Hur tar jag Post Thing av min Wall på Facebook?

In Tech
Advertisement

Hur tar jag Post Thing av min Wall på Facebook?


Postboxen på din Facebook Wall är bara synlig för dina bekräftade vänner, även om det är möjligt att ta bort det från deras uppfattning, liksom. Dina sekretessinställningar bestämmer vem som har förmågan att lägga till din Wall på Facebook. För att ta bort brevlådan från Wall, måste du ändra dina Facebook-inställningar konto sekretess. När lådan har tagits bort, du är den enda person som kommer att ha möjlighet att lägga till din Wall.

Logga in på Facebook med hjälp av din e-postadress och lösenord. Du kommer att omdirigeras till din profilsida.

Klicka på "konto" från det övre vänstra hörnet på skärmen och välj sedan "sekretessinställningar" från rullgardinsmenyn.

Rulla ned till "Hur du ansluter" och klicka på "Redigera inställningar" till höger på sidan.

Sök "Vem kan skriva din Wall?" från listan över alternativ som anges i popup-rutan. Klicka på rutan till höger om detta alternativ som säger "Friends" och välj "bara jag."

Klicka på "Klar" för att spara inställningarna.

You may also read!

Hur tar jag bort saker på min iPod?

Hur tar jag bort saker på min iPod?

iPod är multimediaenheter från Apple. Ibland kan din iPod innehåll som du inte är intresserad av att lyssna på eller titta på, och eftersom det finns en begränsad mängd utrymme på enheten, bör du ta bort dessa poster. Det tar bara några sekunder för

Read More...
Hur tar jag fläckar ut ur min Vit alar?

Hur tar jag fläckar ut ur min Vit alar?

Även vita Converse skor skildra stil och mode, kan den vita färgen locka märkbara fläckar och vara svåra att hålla rena. Eftersom tyget av skorna lätt absorberar material såsom gräs och smuts fläckar, med hjälp av en fläck avlägsna material kan bidra

Read More...
Hur tar jag bort Tarnish från min rostfritt stål Cake Server utan kemikalier?

Hur tar jag bort Tarnish från min rostfritt stål Cake Server utan kemikalier?

Fördelen av rostfritt stål är att det motstår rost och matt - men även rostfritt kan missfärgas, speciellt om det är försilvrad. Den bästa metoden för rengöring anlupen rostfritt stål är med ett kemiskt-fri metod, såsom de starka kemiska reaktioner a

Read More...
Hur tar jag bort ljudböcker från min iPhone?

Hur tar jag bort ljudböcker från min iPhone?

Ljudböcker är bra när du är på språng, men när du är klar dem de oftast sluta med upp extra utrymme på din iPhone. Du kan använda det extra utrymme för musik, video, program eller ens nya ljudböcker. Ljudböcker finns i iPod-programmet på din iPhone,

Read More...
Hur tar jag bort mögel från Brick Walls?

Hur tar jag bort mögel från Brick Walls?

Mögel är en svamp som växer på nästan alla ytor så länge villkoren är mörk och fuktig. Fram till de senaste åren, är den rekommenderade behandlingen för mögel var klorblekmedel blandades med vatten. Men enligt US Environmental Protection Agency, är k

Read More...
Hur tar jag en resår Apart

Hur tar jag en resår Apart

Box springs ger basen för våra sängar. Utan dem skulle vi inte få fullständig komfort och stabilitet våra madrasser är utformade för att ge. Flytta en ruta våren kan vara svårt, speciellt när du navigerar de smala trappor som ofta finns i äldre hus.

Read More...
Hur tar jag bort svart gummi fläckar från Wall Paint?

Hur tar jag bort svart gummi fläckar från Wall Paint?

Svarta gummifläckar, även kallade skav, kan visa upp dina målade väggar lätt. Slarvigt kasta skor mot väggen kan lämna gummi fläckar från fotsulorna. Stöta möbler i väggarna kan lämna svarta gummi fläckar från stötfångare eller fötter pjäsen. För att

Read More...
Hur tar jag bort mögel och svamp i min trädgårdsjord

Hur tar jag bort mögel och svamp i min trädgårdsjord

Formar och andra typer av svampar är inte alltid skadligt i trädgårdsjord, men om de blir för många de kommer att börja att skada dina växter. Mögel och svamp normalt införs för trädgårdsjord genom tillsats av kompost och kompost. Om de blir skadliga

Read More...
Hur tar jag bort Gångjärns Caps från Mini Kylskåp Dörrar?

Hur tar jag bort Gångjärns Caps från Mini Kylskåp Dörrar?

Många människor använder ett litet kylskåp i sin verkstad, den eller garage för att lagra drycker och snacks.The dörrhandtag på en mini kylskåp vänder för att tillåta dörren att svänga öppen i motsatt riktning, precis som ett hus kylskåp. Ta bort och

Read More...