Hur tjäna pengar genom att skriva på nätet hemma

In Företag
Advertisement

Hur tjäna pengar genom att skriva på nätet hemma


Medan inget arbete hemma eller annan pengar att göra satsningen är lätt, men det behöver inte kosta dig några pengar för att komma igång tjäna några riktiga pengar. Du behöver aldrig betala något för att fortsätta och du verkligen kan tjäna en verklig passiv inkomst!

Ja, du kan även, tjäna pengar samtidigt umgås med barnen, medan på semester, även sova!

Innan du säger att jag är helt full av _ __ och klicka utgång, jag är här för att berätta att detta riktiga pengar att göra företaget kommer aldrig att kosta dig ett öre, och även om du bara gör vad jag föreslår för en månad och sedan aldrig gå tillbaka till det igen, kommer du fortfarande att ta emot pengar, månad efter månad så länge som din arbete återstår på nätet.

Om du bara ägna en liten tid till denna pengar att göra satsningen, kan du bara se en liten summa pengar i utbyte, men ... Jag tror ärligt talat, att om man ger detta en ärlig försök och åta sig att 1-2 timmar en dag för en månad, kommer du fastna och stanna med programmet och tjäna några riktiga kalla hårda kontanter!

Detta är inte någon fluga på natten system som kommer att kosta dig ditt livs besparingar och lämnar dig utblottade. Och Gud förbjude, om det värsta skulle hända och du förlorar ditt jobb eller blir handikappade, kommer du fortfarande att fortsätta att ta emot pengar varje månad.

Vad pratar jag om?
Jo svaret är i rubriken till denna artikel.
Om du har en dator och med bara ett par lediga timmar i veckan för att spendera på nätet, kan du tjäna pengar.

Det finns massor av webbplatser där ute som betalar dig att utbyta idéer och dela vad du vet. Den svåra delen är att hitta legitima de som inte försöker ta dina pengar med löfte om en önskedröm!

Allt jag kommer att berätta om här är helt gratis att gå med och betalar bättre än att göra undersökningar!

Saker du behöver

Dator med internetuppkoppling

GÅ 2sml.info
Ehow har slutat sina författare ersättningsprogram men 2sml.info har den bästa tillgängliga på nätet idag
Gå till http://2sml.info och registrera dig nu om du inte redan har gjort det.
Medlemskapet är gratis och om du bestämmer dig för att dela kunskap och skriva artiklar som på något format, kan du tjäna en riktig passiv inkomst här!

Gå med i Writers ersättningsprogram och sätta i din Google Adsense information, om du inte har ett Google AdSense-konto hittar du en länk på 2sml.info medlemsområde.

Skriva på för deras författare ersättningsprogram och ange din Google Adsense information.
Har du inget Google AdSense-konto? Inga problem, hittar du en länk på 2sml.info webbplats som tar dig till Google Adsense.

Acceptera att tjäna pengar på dina artiklar innebär tid.
2sml.info handlar om att dela information och idéer i en vårdande och vänligt sätt. Ju mer tid du ägnar åt att skriva, desto mer pengar du kan göra. Se till att de artiklar du skriver är unika, välskriven och informativ samt tid och du bör göra bra här.

Inse att du inte kan få någonting för ingenting.
Detta tar tid och ansträngning från din sida, men det kommer aldrig att kosta dig pengar!

2sml.info handlar om gemenskap. Du bör vara i tankesättet att du är en del av en gemenskap och du bör vara där för att lära samt dela din egen unika information samlat hela din livstid.
Inte bara är du dela dina egna idéer, men du bör också läsa, betyg och överväger vad andra har skrivit här. Vi har alla en stor mängd kunskap om en mängd olika ämnen så oavsett vem du är, det är något som någon har att dela att du inte visste innan du läser deras artiklar.

GÅ GETHOW2S.COM
Få Hur 2s är nya, men de är en annan webbplats som betalar dig 90% av din google adsensse inkomst om du skriver innehåll på deras hemsida och det är ok med dem om du placerar din innehåll från andra platser på deras så länge du ändra saker upp en bit och innehållet du lägger tillhör dig.

Det finns en länk för att få Hur 2s i avsnittet resurser nedan

BLI MEDLEM HELT BUKISA.COM
Bukisa också låter dig skicka innehåll som du äger på deras webbplats, måste du spela med den här webbplatsen lite att vänja sig hur det fungerar. Men Hej det är en annan fri webbplats kan du gå och tjäna pengar.

Det finns en länk till Bukisa i avsnittet resurser nedan

NÄTVERK MED REDGAGE.COM
Redgage är en unik plats där du lägger upp länkar till artiklar, bloggar, bilder, videor, youtube, etc i ett centralt läge.
De du får betalt per klick från sin webbplats till webbplatser som faktiskt värd dina artiklar. Människor kan sedan betygsätta dina artiklar på redgage att öka din lön per klick förhållanden.
Så småningom kommer de att komma åt dokumenten koppla upp där du faktiskt kan lägga upp innehåll direkt på sin webbplats samt men som jag förstår det, kan det inte vara upp ännu.

ANMÄL DIG för affiliates PROGRAM

Det finns flera hemsidor där ute som kommer att betala dig för att sälja sina varor. Du behöver inte göra en sak, men skicka länkar till deras information i resurser avsnittet dina artiklar eller om du har en webbplats kan du ställa in en online-butik eller länkar till enskilda objekt.

Även detta är fri att gå, och du får betalt per klick på försäljningen av sina varor, behöver du inte att rutan fartyg eller på annat sätt hantera de varor du anger till salu.

Om du använder Tweetbucks att förkorta de långa webbadresser till affiliate varor du ofta får mer per klick än du annars skulle ha fått genom att bara använda Tweetbucks att förkorta de långa webbadresser.

Slutligen, leta och registrera dig för affiliates LÄNKAR
Jag har webbadressen för Amazon.com förbund sidan i mina resurser nedan.

Säg att du skriver en artikel om hur man korrekt tillämpa ögonskugga.
Du vet att Amazon.com säljer olika nyanser och typer av ögonskugga, så att du kan logga in på dina affiliates konto lokalisera ögonskuggor och plocka ett par att lägga på din resurser avsnittet om dina artiklar. Nu om du använder tweetbucks att förkorta den långa url du kan sedan betalas när någon klickar på den länken, sedan om de faktiskt köpa något när du använder din länk får du en provision off denna försäljning. Stor rätt?
Men hur ska du räkna ut vad man ska använda ur den enorma url som Amazon.com ger dig?
Väl först ehow.com inte stödjer bilder så klicka på text endast markera sedan texten genom att flytta musen över texten och högerklicka och klicka på Välj alla och kopiera. Denna information som du kommer att lägga in i rutan till höger om där du anger webbadressen. Sedan gå tillbaka till din Amazon.com sida och du kommer att se att det kommer att bli en "följt av http: // sedan en lång url och en annan uppsättning av" denna information är vad du kommer att belysa och kopiera för att placera igen i din tweetbucks url Shortener webbsida. Nu din länk kommer att betala mer per klick än det skulle ha om du bara lägga den rakt in i din länkar rutan.

Tips

Spela med dessa webbplatser, i början kommer du att göra bara lite pengar, men med tid och tålamod du kommer snabbt se dina inkomster växa. Ingenting är enkelt och tjäna pengar tar arbete, men det kan göras.

Ta initiativet, fukta dig att skriva bara en kort artikel om dagen och se den växa. Det finns massor av människor här gör mer än $ 1000 per månad! Nu kombinerar det med allt annat jag har just visat dig och du har en verklig chans att tjäna en passiv inkomst genom att arbeta hemma.

Det bästa om allt detta är att det inte bara är det gratis, men så länge innehållet förblir på dessa webbplatser du kommer att fortsätta att få betalt, även om du aldrig skriva en annan artikel igen!

Dessa webbplatser är om samhället, halva slaget att tjäna en extrainkomst blir en medlem av samhället, träffa vänner, läsa och hastighets andra artiklar, tillbringa tid i forum och framför allt .... ha kul med det!

VARNING tjäna pengar medan du sover kan bli beroendeframkallande!

You may also read!

Hur tjäna pengar genom att främja Free Stuff Online

Hur tjäna pengar genom att främja Free Stuff Online

Affiliate program är ett enkelt och roligt sätt för webmasters och bloggare att tjäna pengar på nätet. Men ibland kan det vara en utmaning att få försäljningen. Visste du att du kan tjäna pengar på nätet genom att främja fri saker? Det är rätt, allt

Read More...
Hur tjäna pengar genom att ge råd

Hur tjäna pengar genom att ge råd

Alla har det sätt att göra saker och har vanligtvis tilld råd att ge. Vi vill förenkla våra liv genom att göra det enkelt för oss att göra vardagen saker. Varför inte tjäna pengar dela våra tips och idéer om saker vi gör. Läs vidare för att ta reda p

Read More...
Hur tjäna pengar genom att posta länkar för Google

Hur tjäna pengar genom att posta länkar för Google

Webbplatser ger dig en möjlighet att uttrycka dig, främja ditt arbete, marknadsföra dina produkter och kommunicera med andra. Mediet är flexibel och personlig, men inte alltid självbärande. För att få lite ekonomiskt stöd till strävan, har du möjligh

Read More...
Hur tjäna pengar genom att tillhandahålla tjänster till äldre

Hur tjäna pengar genom att tillhandahålla tjänster till äldre

Med det stora antalet åldrande baby boomers, Service Businesses catering till behoven hos äldre är möjligheterna i framtiden ......... och framtiden är nu! Saker du behöver TELEFON DATOR VISITKORT MOBILTELEFON BIL Forskning ditt område för seniorbost

Read More...
Hur tjäna pengar genom att sälja Puts

Hur tjäna pengar genom att sälja Puts

Om du har extra pengar i ditt mäkleri konto, kan du tjäna pengar på månadsbasis genom att sälja kontanter säkrade sätter. När du säljer en put du ge någon rätt att sälja till dig lager till ett visst pris kallas lösenpriset. I utbyte för att ge dem d

Read More...
Hur tjäna pengar genom att bygga Gaming Datorer

Hur tjäna pengar genom att bygga Gaming Datorer

Datorer är en del av vardagen för de flesta människor, och många speldesigners inkludera sina produkter för datorn, ökar efterfrågan på speldatorer. Gaming datorer ger den nödvändiga kraften för att köra avancerade spel som kräver en mängd högprester

Read More...
Hur tjäna pengar genom att skicka massmail

Hur tjäna pengar genom att skicka massmail

Med kostnaden för porto slå stratosfären, är marknadsförare vrida oftare till e-post för att sälja sina produkter. Av den anledningen har konkurrensen om ögonglober och dollar perspektiv köpare blir hård med tanke på att tiotals miljoner e-postmeddel

Read More...
Hur tjäna pengar genom att ta bilder för försäkringsbolag

Hur tjäna pengar genom att ta bilder för försäkringsbolag

Försäkringsbolag kräver en hel del dokumentation när någon lämnar in en ansökan om förlorad, skadad eller stulen egendom. Bilder är den mest giltig dokumentation. Det anses fotografiska bevis som kan bekräfta visuellt inte bara förekomsten av objekte

Read More...
Hur tjäna pengar genom att investera i Mangalore

Hur tjäna pengar genom att investera i Mangalore

En av de hetaste tillväxtmarknaderna är Mangalore, hamnstaden ligger i kustområdet i Indien som är rikt på resurser. Mangalore är en av de snabbast växande städerna i Indien med ett överflöd av multinationella företag väljer att öppna regionala konto

Read More...