ta bort arbete på facebook

Advertisement
Hur man tar bort favoriter från Facebook-sidor

Hur man tar bort favoriter från Facebook-sidor

Du har möjlighet att namnge sidor till din "favoriter" lista på din Facebook-sida. Om du senare bestämmer att du inte längre vill inkludera en viss sida i favoritlistan, kan du enkelt ta bort den. Om du också har "Gillade" sidan, ta bo

Read More...
Hur att ta bort inlägg på Facebook på din iPhone

Hur att ta bort inlägg på Facebook på din iPhone

Oavsett hur du skrivit eller en statusuppdatering bild till Facebook - på telefonen, på webben eller via en annan app - stegen för att ta bort inlägget i iPhone Facebook-appen är desamma. Bara hitta posten, öppna menyn och tryck på Radera. Om en post

Read More...
Ta bort bilder Av Facebook Använda BlackBerry

Ta bort bilder Av Facebook Använda BlackBerry

När du tar bort bilder via Facebook-programmet på din BlackBerry, är bilderna omedelbart bort från onlinealbum. Du kan välja att ta bort ett helt album med bilder på en gång eller ta bort varje bild individuellt. Programmet använder telefonens Wi-Fi

Read More...
Ta bort Arbetet med Facebook

Ta bort Arbetet med Facebook

En Facebook-profil är en plats att innehålla personlig information, såsom arbetshistoria. Användare kan innehålla namnet på deras tidigare och nuvarande arbetsgivare, titeln på sin position och en arbetsbeskrivning. Om en användare beslutar att han i

Read More...
Ta bort vänner på Facebook iPhone

Ta bort vänner på Facebook iPhone

Facebook kan uppmuntra en kultur av att samla vänner, men det finns något som talar för att hålla din vänlista kort och din nyhetsflöde ren av uppdateringar du inte är intresserad av. När det är dags att ta bort någon från listan, det finns ingen anl

Read More...
Ta bort vänner på Facebook av en BlackBerry Curve

Ta bort vänner på Facebook av en BlackBerry Curve

Du behöver inte hålla oönskade människor på din Facebook vänlista. Du kan ta bort vänner från din BlackBerry Curve telefon. När en vän tas bort, kommer han inte längre har tillgång till de delar av din profil som är synlig genom endast vänner. Vännen

Read More...
Ta bort bilder från Facebook-sida

Ta bort bilder från Facebook-sida

Bland de mest använda sociala nätverk på Internet, är Facebook känd för att tillåta användare att dela bilder och minnen. Även om detta är bland de favoritfunktioner för många användare, kan många andra vill behålla sin information och taggade bilder

Read More...
Ta bort min dotters Facebook-konto

Ta bort min dotters Facebook-konto

Även Facebook kan vara ett bra sätt för människor både unga och gamla för att hålla kontakten med vänner, det kan också innebära problem. Facebook kräver att alla kontoinnehavare vara 13 eller högre ålder. Berörda föräldrar kanske vill att noga överv

Read More...
Ta bort favoriter i Facebook App för iPhone

Ta bort favoriter i Facebook App för iPhone

Facebook app för iOS familjen enheter, iPhone, iPod Touch och iPad, gör det möjligt att skapa "genvägar" eller "favoriter" som släpps ut på startskärmen i appen. Favoriter ger dig en knackning tillgång till profiler nära vänner och fam

Read More...
Ta bort namn på Facebook Sök

Ta bort namn på Facebook Sök

För att ta bort ett namn i en Facebook-sökning, måste du blockera användare vars namn du vill radera. Det huvudsakliga syftet med att blockera en person är att hålla honom från att se din profil på Facebook, men det håller dig även från att se sin in

Read More...
Hur Ångra ta bort taggar på Facebook

Hur Ångra ta bort taggar på Facebook

Om du och dina vänner tillbringa en hel del tid på Facebook, kan du så småningom nå en tid när en bild publiceras av dig att du inte vill visa för världen. Om det är en annan väns foto, och du har taggats, kan du ta bort taggen så bilden inte visas p

Read More...
Hur fungerar Secret Crush Arbete på Facebook?

Hur fungerar Secret Crush Arbete på Facebook?

"Secret Crush" är en app designad av mjukvaruföretag Textstream för användning på Facebook socialt nätverk. Medan appen är tillgänglig för Facebook-användare, är det inte en officiell Facebook-appen. Om Facebook-medlem har en crush på en annan m

Read More...
Ta bort meddelanden Inbox på iPhone Facebook App

Ta bort meddelanden Inbox på iPhone Facebook App

För att ta bort ett Facebook-meddelande på din iPhone öppnar du Facebook Messenger appen och välj meddelandet eller konversationen du vill ta bort. Radera enskilda meddelanden Steg 1 Öppna iPhone Facebook-programmet och trycka på Messenger länken för

Read More...
Om jag bort min Facebook Kan jag få tillbaka den?

Om jag bort min Facebook Kan jag få tillbaka den?

För en del människor är Facebook en besatthet. Den sociala nätverk jätte håller människor inkopplad, och du kan få ganska beroende av kontroll statusuppdateringar, visa vänner bilder eller spela Facebook spel. Ibland måste du bara dra. Det finns två

Read More...
Ta bort en Facebook ID

Ta bort en Facebook ID

Om du inte håller med Facebooks sekretesspolicy eller besluta att webbplatsen orsakar alltför stor belastning på din tid, kan du ta bort eller inaktivera ditt konto. Människor väljer att ta bort sociala nätverk står för en rad olika skäl, så Facebook

Read More...
Ta bort en Facebook-konto för evigt

Ta bort en Facebook-konto för evigt

Du kanske vill ta bort ett Facebook-konto för evigt om du är orolig för sekretessen för din information. När du tar bort ett Facebook-konto, kommer du inte att kunna aktivera kontot eller komma åt någon av de uppgifter (t.ex., vän sidor, meddelanden

Read More...
Ta bort Facebook objekt från Friends

Ta bort Facebook objekt från Friends

Din Facebook-vägg är en samlingspunkt av information från alla dina Facebook-vänner. Statusen uppdaterar dina vänner delar visas i nyhetsflödet om du döljer specifika inlägg. Du kan dölja alla inlägg från en vän utan bryta Facebook vänskap, eller så

Read More...
Hur ta bort länken sidor på Facebook

Hur ta bort länken sidor på Facebook

Facebook länkar kan bestå av en länk mellan din profil och en annan webbplats eller annan Facebook-medlem profil. När du länkar ditt konto till en annan webbplats, till exempel ditt Google-konto kan du kontrollera ditt Facebook-konto från webbplatsen

Read More...
Vad händer på Inlägg på Facebook när du tar bort dem?

Vad händer på Inlägg på Facebook när du tar bort dem?

Med ett Facebook-konto kan du skicka statusuppdateringsmeddelanden på din egen profil och även på din väns profiler och sidor så länge som deras sekretessinställningar tillåter det. Om du bestämmer att du inte gillar något du har skrivit, kan du ta b

Read More...
Hur kan jag göra det så att någon på Facebook inte kan se mig?

Hur kan jag göra det så att någon på Facebook inte kan se mig?

Facebook-profiler visas i Google-sökningar och du kan inte längre ta bort dig från Facebook sökresultat. Enligt Facebook, "Ditt namn, profilbild, kön, nätverk och användarnamn är synliga för alla." Du kan begränsa vem som kan skicka meddelanden

Read More...