R2 Visumkrav

In Travel
Advertisement

R2 Visumkrav


R2 visum är en typ av icke-invandrare visum som tillåter anhöriga till en R1 viseringsinnehavaren att uppehålla sig i USA under hela den religiösa arbete R1 viseringsinnehavaren.

R2 viseringsinnehavare kan delta i hela eller deltidsstudier medan i USA och kan resa fritt in och ut ur USA. Emellertid är en R1 vise inte tillåtet att ta anställning i USA utan att ansöka om ett arbetstillstånd.

kvalifikationer

Familje anhöriga är berättigade till R2 visum inkluderar religiösa arbetstagarens make och ogifta barn under 21 år. Det finns ingen gräns för hur många R2 visum som utfärdas varje år eller antalet utländska medborgare från ett visst land får tillträde till Förenta staterna under denna kategori visum. En R2 vise inledande entré period får inte överstiga tre år och de får inte behålla bostad i USA under en längre period än den huvudsakliga R1 viseringsinnehavaren.

Dokumentär Krav

R2 viseringssökande måste lämna bevis på civilstånd eller familjeförhållanden med huvud R1 viseringsinnehavaren genom original och kopierade dokument som en äktenskapsbevis, födelsebevis av specifika familjemedlemmar och bröllop och familjefoton. Andra krav inkluderar en färdig DS-156 Form, underlag som visar system för finansiellt stöd för hela familjen vistelse i USA, en kopia av sökandens pass och betalning av handläggningsavgift och andra ömsesidiga avgifter. Kostnaderna varierar beroende på kraven i den amerikanska ambassaden eller konsulatet i ursprungslandet. Om R2 visumansökan är en uppföljning ansökan och R1 visum av familjemedlem som redan utfärdats, måste R2 visum sökande också lämna en kopia av maken eller förälderns pass och R1 visum, en kopia av makens eller föräldrarnas godkännande R1 visum och alla R1 visum ansökningshandlingar som lämnats in av R1 viseringsinnehavaren.

R1 visum dokumentära krav är personliga, professionella och religiösa dokument, tillsammans med en I-129 Form inlämnad av en auktoriserad tjänsteman vid religiösa organisation som kommer att anställa utlänningen, skriftligt uttalande från den behöriga tjänstemannen vid organisationen och bevis som visar att organisationen eller någon affiliate engagera främmande tjänster är en bona fide ideell religiös organisation i USA.

Förlängning för vistelsen

Efter en period av högst tre år, måste en R2 vise för avsikt att stanna en längre tid i USA ansöka om visum förlängning. Om det godkänns, kan en period på högst två år beviljas R2 viseringsinnehavaren. Den sammanlagda vistelsen för en person som innehar en R2 visum är bara upp till fem år.

Eftersom det inte finns någon frist för förlängning, är det viktigt att en ansökan om förlängning sker före själva utgången av första R2 visum. För att ansöka om förlängning av vistelse, måste R2 viseringsinnehavaren lämna in en Form I-129 och betala gällande avgifter i USA Citizenship and Immigration Services (USCIS) servicecenter ligger inom personens vistelseorten i USA.

You may also read!

Kina Visumkrav

Kina Visumkrav

Kina har mycket strikta visumkrav som måste följas noggrant för att besöka landet. Amerikanska pass måste få ett visum för Kina före ankomsten. Undantaget är om du bara besöker Hongkong. Inget visum krävs för vistelser i Hong Kong för 90 dagar eller

Read More...
USA visumkrav för ett brittiskt pass

USA visumkrav för ett brittiskt pass

Enligt den amerikanska ambassaden i London, kan brittiska medborgare som uppfyller vissa krav att kunna resa till USA utan visum under Visa Waiver-programmet. Men om du planerar att arbeta i USA, eller stanna längre än 90 dagar, måste du ansöka om vi

Read More...
Visumkrav familjemedlemmar

Visumkrav familjemedlemmar

USA: s regering har många olika typer av viseringar som gör det möjligt för utlänningar och invandrare att komma in i USA för olika ändamål. H4 bidrag visum tillstånd för anhöriga - som makar och barn under 21 år - att få tillgång till USA, och så om

Read More...
Visumkrav för amerikanska resenärer i Colombia

Visumkrav för amerikanska resenärer i Colombia

Vanligtvis när du skriver ett främmande land, är en resa visum krävs vid inträde i landet. Posten krav för det land Colombia är inte strikt. En turistvisum krävs inte för amerikanska medborgare som planerar att besöka Colombia endast turism, men kräv

Read More...
Indien reser Visumkrav

Indien reser Visumkrav

Många människor reser till Indien varje år för en rad olika skäl, bland annat företag, religiös pilgrimsfärd och turism. Alla besökare måste ha en ordentlig visum för att komma in i landet, inklusive turister. Med några få undantag finns det fyra sto

Read More...
Visumkrav i Sydkorea för kinesiska medborgare

Visumkrav i Sydkorea för kinesiska medborgare

Kinesiska medborgare som söker en sydkoreansk visum bör förstå att sydkoreanska invandringslagar kan vara ganska strikt. Som ett resultat, skulle visumkraven för kinesiska medborgare som behöver en sydkoreansk visum huvudsakligen beror på syftet med

Read More...
UK Visumkrav i Nigeria

UK Visumkrav i Nigeria

När du reser till Storbritannien - även för ett kort besök - medborgare i Nigeria måste ansöka om visum. Som i de flesta länder, erbjuder Storbritannien ett antal visum för ett antal syften, och olika visum kräver olika objekt och dokument. Den britt

Read More...
Visumkrav för mexikanska medborgare som besöker Kanada

Visumkrav för mexikanska medborgare som besöker Kanada

Från och med juli 2009 måste mexikanska medborgare ansöka om ett tillfälligt bosatt visum för att besöka Kanada. Först fylla i en ansökan och skicka den med de handlingar som krävs till närmaste kanadensiska bearbetning visumcentret. Om du är ute och

Read More...
Fiance visumkrav för USA

Fiance visumkrav för USA

Där flera krav som USA: s regering för människor som vill få en fästman (e) visum, i vilken en fästmö är en kvinna förlovad med en man och en fästman är en man engagera till en kvinna. För att få non-immigrant visum för en fästman (e), en så kallad K

Read More...