Hur Vatten Jog

In Sport & Fitness
Advertisement

Hur Vatten Jog

Löpare delta i vatten jogging, en skonsamma djupt vatten teknikträning, kors tåg, för lågsäsong konditionering eller att rehab en skada. Och fitness center erbjuder vatten jogging som en del av vattenkraft krets klasser för sin konditionering och kaloriförbränning. Utan skärande påverkan av mark löpning, ger vatten rinnande många av dess fördelar, såsom att behålla din kondition och utmanande liknande muskler. Typiskt med en flotation enhet, tekniken och formen simulera hur du kör på land.

Saker du behöver

float bälte

Simma nudel (tillval)

Grundläggande teknik med Variationer

Bandet på en flottör bälte och lätthet i den djupa änden av en pool. Håll armarna avslappnad och armbågarna böjda 90 grader. Håll händerna i en löst knuten näve med handflatorna inåt. En alternativ position med händerna öppna, fingrar tillsammans, tummen upp och handflatorna vända inåt.

Luta något framåt av vertikal, och börja röra armar och ben mitt emot varandra på samma sätt som du kör på land. Håll ryggen rak och använda en elliptisk stegrörelse. Undvika de vanliga fel lutar för långt framåt eller bakåt.

Peka tårna när du lyfter knäet på din ledande benet. Innan ditt lår blir parallell med botten av poolen, förlänga benet och når fram med foten. Kör ner foten och sedan tillbaka mot den bakre väggen, vilket leder med läka. Föreställ undersidan av foten trycker ut längst ned i poolen på samma sätt som du skjuter från marken när du kör på land.

Förläng din höft och dra foten upp under din rumpa när du lyfter knäet att ta en annan steg. Jason Fitzgerald, USATF-certifierad coach, rekommenderar att man använder en snabb omsättningshastighet på 180 steg per minut.

Ta din flyta bälte att intensifiera vatten jogging. Att hålla sig flytande, göra en liten förändring i teknik. Öka din steglängd och omsättningshastighet och lyft knäna högre. Även om detta kräver mer energi och gör en hårdare träning, kan din kör formuläret äventyras.

Flytta till bröstet hög vatten för uppbundna igång. Bind ena änden av motståndet slang till en stabil del av poolen, såsom ett körfält linje krok, och säkra den andra änden runt midjan. Kör fram emot att se hur långt du kan sträcka slangen. Försök att sträcka slangen längre med varje försök.

prov Workout

Gör en 10-minuters dynamisk uppvärmning upp på land. Delta i måttliga aeroba aktiviteter med rörelser som liknar kör att aktivera dina muskler och förbereda kroppen för träningen. Aktiviteter kan omfatta hög knä marschera eller en lätt joggingtur på ett löpband.

Lätthet in i den djupa delen av poolen och starta med en 10-minuters lätt vatten jog. Jeff Gaudette, rinnande lagledare och grundare av RunnersConnect, rekommenderar att man använder en enkel, kör återhämtningstakt - upprätthålla en puls mellan 65-75 procent av din maxpuls.

Plocka upp din takt och sprint i 60 sekunder. Gaudette definierar en sprint takt som en kraftansträngning - upprätthålla en puls mellan 95 till 100 procent av din maxpuls. Följ med en lätt, kör återhämtningstakt under 30 sekunder.

Öka till en sprint tempo i 90 sekunder, följt av ytterligare 30 sekunders lätt, kör återhämtningstakt. Fortsätt mönstret av en hård sprint, följt av en 30-sekunders återhämtningstakt, lägga 30 sekunder varje gång till sprint gånger tills du når en tre minuters sprint.

Fortsätt mönstret, men minska sprint gånger med 30 sekunder varje gång tills du når en minut sprint. Svalka dig med en 10-minuters lätt vatten jog.

Tips

Om du kämpar med att upprätthålla en framåtlutning sätter ett dopp nudel mellan ryggen och flytbälte för att tvinga en liten mager.

Vatten jogging kan vara svårt på vissa höft- eller knäskador. Om du upplever smärta medan vatten jogging, sluta och kontakta din läkare.

You may also read!

Hur Vatten Körsbärsträd & äppelträd

Hur Vatten Körsbärsträd & äppelträd

En bakgård fruktträd kan vara en dekorativ Förutom ett landskap samt en skugga givare och källa till färskvaror. Körsbärsträd och äppelträd är vanliga val för bakgård fruktträd och finns på de flesta plantskolor. De vattning krav varken träd varierar

Read More...
Hur Vatten en Aloe Vera

Hur Vatten en Aloe Vera

Aloe vera växter är mycket lätt att ta hand om så länge du är noga med att inte Overwater dem, vilket kan leda till botten lämnar ruttna. Eftersom växterna är över 95 procent vatten, behöver du bara vattna dem en gång eller två gånger i veckan. Förva

Read More...
Hur Vatten en Arborvitae

Hur Vatten en Arborvitae

Tuja är en vintergrön buske, med vissa sorter härdiga till USDA hardiness zon 2. Den tål vanligtvis dåliga markförhållanden, men kräver en plantering plats i partiell eller fullt solljus. Medan tuja är i allmänhet lätt att ta hand om, under det först

Read More...
Hur Vatten en Jade växt

Hur Vatten en Jade växt

Jade är en av de mest populära krukväxter, gynnade för sin distinkta form och dess mörka, gröna blad. Jade är en saftig, vilket innebär att det lagrar vatten i sina blad, och detta är vad ger Jade lämnar sina vackra, fyllig utseende. Vattning suckule

Read More...
Hur Vatten Palmer

Hur Vatten Palmer

Palmer (botaniska namn Aracaceae) kommer in över 2.000 sorter, varav de flesta växer i tropiska och subtropiska klimat, även om några typer kall hardy. Palmer behöver särskild befruktning, inklusive mikronäringsämnen som bor som är avgörande för dera

Read More...
Hur Vatten avokado träd

Hur Vatten avokado träd

Om du växer en avokado träd, kommer det att ta flera år att bära frukt, men när det äntligen belönar dina ansträngningar, njuta. Avokado är låga i kolesterol och är en bra källa till kostfiber, vitamin K, vitamin C och folat. Även mycket fett, är fet

Read More...
Hur Vatten aprikosträd

Hur Vatten aprikosträd

Aprikosträd lägga skönhet till ditt landskap, ger skugga och producera välsmakande frukt under den tidiga våren. Medan aprikoser är en givande träd att växa, kan ett stort antal problem vara förknippade med felaktig vattning teknik. Vattning ditt trä

Read More...
Hur Vatten en Cactus

Hur Vatten en Cactus

De flesta människor tänker på en kaktus som en växt som inte kräver något vatten. Bilder av kaktusar nedskräpning öknen i överflöd i media och förstärka denna uppfattning. I verkligheten, kaktus kräver mycket vatten. Däremot kräver de mindre vatten ä

Read More...
Hur vatten för att förhindra frostskador

Hur vatten för att förhindra frostskador

Varje så ofta, kan ditt område uppleva en köldknäpp med lägre än normala temperaturer som sätter mindre kall härdiga växter eller anbud ny tillväxt riskerar att frysa eller temperaturer under nollpunkten. Flera strategier hjälpa till att minimera ska

Read More...