Hur tar jag bilder med min webbkamera i Windows Movie Maker?

In Tech
Advertisement

Hur tar jag bilder med min webbkamera i Windows Movie Maker?


Windows Live Movie Maker är utformad för att tillåta användare att redigera video enkelt och snabbt. Medan programvaran inte inkluderar en förmåga att ta bilder direkt från en webbkamera, det är ett arbete runt till detta genom att använda Movie Maker webbkamera video och stillbildsfunktionerna. Med dessa alternativ kan du spela in en video med din webbkamera och sedan ta ögonblicksbilder av specifika punkter i videon som kan sparas som ett foto.

Anslut webbkameran till datorn.

Klicka på Windows Live Movie Maker rullgardinsmenyn och välj sedan "Alternativ".

Klicka på "Webcam" och välj din webbkamera från "Tillgängliga webbkameror" i rullgardinsmenyn. Klicka på "OK."

Klicka på fliken "Hem" i Windows Live Movie Maker.

Klicka på "Webcam Video" och klicka sedan på "Record".

Posera som om du tar ett foto. Gör så många poser som du vill.

Klicka på "Stop". Du kommer att uppmanas att spara videon på din dator. Det kommer automatiskt att läggas till video tidslinje.

Klicka på videon på Movie Maker tidslinje. Tryck på "Play" eller dra markören till en viss punkt i videon. När du har nått den punkt du vill ha en bild av, klicka på "Paus" och välj sedan "Snapshot" från toppen av programmet. Detta kommer att skapa en bild av den punkten i videon och tillåter dig att spara den som en PNG-fil.

You may also read!

Hur överför jag bilder från min Blackberry till min dator?

Hur överför jag bilder från min Blackberry till min dator?

Kameran funktion som finns på de flesta Blackberry-telefoner gör att du kan ta bilder på språng var och när du vill. Att få dessa bilder till datorn kan tillåta dig att lättare dela dem, backa upp dem, redigera dem med program på datorn och rensa upp

Read More...
Hur tar jag bilder i svartvitt med My Sony Cybershot?

Hur tar jag bilder i svartvitt med My Sony Cybershot?

Sony Cyber-shot-kameror är utformade som peka-och-klicka-kameror som gör att användare med liten fotoupplevelse att ta fotografier av hög kvalitet. Cyber-shot-kameror har flera funktioner som du kan justera för att förbättra dina fotografier. En såda

Read More...
Hur kan jag ta med min hästsvans Palmer tillbaka från en Freeze?

Hur kan jag ta med min hästsvans Palmer tillbaka från en Freeze?

Hästsvans palm (flasklilja) är en subtropisk växt som växer bäst i de sydligaste delarna av Florida och Kalifornien, men det kan växa någonstans som inomhus krukväxt. Det tar inte bra för kallt väder. Om möjligt, ta med hästsvans palm inomhus på fros

Read More...
Hur visar jag bilder från min e-post?

Hur visar jag bilder från min e-post?

Inline bilder är bilder som visas i kroppen av e-postmeddelanden som du tar emot, inte filer som skickas som bilagor. Eftersom inline bilder ingår i kroppen av dina e-postmeddelanden, kommer de att visas över, under eller bredvid medföljande text. Vi

Read More...
Hur överför jag bilder från min Kodak kameran till datorn?

Hur överför jag bilder från min Kodak kameran till datorn?

Kodak säljer några av de mest populära digitalkameror som finns på dagens marknad. Eftersom Kodak säljer sina produkter till alla från nybörjare digitalkameraanvändare till erfarna sådana, har de gjort det enkelt att få dina digitala bilder från kame

Read More...
Hur överför jag bilder från min SD-kort till datorn?

Hur överför jag bilder från min SD-kort till datorn?

SD-kort är en form av lagring som är mycket populär bland många elektronik som kameror, skrivare, datorer, telefoner och andra enheter. De kommer i många olika former, hastighetsklasser och format beroende på vad de måste användas för. Trots de många

Read More...
Hur att ta bilder med min flickvän

Hur att ta bilder med min flickvän

I stället för att låta de goda tiderna att gå dig förbi utan att fånga dem, och enbart förlita sig på minnet som en påminnelse om den lycka du och din flickvän delade, ta bilder ymnigt när du flyttar genom din relation. Om formella bilder eller snabb

Read More...
Hur kommer jag prata med min flickvän om hon arg?

Hur kommer jag prata med min flickvän om hon arg?

Om din flickvän är arg på dig, kan det göra kommunikationen svår. Hon kan göra sig tillgänglig, blir sarkastisk, avlägsen eller ens vägrar att erkänna att något är fel. Ilska är något som kan gro, vrida en liten fråga till något mycket större och svå

Read More...
Hur tar jag bilder på gmod?

Hur tar jag bilder på gmod?

Garrys Mod är en kommersiell mod för spel med Valve Corporation Source-motorn; det tillåter dig att ta skärmdumpar av den scen du har skapat och spara dem som bildfiler. Du kan använda Garry s Mod att skapa miljöer med tecken, objekt och kartor från

Read More...