Hur tjäna pengar på nätet utan ett kreditkort

In internet
Advertisement

Hur tjäna pengar på nätet utan ett kreditkort


Med all hype om att tjäna pengar på nätet, vill du få din andel också. Den stora frågan är hur gör jag tjäna pengar på nätet utan ett kreditkort?

Du behöver ett kreditkort för att köpa nödvändigheter för att bygga din online-verksamhet. Du kommer också att behöva acceptera kreditkort från kunder, om du vill tjäna pengar på nätet.

Lyckligtvis är det möjligt att uppnå online pengar att göra framgång utan att använda kreditkort alls. Det finns enkla alternativ som du kan använda i stället.

Läs guiden nedan för att ta reda på hur du kan tjäna pengar på nätet utan ett kreditkort.

Saker du behöver

bankkonto

Kontokort

Paypal konto

gratis webbplatser

Lär dig allt du kan om marknadsföring på nätet gratis

Det första steget till att tjäna pengar på nätet utan ett kreditkort är att helt enkelt lära sig att tjäna pengar på nätet. Även om du kanske tror att inte ha ett kreditkort är en nackdel, det är faktiskt inte sant. Det finns så många fria källor på nätet för att lära sig om internet marknadsföring som du inte behöver köpa något för att lära dig allt du behöver veta. Faktum är att de som har kreditkort ibland avfall tiotals, om inte hundratals, dollar köper produkter som lär dig vad du kan lära gratis på nätet.

Skaffa dig ett bankkort

Om du inte har en redan, kommer du vill skaffa dig ett betalkort (även känd som ett bankkort eller check-kort). De ser ut som kreditkort, men de är inte kreditkort eftersom de tar pengar direkt från ditt bankkonto.

Många webbplatser på nätet kommer att acceptera betalning med betalkort - så att du kan använda dessa för att tjäna pengar på nätet, även om du inte har en faktisk kreditkort.

Registrera dig för PayPal

Därefter kommer du vill skaffa dig ett PayPal-konto. Med ett PayPal-konto kan du både betala för kostnader på nätet och ta emot betalningar online. Du behöver inte ett kreditkort för att få ett PayPal-konto, men du kommer att behöva ett bankkonto.

Registrera dig gratis webbplatser

Därefter kommer du vill skapa åtminstone en gratis hemsida för dig själv. En webbplats är en grundläggande komponent för att tjäna pengar på nätet, med eller utan ett kreditkort. Du behöver inte en prydlig webbplats - även en enkel blogg kan få in lite pengar på nätet.

Du kan registrera dig för en gratis hemsida. Det finns olika webbplats värdar som inte betalt för hosting. Sök efter "gratis webbhotell".

Du kan också registrera dig för en gratis blogg konto. Populära gratis blogg konton inkluderar Wordpress.com och Blogger.

Återigen, eftersom dessa platser är gratis, du undvika att använda ditt kreditkort.

Betala för webbhotell med hjälp av banköverföring eller betalkort

Gratis hemsida och blogg värd är bra för nybörjare, men oftast har begränsningar. Om du är mycket allvarligt om att tjäna pengar på nätet kan du köpa dig ett domännamn och få en låg kostnad webbhotell utan att använda kreditkort. Det finns många webbplats värdar som låter dig betala antingen via PayPal (se steg 3) eller genom direkt banköverföring. Bara gör en sökning och du hittar många.

Registrera dig för affiliate-program

Ett mycket vanligt sätt att tjäna pengar på nätet är genom affiliate marknadsföring. Du kan helt enkelt registrera dig som en affiliate sätter särskild kod på din webbplats och tjäna pengar när en användare klickar på din länk och gör ett köp. (Vissa affiliate program betalar du per klick eller bly i stället för per försäljning.)
Tur för dig, många, om inte de flesta, affiliate-program, kan du få betalt utan ett kreditkort. Vissa affiliate-program kommer att sätta in pengar på ditt PayPal-konto och en del har en möjlighet att betala dig med check.

Obs: Innan du registrerar dig för ett affiliate-program, läsa igenom deras betalningsinformation noga för att se till att du kan betalar du utan ett kreditkort eller konto.

Annonsera din webbplats via AdWords utan ett kreditkort

En av de bästa sätten att göra reklam för din webbplats är via Google Adwords. Återigen, är du inte begränsad till att betala för Google Adwords med ditt kreditkort. Beroende på land, kan du betala genom direkt banköverföring.

Tjäna pengar genom Google Adsense utan ett kreditkort

Google Adsense är ett annat bra sätt att tjäna pengar på nätet. Återigen, du behöver inte acceptera kreditkort för att få betalt genom Adsense.
Betalningssätt kan du välja inkludera US-dollar kontroller och elektroniska pengar tranfsfer. Se resurserna nedan för mer information om Google Adsense betalningsalternativ.

Sälja produkter online via Paypal

Du kan sälja dina egna produkter på nätet och få betalt via PayPal. Du behöver inte ett kreditkort eller konto för att sälja produkter via PayPal på nätet.

Tillåt för alternativa betalningssätt för dina produkter eller tjänster

Vissa kunder är rädda för att betala med kreditkort på nätet. De kan vara trötta att betala med PayPal också. Detta kan vara särskilt sant om du säljer dyra produkter eller sälja till en publik som inte används för att köpa på nätet. I dessa fall bör du tillåta alternativa betalningsmetoder såsom överföring av pengar direkt till ditt bankkonto och / eller betala dig med hjälp av en personlig eller Business Check.

Tips

Denna artikel är särskilt behandlar hur man tjänar pengar på nätet utan att använda kreditkort. För mer information om pengar metodtekniker som beskrivs ovan, hänvisas till andra online marknadsföring artiklar.

You may also read!

Hur att hyra filmer på nätet utan ett kreditkort

Hur att hyra filmer på nätet utan ett kreditkort

Det är otroligt lätt att hyra filmer på nätet utan ett kreditkort, men du kommer att behöva ett elektroniskt sätt att skicka dina pengar och den här artikeln kommer att visa dig hur! Saker du behöver Bankkonto Paypal konto För att kunna använda en hy

Read More...
Sätt att tjäna pengar på nätet utan att spendera pengar

Sätt att tjäna pengar på nätet utan att spendera pengar

Vanligtvis tar det pengar att tjäna pengar i näringslivet. Men ger Internet möjligheter att gå in i affärer eller tjäna extra pengar utan att först göra en finansiell investering. Din stationära eller bärbara dator plus Internet kan ge dig sätt att t

Read More...
Hur tjäna pengar på nätet med YouTube

Hur tjäna pengar på nätet med YouTube

Lär dig att tjäna pengar på YouTube En bra affärsman vet att du får pengar från människor, och du får människor från reklam. Du kan inte göra ett öre om du inte vet hur man når din kundbas. Internet har gjort det möjligt att fler människor än någonsi

Read More...
Hur tjäna pengar på nätet i fyra legitima sätt

Hur tjäna pengar på nätet i fyra legitima sätt

Även om du förmodligen inte kommer att bli rik snabbt med hjälp av Internet, det finns legitima sätt att tjäna pengar på nätet. Utvärdera dessa INBRINGANDE möjligheter enligt dina kunskaper och tids åtaganden som de efterfrågar. Saker du behöver En d

Read More...
Enkelt sätt att tjäna pengar på nätet utan att köpa något

Enkelt sätt att tjäna pengar på nätet utan att köpa något

Fler människor att hitta fler sätt att tjäna pengar på nätet. Några av dessa sätt kan ta en hel del arbete, men det finns enkla sätt, som att ta undersökningar, bli en frilansande skribent och besöka inbetalda till klick webbplatser, för att göra ext

Read More...
Hur tjäna pengar hemma Online utan att betala en avgift

Hur tjäna pengar hemma Online utan att betala en avgift

Var kan jag tjäna pengar på nätet, arbeta hemifrån utan att behöva betala en avgift? Och hur vet jag att det är en legitim jobb? Är dessa frågor som kör om dig? Den goda nyheten är att det finns många online-möjligheter att tjäna pengar på nätet, som

Read More...
Hur att hyra en bil utan ett kreditkort i Vancouver

Hur att hyra en bil utan ett kreditkort i Vancouver

Att hyra en bil utan ett kreditkort är utmanande inte bara i Vancouver, BC, men på de flesta håll i Nordamerika. Kreditkort används som säkerhet för biluthyrning byrå. Om en oärlig kund håller bilen längre än planerat eller skadar fordonet men vägrar

Read More...
Hur tjäna pengar på nätet i Kanada

Hur tjäna pengar på nätet i Kanada

Många tjäna pengar möjligheter är online inte är öppna för kanadensare, men de flesta av dem är. I vissa fall, kanadensiska versioner av amerikanska webbplatser finns för att tillåta kanadensiska användare att tjäna pengar. Det finns också webbplatse

Read More...
Hur tjäna pengar på nätet med en näthandelswebbplats

Hur tjäna pengar på nätet med en näthandelswebbplats

Med de höga omkostnader för traditionella tegel och murbruk butiker, fler och fler återförsäljare som kör sin verksamhet på nätet. I huvudsak kör en e-handel webbplats är nästan densamma som att köra en tegel och murbruk butik. Du måste ha ett skyltf

Read More...