Hur vet jag om Hibiscus Bush jag precis köpt är Perenn eller Tropical?

In Trädgård
Advertisement

Hur vet jag om Hibiscus Bush jag precis köpt är Perenn eller Tropical?


Perenna hibiskus växter kallas också härdiga hibiskus växter. Den huvudsakliga skillnaden mellan härdiga och tropiska versioner av växten är temperaturkraven. Den tropiska hibiskusen kräver ett varmt klimat året runt. De Hardy hibiskus tål kyla - dör tillbaka till marken under vintermånaderna, och sedan skjuta upp igen på våren. Att veta vilken typ av hibiskusväxt du köpt kan du ta hand om det på rätt sätt. Om du bor i ett kallt klimat, förväntar sig att vidta extra åtgärder för att skydda din nya anläggningen.

Inspektera bladen av din anläggning. Djupa gröna blad med en hög glans betyda en tropisk hibiskus. Hjärtformade, matt färgade blad betyda en härdig hibiskus.

Kontrollera blommans färg av anläggningen. Hardy hibiskus blommor har röda, rosa eller vita blommor, enligt Tropical Hibiscus webbplats. Tropiska växter har ljus lax, persika, apelsin eller gula blommor.

Inspektera formen av blomman. Den tropiska variation har dubbla blommor, medan Hardy hibiskus har stora knoppar i mitten av dess blommor, i genomsnitt cirka 2 till 4 inches i storlek.

Överväga den aktuella säsongen och var du köpt din hibiskusväxt. Om det är kallt ute och du köpte anläggningen från en utomhus display, har du en tålig växt. Den tropiska hibiskusen behöver varmt väder eller ett växthus miljö för att överleva.

You may also read!

Hur vet jag om han är förälskad eller på Rebound

Hur vet jag om han är förälskad eller på Rebound

När någon avslutar en relation, går han vanligtvis genom en studsade skede. Vid denna tid, är han inte ute efter något allvarligt. Istället, han letar efter någon att ha roligt med tills han får över hans ex. Dessa steg kommer att hjälpa dig att avgö

Read More...
Hur vet jag om datorn har SATA eller ATA (IDE) Kablar / kontakter

Hur vet jag om datorn har SATA eller ATA (IDE) Kablar / kontakter

Om du vill lägga till en DVD-enhet eller hårddisk, men vet inte om du har rätt typ av kontakter i din dator, den här artikeln förklarar allt. Lär dig vad de olika kontakterna ser ut, och hur många enheter du kan lägga till. Saker du behöver Dator Stä

Read More...
Hur vet jag om en flicka flirta eller bara vara vänlig

Hur vet jag om en flicka flirta eller bara vara vänlig

Miste om en flicka flirta med dig eller bara vara vänlig kan leda till allvarlig besvikelse, för att inte tala om förlägenhet. Vet tecken på varje innan du gör ett steg i fel riktning. Lägg märke till hur exakt hon flörtar med dig. Det finns en skill

Read More...
Hur vet jag om han älskar mig eller om han spelar mig?

Hur vet jag om han älskar mig eller om han spelar mig?

Relationer kan mycket komplicerat. Oavsett om du är förstagångs dater eller har varit i många relationer, kan du befinner dig i en situation där allt är inte som det verkar. Tyvärr kan hitta rätt man ta flera försök och brustna hjärtan. Vid någon pun

Read More...
Hur vet jag om dess poison oak eller Sumac?

Hur vet jag om dess poison oak eller Sumac?

Som gift murgröna, giftek och sumak innehåller oljor som irriterar huden. Exponering orsakas oftast genom direkt kontakt med växterna, men du kan också möta de irriterande oljor genom kontakt med verktyg, kläder eller andra föremål som har kontaktat

Read More...
Hur vet jag om någon blockerat dig eller bara Utgår Deras profil på Facebook

Hur vet jag om någon blockerat dig eller bara Utgår Deras profil på Facebook

Facebook erbjuder användarna möjligheten att blockera andra användare, vilket gör att alla deras inlägg osynliga för dig om du är en en användare block. Facebook felmeddelande som visas när du försöker komma åt en borttagen Facebook profilsida är den

Read More...
Hur vet jag om batteriet är bra eller inte

Hur vet jag om batteriet är bra eller inte

Om batterierna driver bilar och mobiltelefoner eller bärbara datorer och kameror, konstant användning och laddning kan få dem att slitas ut. Om batteriet inte längre har en fullständig eller ens delvis avgift, kan det vara dags att byta ut den. Efter

Read More...
Hur vet jag om ekvationerna är beroende eller oberoende?

Hur vet jag om ekvationerna är beroende eller oberoende?

Tre typer av ekvationssystem existerar i matematik: inkonsekvent, beroende och oberoende. Ett inkonsekvent systemet är ganska enkelt att inse, med tanke på de rita som parallella linjer. Beroende och oberoende system kan dock vara lite svårare att ko

Read More...
Hur vet jag om datorn eller telefonen Bugged

Hur vet jag om datorn eller telefonen Bugged

En extra bit av försiktighet och uppmärksamhet till din dator och mobiltelefon är viktigt. Datorn kan bli Bugged med ett virus eller övervakningsprogram. När det gäller din mobiltelefon, kan du uppleva någon lyssnar på dina konversationer; och som me

Read More...