Öl Party Ideas

In Parter och Underhållande
Advertisement

Öl Party Ideas


Samla ihop med vänner att njuta av en uppfriskande drink är alltid ett roligt sätt att tillbringa en kväll. Om du vill delta i denna mycket älskad aktivitet, men vill ha en fest med lite mer pizazz, överväga att anordna en välplanerad, öl-tema part.

Beer Tasting Party

Vinälskare bör inte få ha all alkohol provtagning kul. När du planerar din nästa fest, överväga att kasta en ölprovning part. För detta parti, behöver du bara en mängd öl, tydliga koppar och en ölprovning poängark (se Resurser). När du har valt din öl, skapa en öl meny som din öl organiseras från lättaste till tyngsta. När du flyttar genom menyn, häll 1/3 av ett glas varje öl för varje gäst. Låt gästerna att prova öl, och notera deras uppfattning av kroppen, smak och drinkability i matchprotokollet. Utse en part gäst som poängen tabulator, och ställa denna gäst att lägga upp poängen ges till varje öl för att avgöra vilka var favorit av gästerna.

Öl Pong turnering

Öl pong är ett populärt spel där spelarna utöva sin atletiska färdigheter medan du njuter av några läckra brygd. Att spela öl pong, behöver du en standard bordtennisbord, eller lång fällbord, två pingisbollar, öl och 22 plastmuggar. Ställ tio koppar i ett triangulärt mönster på vardera änden av bordet, placera fyra i den bakre raden, tre i den andra, två i den tredje och en centrerad i finalen. Fyll varje kopp 1/3 av vägen är full av öl. Fylla de återstående två koppar med vatten, och ställa in dem till sidan av trianglarna. Dessa koppar kommer att användas för att tvätta bollar som slår i marken under spelets gång. För att spela, skapa två 2-medlemsgrupper. Till att börja med får en lag båda bollarna. De måste försöka att skjuta från sin ände av tabellen och sjunka bollen i en av de öl fyllda koppar i den andra änden. För varje kopp de framgångsrikt landa en boll i, motståndarlaget måste dricka det Laget som tvingar sina motståndare för att tömma alla sina koppar först, vinner.

När du spelar öl pong på din fest, förvandla det till en händelse genom att skapa turnering parentes och låta vinnarna att kontinuerligt föra fram de bästa två lag slutligen kämpar mot varandra i den ultimata kampen om öl pong skryta.

Ölflaska Dress Up

Låt ert parti gäster att bekanta sig med sina ölflaskor genom att skapa tema dräkter för sina brewskis. Innan ditt parti, skapa en lista över olika klänning teman. Listan bör innehålla distinkta mode uttalanden, som hula dansare, disco drottning, blomma barn och 80-talen punkrock. Skriv var och en av punkterna på listan på ett index kort, vik korten och placera dem i en korg. Samla ihop konstruktion papper, tyg, trim, tejp och lim, och placera dessa leveranser i en dekoration station i köket eller på ett bord på gården. Skölj och spara tomma ölflaskor under veckorna fram till händelsen.

När gästerna anländer, så att de kan dra kort från korgen, presentera dem med tomma flaskor, och be dem att använda de varor för att skapa en kostym för sin öl. Placera alla kostymerade flaskor i en central plats så att alla gäster kan checka ut dem. Som gäster cirkulera och dricka öl från undressed flaskor, tillåta dem att rösta på sin favorit öl kostym. Belöna vinnaren med en särskild öl tema pris, som en krona tillverkade av en tom kartong öl fall.