Hur tar jag min Facebook från min Yahoo! E-post?

In Tech
Advertisement

Yahoo! Mails sidofältet innehåller en standard Facebook länk som låter dig chatta med vänner på Facebook och uppdateringar efter status när du har anslutit ditt Facebook-konto till ditt Yahoo! Mail-konto. Om du inte längre vill att Facebook funktionen för att visas i Yahoo! Mail, måste du ta bort Yahoo Facebook för appen från kontot.

Logga ut från ditt Yahoo! Mail-konto, logga in på Facebook.

Klicka på "Konto", "Sekretessinställningar". Klicka på "Redigera dina inställningar" för appar och webbplatser på den nedre kanten av skärmen.

Klicka på "Redigera inställningar". Klicka på "Redigera" bredvid "Yahoo!"

Klicka på "Ta bort App." Detta tar bort Yahoo! programmet från Yahoo! Mail-konto. Klicka på "Close".

You may also read!

Hur tar jag en tjänstledighet från undervisning

Hur tar jag en tjänstledighet från undervisning

Ta en tjänstledighet från undervisning har en stor inverkan på eleverna. Lärare som lämnar klassrummet under en längre tid måste bytas ut av en ersättning eller utbyte lärare, som påverkar utbildning av studenter i den lärarens klassrum. Oavsett om d

Read More...
Hur tar jag bort Tarnish från min rostfritt stål Cake Server utan kemikalier?

Hur tar jag bort Tarnish från min rostfritt stål Cake Server utan kemikalier?

Fördelen av rostfritt stål är att det motstår rost och matt - men även rostfritt kan missfärgas, speciellt om det är försilvrad. Den bästa metoden för rengöring anlupen rostfritt stål är med ett kemiskt-fri metod, såsom de starka kemiska reaktioner a

Read More...
Hur tar jag bort ljudböcker från min iPhone?

Hur tar jag bort ljudböcker från min iPhone?

Ljudböcker är bra när du är på språng, men när du är klar dem de oftast sluta med upp extra utrymme på din iPhone. Du kan använda det extra utrymme för musik, video, program eller ens nya ljudböcker. Ljudböcker finns i iPod-programmet på din iPhone,

Read More...
Hur tar jag Scraped målar från en annan bil av min bil?

Hur tar jag Scraped målar från en annan bil av min bil?

Att få en repa på bilen under körning är mycket vanligt, och de små repor skapas vanligen när man försöker att parkera. Ta bilen till en bilverkstad för att ta ut Duplicerat måla repor kan vara kostsamt och tidskrävande, men du kan göra enkla reparat

Read More...
Hur tar jag bort lager från Yahoo Widget Finance?

Hur tar jag bort lager från Yahoo Widget Finance?

Yahoos finans widget i realtid lager, index och fondinformation på din Mac eller pc. Du kan anpassa aktiekurser ansökan genom att lägga till och ta bort en lista över dina favorit företag. Finans widget ger också en länk till respektive bolags finans

Read More...
Hur tar jag min Barcode & Make en UCC-128 Label?

Hur tar jag min Barcode & Make en UCC-128 Label?

Streckkoder är en sekvens av svarta och vita linjer som representerar en sträng av data. Många typer av streckkoder används i en mängd olika sätt. En sådan streckkod är i UCC-128-format, som normalt används som en del av en UCC-128 fraktsedel. Dessa

Read More...
Hur tar jag bort färg från ett kök Appliance?

Hur tar jag bort färg från ett kök Appliance?

Målning kan vara en rörig strävan - oavsett hur noggrann du är, kanske du strö, dropp eller spill färg på platser du aldrig tänkt. Om du har färg för att ta bort från ett kök apparaten, ta hjärta. Köksmaskiner är utformade för att ta en hel del skura

Read More...
Hur tar jag bort objekt från mitt Search Bar?

Hur tar jag bort objekt från mitt Search Bar?

Radera objekt från sökfältet innebär andra kan inte se vilka webbplatser du besökt. Detta är viktigt om du delar en dator med någon eller om du använder en annan persons dator. Det är också viktigt i arbetssituationer där du inte vill att din chef at

Read More...
Hur tar jag bort djuravfällningar från möbler?

Hur tar jag bort djuravfällningar från möbler?

Ilska, inte hundhår, är den primära utlösaren för allergiska svar associerade med hundar. Hundhår, dock bär ilska, små hudflagor belagda med hund saliv och damm, i luften, där det inandas och kan orsaka problem för personer med sällskapsdjur allergie

Read More...