dig att skapa en webbsida för olika ändamål. Den installationsprocessen för d

Read More...
Hur ställer jag in min dator att acceptera cookies?

Hur ställer jag in min dator att acceptera cookies?

Cookies är bitar av webbaserad programvara som placeras på din dator så den webbplats som installerat dem kan hålla reda på vad du tittar på och komma ihåg dig nästa gång du surfar till webbplatsen. För att surfa många webbplatser samtidigt på Intern

Read More...
Hur ställer jag in min webbläsare att acceptera cookies?

Hur ställer jag in min webbläsare att acceptera cookies?

När du surfar på Internet, många webbplatser du besöker placera små textfiler till datorn. De flesta människor kallar dessa små filer "cookies". När du besöker samma webbplats igen i framtiden, till cookie på din dator kommer att effektivisera d

Read More...
Hur ställer jag in min mp3-spelare med en Mac-dator?

Hur ställer jag in min mp3-spelare med en Mac-dator?

MP3-spelare kan vara bärbar, men du måste använda en dator för att sätta musik på dem innan de kan tas ut ur huset. Ställa in en MP3-spelare på en Macintosh-dator endast kräver att en synkronisering program som är kompatibelt med den typ av MP3-spela

Read More...
Hur ställer jag in min webbläsare?

Hur ställer jag in min webbläsare?

Webbläsare visa webbsidor från Internet. Du kan göra en webbläsare standardwebbläsaren så det startar automatiskt varje gång du klickar på en Internetadress. Du kan också ställa in en hemsida som visas varje gång du öppnar webbläsaren, ange en sökmot

Read More...
Hur ställer jag in min Vridmoment trim på My utombordsmotor?

Hur ställer jag in min Vridmoment trim på My utombordsmotor?

Momenttrimplan hjälper till att motverka effekterna av vridmoment, eller hjul promenad på vektorn av båten. Hjul promenad är ett fenomen som skapas av olika vattentryck på toppen och botten av propellern. Som propellern roterar genom vattnet, är tryc

Read More...
Hur ställer jag in min Armitron Alarm Chrono Watch?

Hur ställer jag in min Armitron Alarm Chrono Watch?

Din Armitron klocka med larm och kronograf har två knappar på varje sida. Du kommer att använda två till vänster och den övre knappen till höger för att ställa in tid och larm. (Den fjärde, nedre högra knappen är helt enkelt för att belysa urtavlan.)

Read More...
Hur ställer jag in min Citizen Chronograph Watch?

Hur ställer jag in min Citizen Chronograph Watch?

Ställa in en Citizen Chronograph Eco-Drive klocka är en enkel procedur när du lär funktion kronan och knapparna på fallet kanten. Varje knapp tjänar ett specifikt syfte beroende på vilken position du ställa kronan. Kronan har två lägen: dra kronan ti

Read More...
Hur ställer jag in min H700 Bluetooth?

Hur ställer jag in min H700 Bluetooth?

Att ha en Bluetooth-headset är mycket bekvämt för dem på språng, så när du köper din H700 Bluetooth headset, följ dessa enkla instruktioner för att ställa upp. Läs igenom din Motorola H700 Bluetooth headset manual fullständigt och bekanta dig med vad

Read More...