Kan jag hyra ut mitt hem?

In Privatekonomi
Advertisement

Kan jag hyra ut mitt hem?


Att hyra ett hem kan vara ett enkelt sätt för en husägare att skapa inkomster för att betala lånet på fastigheten. Många husägare som hyr har två egenskaper: en för sig själva och en andra förvaltningsfastigheter. Vissa husägare väljer också att hyra ut en lägenhet eller rum i sitt hem för extra inkomst. De som väljer att hyra ut sin egendom bör väga för- och nackdelar med att vara en hyresvärd.

Juridiska och skattefrågor

De flesta ensamstående hemma bostäder kan hyras ut av ägaren utan några konsekvenser från lokala myndigheter, inteckning företaget eller andra enheter som tillhandahåller regler för fastigheten.

Det är emellertid en skattefråga. Om en husägare laddar åkande hyra, måste eventuella vinster göras om skatter. Vinsterna från månadshyra samt eventuella kostnader ska listas. Förluster på hyresfastigheter kan dras, men avdraget kan begränsas på grund av passiva aktivitetsgränserna. Samla hyra på en fastighet anses passiv aktivitet.

fördelar

Den största fördelen med att hyra ut ditt hem är det kapital du kommer att behålla. De som vill hyra ut sina hem kan fortfarande ha tillgång till det egna kapitalet för att göra reparationer och investera i uppgraderingar. Dessa investeringar kan också leda till ett högre pris på marknaden för uthyrning. De flesta fastighetsägare kan få en månadshyra pris som överstiger de månatliga amorteringar.

nackdelar

Hyra ut en bostad kan också ha vissa nackdelar. Vissa husägare skattar ansvar att vara en hyresvärd. De måste hitta den bästa kandidaten för att hyra hem, göra reparationer till hemmet vid behov och se till att hyresgästen betalar i tid varje månad. Vissa husägare kan också ha tillgång till det egna kapitalet i hemmet före utgången av hyresgästen hyresavtalet men kan inte sälja hem förrän hyresavtalet är upp.

hyresavtalet

Alla husägare överväger att hyra ut sin egendom bör utarbeta ett leasingavtal. Ett leasingavtal är ett juridiskt bindande dokument som beskriver de rättigheter och skyldigheter hyresgästen samt hyresvärden. Hyresavtalet ska innehålla information om priset, betalningen är förfallodagen och vad som gäller för hyresgästen att begära reparationer. Vissa hyresvärdar kan också lägga till klausuler om ansvar på grund av skador som kan hända på fastigheten. Hyresvärdar bör konsultera en advokat vid utarbetandet av ett hyresavtal för att se till att den överensstämmer med statens lagar.

Enkelrum

Husägare som bara har en egenskap kan överväga att hyra ut ett extra rum i deras hem. Resultatet från hyran kan gå mot betalning på inteckning eller hem förbättringar. Sedan hyra ut ett rum gör det möjligt för hyresgästen tillgång till husägare personliga utrymme bör hyresavtalet ger riktlinjer för användning av gemensamma utrymmen, övernattande gäster och andra frågor som kan uppstå.

You may also read!

Ska jag sälja eller hyra ut mitt hem?

Ska jag sälja eller hyra ut mitt hem?

Att flytta ut ur staden eller i ett nytt hus kan vara en spännande tid, men att bli av med din nuvarande bostad kan vara ett besvär. De flesta husägare, obekväma med bördan av två inteckningar, vänta med att sälja sina nuvarande hem innan de köper en

Read More...
Kan jag cosign för ett hem kapital lån Om mitt namn inte på Deed?

Kan jag cosign för ett hem kapital lån Om mitt namn inte på Deed?

Banker och långivare godkänna lån baserade på sökandens kredit historia, kreditvärdighet och inkomst, bland några andra faktorer. Om den sökande nekas kredit godkännande av banken, han kan på nytt ansöka med en mer kvalificerad cosigner för att få lå

Read More...
Kan jag hyra till My FHA Home?

Kan jag hyra till My FHA Home?

Hyra till egna hem, även känd som köp leasing, är populära alternativ med hem säljare i långsam bostadsmarknaden. De är också populärt med köpare som har frågor som tvingar dem att vänta med att kvalificera sig för lånet. Eftersom de ursprungliga vil

Read More...
Hur stoppar jag kondens från mitt hem luftkonditionering Vents?

Hur stoppar jag kondens från mitt hem luftkonditionering Vents?

Kondens orsakas av vattenläckor eller fuktuppbyggnad i luftkonditioneringssystemet. Vissa kondens är naturligt, men det bara avdunstar snabbt utan att orsaka några problem. Om kondens dröjer kan det läcka ut från ventiler och skapa fläckar på ditt ta

Read More...
Var kan jag hyra en enkelriktad hyra van?

Var kan jag hyra en enkelriktad hyra van?

Flera fall kan förekomma där du behöver en van att transportera människor, husdjur eller föremål till en plats. En enkelriktad van hyra är ganska bra för dessa situationer, och du har flera alternativ när det gäller att hyra ett fordon av den här typ

Read More...
Var kan jag få hjälp att betala min fastighetsskatt Så jag inte förlorar mitt hem?

Var kan jag få hjälp att betala min fastighetsskatt Så jag inte förlorar mitt hem?

Varje medborgare i USA som äger ett hem måste betala fastighetsskatt på detta hem. I tider av ekonomiska svårigheter, kan det bli allt svårare för dig att betala fastighetsskatt, men det finns sätt att få hjälp med att betala dina fastighetsskatt så

Read More...
Måste jag måste betala Reavinst om jag hyr ut min hem för tre år sedan sälja det?

Måste jag måste betala Reavinst om jag hyr ut min hem för tre år sedan sälja det?

Att hyra en fastighet inte undvika inkomst av kapital, oavsett hur länge du hyr den. Det omvända gäller ibland; om du inte personligen bor i ditt hem, kommer du förmodligen skyldig inkomst av kapital när du säljer den. IRS tar ut reavinstskatt på för

Read More...
Var kan jag hyra en VVS Snake?

Var kan jag hyra en VVS Snake?

Det finns få saker som kan förstöra en dag snabbare än en igensatt avloppet, särskilt i ett badrum. Oavsett om det är på grund av en ansamling av hår, fett eller en vandrande leksak, avlopp kräver ibland mer än en enkel kolv att rensa. De flesta VVS

Read More...
Hur kan jag titta på mitt hus från datorn?

Hur kan jag titta på mitt hus från datorn?

Installera ett säkerhetssystem i ditt hem kan ge dig verklig fred i sinnet och skydda dig från inbrottstjuvar och andra brottslingar. Helt enkelt att veta att ett visst hus har ett säkerhetssystem installeras är tillräckligt för att avskräcka många b

Read More...