Kan jag använda krabba skal i min trädgård?

In Trädgård
Advertisement

Kan jag använda krabba skal i min trädgård?


Avid trädgårdsmästare som dras till den organiska sidan av trädgårdsarbete ofta hålla komposthögar för att göra gödningsmedel. Krabba skal är bland de objekt som kan användas för att skapa kompost. Krabba skal har näringsämnen som uppmuntrar jordhälsa.

Funktioner

Krabba skal mata mikroorganismer som finns i marken. Proteinet, kitin, är en viktig närings grundämne som finns i krabba skal. Kitin funktioner som benmjöl i jord.

material

Krabba skal kan kombineras med andra organiska material såsom papper, popcorn, fågelbur rengör och äggskal att göra kompost. Professionella organiska gödningsmedelstillverkarnas torr krabba skal i en ugn och sedan mals upp dem i krabba måltid. Denna krabba måltid är en viktig ingrediens i vissa organiska gödselmedel. (Se Resurser för hur man startar en komposthög)

Förbereda

Krossa krabba skal upp i små bitar för att förbereda dem för komposthögen. Lägga de krossade skalen till komposthögen så att de kan sönderdelas under vintersäsongen.

You may also read!

Vad Hem Produkter Kan jag använda för att tvätta min bil?

Vad Hem Produkter Kan jag använda för att tvätta min bil?

Att köpa produkter för att tvätta bilen med kan vara en dyr strävan om du vill få kvalitet poster. Men vad många inte vet är att du kan göra din egen kvalitet biltvätt produkter hemma med saker som du förmodligen redan har runt huset. Enligt Samla sm

Read More...
Vilka handlingar kan jag använda för att bevisa min Residency för outtagna egendom?

Vilka handlingar kan jag använda för att bevisa min Residency för outtagna egendom?

Beroende på var du bor, kan din lokala eller delstater har en "outtagna egendom" division där du kan hämta överges eller förlorad egendom. Generellt innehåller outtagna egendom bankkonton, löner, aktier och obligationer. Att påstå egendom, måste

Read More...
Vad kan jag använda för att rengöra mina soffor Utan ångtvätt?

Vad kan jag använda för att rengöra mina soffor Utan ångtvätt?

Du behöver inte en ångtvätt för dina soffor. Det finns ett antal alternativa verktyg och metoder som du kan använda för att bli av med smuts och lukt från kuddar och andra ytor i din soffa. Tvättmaskin Du kan använda en tvättmaskin att rengöra små so

Read More...
Vad kan jag använda för att rengöra mina trägolv som gör dem Shine?

Vad kan jag använda för att rengöra mina trägolv som gör dem Shine?

Hålla trägolv ser ren och ny kräver hålla dem sopade, plats tvätt fläckar du märker dem och djuprengörande hela golvet vid behov. Rena golv kommer att lysa mer än tråkiga golv och du kan använda vissa produkter för att förbättra denna glans. Damning

Read More...
Vad kan jag använda för att hålla min madrass glider?

Vad kan jag använda för att hålla min madrass glider?

En madrass sladd runt på toppen av sin box våren är ett irritationsmoment av många som använder dubbelsidiga eller äldre madrasser inför. Rörelse orsakas av gungade och svarvning under sömnen, eller helt enkelt genom handlingen att sitta ner eller st

Read More...
Vad kan jag sätta på turnipgreens i min trädgård för att hålla insekter Off?

Vad kan jag sätta på turnipgreens i min trädgård för att hålla insekter Off?

Anbud rovor är för vissa en välskött trädgård hemlighet. Medan mangold och grönkål är populära greener i trädgården, en del människor ägnas åt andra grönsaker som senap, betor eller rovor. Friska gröna är inte bara gott på middagsbordet, de är viktig

Read More...
Kan jag använda Miracle-Gro med min tomatplantor?

Kan jag använda Miracle-Gro med min tomatplantor?

När du planterar din första köksträdgård, kommer du utan tvekan överväga att plantera en tomat (Lycopersicon esculentum) eller två. När du har navigerat genom den rikedom av släktklenod och hybridsorter, kommer du vill överväga näring för dessa girig

Read More...
Vad kan jag använda för att smörja min torktumlare Ball Bearing?

Vad kan jag använda för att smörja min torktumlare Ball Bearing?

Ett kullager eller bakre trummans lager är en stödapparat finns på vissa torktumlare. Dess primära funktion är att stödja trumman medan det tumlar kläder. Med tiden kan det bära och orsaka torktumlare för att göra en squeaking ljud. Även om det är fö

Read More...
Vad Household Products Kan jag använda för att rengöra min Wood Deck?

Vad Household Products Kan jag använda för att rengöra min Wood Deck?

När det är dags att städa ditt hem trädäck, behöver du inte köpa en dyr kommersiell rengöringsmedel eller använda ett giftigt rengöringsmedel för att få jobbet gjort. Regelbundna hushållsprodukter kan ta bort smuts och skräp från din däck lika snabbt

Read More...