Hur vet jag om min telefon Bricked?

In Tech
Advertisement

Hur vet jag om min telefon Bricked?


En mobiltelefon som är "bricked" är en som inte längre fungerar som en telefon, mediaspelare eller elektrisk apparat, och är därför är användbar endast som en brevpress eller tegel. Kör till affären för att köpa en helt ny mobiltelefon är inte alltid nödvändigt när det handlar om en mobiltelefon som inte längre fungerar, dock. Det finns några knep som ibland kan reparera eller unbrick, en dåligt fungerande mobiltelefon.

Saker du behöver

Telefon laddare

Telefon USB-kabel

Dator

Programvara kompatibel med telefon

Ta ut batteriet ur telefonen. Vänta ungefär en minut innan du sätter telefonens batteri och försöker att driva upp enheten. Denna åtgärd skakningar ibland en felaktig telefon till åter slås på. Gå vidare till steg 2 om det inte fungerar eller om du inte kan ta bort telefonens batteri.

Återställ telefonen. Denna åtgärd gör att telefonen att stänga och sedan omedelbart slå tillbaka. Konsultera telefonens handbok för exakta återställning instruktioner, som metod för att utföra denna åtgärd varierar per telefon. En iPhone-användare, till exempel, måste hålla nere enhetens "Home" och "Sleep / Wake" knapparna samtidigt för upp till 10 sekunder för att starta om telefonen. Gå vidare till steg 3 om telefonen fortfarande inte fungerar.

Ansluta telefonen till dess elektriska laddare. Ladda telefonen i 30 minuter till en timme innan du slår på den. Gå vidare till steg 4 om telefonen inte driva upp.

Synkronisera telefonen med en dator program som är kompatibelt med den enhet, till exempel iTunes eller Windows Media Player. En telefon som synkroniserar med programvaran kommer automatiskt ut ur en murad tillstånd. Använd telefonens USB-kabel (eller någon kabel kompatibel med telefonen) för att ansluta enheten till datorn. Öppna programmet och klicka på antingen "File" och sedan "Sync" eller "Sync" -fliken i programmet. Metoden varierar beroende på både telefonen och program du använder, och inte alla telefoner kan synkroniseras.

Tips

Om ingen av de unbricking tricks fungerar sannolikt behöver telefonen hårdvara reparationer eller om du behöver en helt ny enhet.

You may also read!

Hur vet jag om min bil har en ABS-systemet?

Hur vet jag om min bil har en ABS-systemet?

Utformad för att förhindra sladd och förlorad kontroll på hala underlag, kan låsningsfria bromssystem (ABS) återfinns på många av dagens bilar och lastbilar. Dessa system fungerar oberoende av förarkontroll för att styra kraften till de hjul som kont

Read More...
Hur låser jag upp min telefon Använda Min Puk om mitt SIM är blockerad?

Hur låser jag upp min telefon Använda Min Puk om mitt SIM är blockerad?

Om en telefon visar ett meddelande som frågar efter en PUK-nummer, kontakta din trådlösa leverantör innan någon annan information. Mobiltelefoner på Global System for Mobile Communications (GSM) nätverk använder Subscriber Identity Module (SIM) kort

Read More...
Hur vet jag när min Verizon Mobile Plan kontrakt avslutas?

Hur vet jag när min Verizon Mobile Plan kontrakt avslutas?

När du först registrera dig för tjänsten med Verizon Wireless mobiloperatör, låser du dig till en utökad kontrakt. Detta innebär att du lagligt överens om att betala en viss summa pengar per månad för utförda tjänster till ett bestämt pris. Om du vil

Read More...
Hur vet jag om din telefon är märkt

Hur vet jag om din telefon är märkt

Ta reda på om du har en märkesvaror telefon - en som har en modifierad version av operativsystemet placerade där av telefonoperatör - är möjligt, men inte alltid lätt. Det beror på att det inte finns någon väg att ta reda på. Snarare kan flera metode

Read More...
Hur vet jag om min mobil är låst?

Hur vet jag om min mobil är låst?

Alla mobiltelefoner har olika låsningsfunktioner, men en säkerhetsfunktion är i allmänhet på plats så att du kan göra vissa begränsningar. När telefonen är låst, du vanligtvis kan bara ta emot samtal och ringa nödsamtal till 911. Några sätt finns för

Read More...
Hur vet jag om min motorcykel gafflarna Bent?

Hur vet jag om min motorcykel gafflarna Bent?

Motorcykelgafflar är de två barer som förbinder framhjulet och axel till cykelns ram. Med tiden och efter olyckor, kan gafflarna blir böjda. En böjd gaffel är farligt eftersom det kan bli svagare och knäppa, eller ändra hur cykelturer och handtag. De

Read More...
Hur vet jag om min ECM arbetar på min Honda?

Hur vet jag om min ECM arbetar på min Honda?

Den elektroniska styrmodulen (ECM) på din Honda kontrollerar tändinställningen, bränsleinsprutnings timing, hur länge spridarna är öppna och flera andra saker. Det blir signaler från givare på motorn, i form av spänningen, då motsvarar signalerna til

Read More...
Hur vet jag om min laptop behöver ett nytt batteri?

Hur vet jag om min laptop behöver ett nytt batteri?

Bärbara datorer drivs med batterier. Dessa batterier måste laddas regelbundet. När batteriet är laddat, kan du ta den bärbara datorn vart du vill och använda den tills laddningen tar slut. Allt eftersom tiden går, dessa bärbara batterier börjar förlo

Read More...
Hur vet jag om min vinterdäck fortfarande bra?

Hur vet jag om min vinterdäck fortfarande bra?

När vintern rullar runt och det blir kallt, våt och grå, många bilister har vinterdäck installerat på sin fordonets hjul eller ha en extra uppsättning hjul med vinterdäck redan installerade som kan användas i stället för det varma vädret däck. Efters

Read More...