Hur tar du bort kontakter På min HTC Desire

In Tech
Advertisement

Hur tar du bort kontakter På min HTC Desire


HTC Desires kan du lägga till kontakter från en rad olika källor relativt snabbt, vare sig det från samtal, texter, e-post, Facebook eller din dator. Med möjligheten att lägga till så många kontakter så snabbt, kanske du upptäcker att din telefonbok har fler poster än vad du verkligen behöver. Men om du vill rensa din kontaktlista, eller bara vill ta bort en person i en annan anledning, kan du göra det på HTC Desire med några finger kranar.

Tryck på "HOME" -knappen. Knappen är den första nyckeln på vänster sida av telefonen.

Tryck på ikonen "Application", sedan "People." Från "People" skärm trycker du på "ALL" fliken på vänster sida av skärmen.

Tryck på "Meny" och sedan på "Ta bort".

Bläddra för att hitta den kontakt du vill ta bort. Välj kontakten och tryck på "Delete". Tryck på "OK".

Tips

Förutom ovanstående metod, kan du också ta bort en kontakt på telefonen genom att först trycka på "Home" och sedan trycka på "Meny" -ikonen. Tryck på "människor", "alla" och sedan på "Meny" -knappen. Välj "Delete" och de kontakter som du vill ta bort. Tryck på "Delete" igen, och välj sedan "OK" när du ombeds.

You may also read!

Hur tar jag bort saker på min iPod?

Hur tar jag bort saker på min iPod?

iPod är multimediaenheter från Apple. Ibland kan din iPod innehåll som du inte är intresserad av att lyssna på eller titta på, och eftersom det finns en begränsad mängd utrymme på enheten, bör du ta bort dessa poster. Det tar bara några sekunder för

Read More...
Hur tar jag bort Tarnish från min rostfritt stål Cake Server utan kemikalier?

Hur tar jag bort Tarnish från min rostfritt stål Cake Server utan kemikalier?

Fördelen av rostfritt stål är att det motstår rost och matt - men även rostfritt kan missfärgas, speciellt om det är försilvrad. Den bästa metoden för rengöring anlupen rostfritt stål är med ett kemiskt-fri metod, såsom de starka kemiska reaktioner a

Read More...
Hur tar jag bort ljudböcker från min iPhone?

Hur tar jag bort ljudböcker från min iPhone?

Ljudböcker är bra när du är på språng, men när du är klar dem de oftast sluta med upp extra utrymme på din iPhone. Du kan använda det extra utrymme för musik, video, program eller ens nya ljudböcker. Ljudböcker finns i iPod-programmet på din iPhone,

Read More...
Hur tar man bort Radiator Slangklämmor

Hur tar man bort Radiator Slangklämmor

Det finns några olika typer av radiator klämmor. Den vanligaste är den bandklämman, som använder en skruv för att dra åt eller lossa den slitsade klämman. Många biltillverkare använder en krusning-stil klämma, som kräver att ta bort kylarslangen för

Read More...
Hur tar man bort Stretch Marks

Hur tar man bort Stretch Marks

Hur tar man bort Stretch Marks är en enkel snabbguide till avlägsna otäck snygga bristningar. Vissa är naturliga botemedel för bristningar. Andra är krämer sträcka varumärket. Och vissa är hur man kan förebygga bristningar. Saker du behöver coco Smör

Read More...
Hur man tar bort program från min HTC EVO

Hur man tar bort program från min HTC EVO

HTC EVO 4G LTE, som någon annan enhet, har en begränsad mängd minne används för att lagra applikationer. När detta minne fylls, är det inte längre möjligt att installera nya program; den enda lösningen är att avinstallera eller ta bort program som du

Read More...
Hur tar jag bort en fil som inte tar bort?

Hur tar jag bort en fil som inte tar bort?

Om en viss fil som du försöker ta bort tar inte bort sig från datorns hårddisk, betyder det att filen används av ett program på datorn. Du kan inte ta bort en fil om den för närvarande håller på att läsas. Istället för att gå till besväret att upptäc

Read More...
Hur tar jag bort en 1995 Buick vattenpump?

Hur tar jag bort en 1995 Buick vattenpump?

Vattenpumpen på din Buick gång bort liknar en mini fläkt. När motorn är igång ormliknande bältet ständigt snurrar vattenpumpen remskiva som fäster sina mini fläktblad. Som vattenpumpen snurrar, tvingar den cirkulationen av kylmediet genom hela kylsys

Read More...
Hur tar man bort kombiinstrumentet i en Infiniti G35

Hur tar man bort kombiinstrumentet i en Infiniti G35

Idag kommer jag att ta bort kombiinstrumentet i min Infiniti G35. Det var verkligen förvirrande i början, men jag tänkte det. En servicehandboken kan underlätta avlägsnandet av kombiinstrumentet. Så låt oss komma igång, följ bara stegen nedan för att

Read More...