Jag kan inte överföra mina filer från en CD till en PC

In Tech
Advertisement

Jag kan inte överföra mina filer från en CD till en PC


Cd-skivor används för att överföra data mellan två datorer, oavsett om informationen är en databaserad fil, ljud eller ens video. Men om du har problem med att importera innehållet på din dator via CD, måste du felsöka situationen. Frågan vara allt från en repa på skivan till CD är kopieringsskyddad.

Mata ut CD-skivan från skivenheten på datorn, sedan titta på botten av CD för damm och repor. Detta kommer att förhindra att skivor fungerar och eventuellt överföra data till datorn. Rengöra skräp bort av CD-skivan innan den sätts tillbaka in i datorn.

Klicka på "Start", "(My) Computer" och sedan högerklicka på cd-ikonen och välj "Egenskaper". En displayfönster visas på skärmen. I egenskapsfönstret står det om CD-skivan är kopieringsskyddad eller inte. Om det är, kan du inte att överföra data från CD på datorn.

Ta bort oönskade filer och program från datorn. Om datorn körs av hårddiskutrymme, du kommer inte att ha möjlighet att kopiera data från en CD på din dator.

Kopiera filer direkt från "(My) Computer" i stället för alla andra program från tredje part. Det gör att du kan direkt importera data från din CD på datorn. För att göra det genom att dubbelklicka på CD-ikonen i "(My) Computer" och sedan klicka och dra filer från det öppna CD-fönstret på skrivbordet.

You may also read!

Jag kan inte göra GIF-filer fungerar på min telefon

Jag kan inte göra GIF-filer fungerar på min telefon

Många av dagens mobiltelefoner är multimediaenheter som inte bara tillåter dig att ta bilder med hjälp av inbyggda kameror, men ladda upp bilder i en mängd olika format för att dela med familj och vänner via MMS eller e-post. Grafisk Interchange Form

Read More...
Kan du överföra MxTube video från en iPhone till en dator?

Kan du överföra MxTube video från en iPhone till en dator?

OpenSSH är ett gratis program för iPhone som låter dig överföra MxTube videofiler från din iPhone till datorn med hjälp av en FTP-klient installerad på din dator. Dock måste du först jailbreaka din iPhone för att få OpenSSH programmet från Cydia buti

Read More...
Jag kan inte ta bort filer på min Kindle

Jag kan inte ta bort filer på min Kindle

Amazon.com Kindle ereader enhet har 4GB inbyggt minne för lagring av en mängd olika filtyper, inklusive e-böcker, musikfiler och ljudböcker. Kindle kan också användas som en mass för alla typer av dator fillagring. Ta bort oönskade filer kan åstadkom

Read More...
Jag kan inte hitta min Song på iTunes

Jag kan inte hitta min Song på iTunes

Apples iTunes spelare fungerar som en digital mediaenhet, kan lagra tusentals musikfiler utöver annat innehåll. Om ditt iTunes musikbibliotek blir större än du kan hantera med en flyktig blick, kan det vara svårt att hitta en viss låt när du behöver

Read More...
Jag kan inte köra exe-filer på Terminal Server

Jag kan inte köra exe-filer på Terminal Server

Användningen av terminalservern i Windows operativsystem underlättar förmåga fjärr arbetsstation, vilket gör att många olika datorer för att komma åt samma systemfiler från en central server. Säkerhet åtkomstproblem kan skapa en situation där fjärran

Read More...
Hur stoppar jag samlingen samtal Om jag är arbetslös och jag kan inte betala mina räkningar?

Hur stoppar jag samlingen samtal Om jag är arbetslös och jag kan inte betala mina räkningar?

Inte alla gäldenärer inför insamling konton vägrar helt enkelt att betala sina räkningar. Vissa konsumenter har inte råd att tillfredsställa sina skulder på grund av ekonomiska omständigheter utanför deras kontroll. Samtidigt som det är arbetslös kan

Read More...
Jag kan inte öppna min Internet-alternativ

Jag kan inte öppna min Internet-alternativ

Internet-alternativ är en del av en webbläsare som tillåter dig att ändra inställningar och andra aspekter av Internets möjligheter på din dator. Men på grund av komplexiteten av dessa alternativ samt webbläsare som värd dem, Internet-alternativ ibla

Read More...
Jag kan inte inkludera PDF-filer till en anmärkning

Jag kan inte inkludera PDF-filer till en anmärkning

Svårighet att bädda en PDF till Microsoft OneNote bärbara indikerar en programvarufel eller felanvändning. OneNote stöder flera metoder för att importera filer, så välj det som är mest lämplig för dina behov. Om du importerar korrekt men det fortfara

Read More...
Jag kan inte se mina egna inlägg i Craigslist

Jag kan inte se mina egna inlägg i Craigslist

Du förmodligen inte kan se din Craigslist annons eftersom det har "avspeglade". Craigslist använder denna praxis för att förhindra spam inlägg på sin webbplats. Du är aldrig informerats om att din annons har avspeglade. Du kan bara bestämma geno

Read More...