Så här visar en Seashell Collection

In Hobbies, spel och leksaker
Advertisement

Oavsett om du vill visa din samling för andra att se eller för förvaring, kan det vara en rolig och givande erfarenhet. Var noga med att rengöra dina tankar innan de visas - för säkerhet och överklagande - och du har en livslång hyllning att blicka ut i och njuta av.

Samla Supplies här visar en Seashell Collection

Har rengöringsmateriel till hands. Samlare tar stor omsorg för att hålla snäckskal ren och för att visa dem fint. Använd försiktig hantering vid organisera dina tankar. Torka skalet med en mjuk trasa efter att vidröra den för att ta bort eventuella oljor.

Ta bort allt damm som kan komma i sprickorna i skal och bygga upp. Använd en liten mjuk borste för att bli av med skräp. Överväga att köpa lufttäta behållare för att visa samlingen för att hålla luftburna partiklar.

Använd en vanlig möbel, såsom en byrå eller byrå med tunn ritar att lagra och visa din snäcka samling. Lådorna kan modifieras med plastinlägg för att hålla många tankar.

Köp små plastlådor och linje dem med vävnad, mjukpapper eller skum. Nestle snäckskal inuti lådorna. Den genomskinliga plast kommer att erbjuda ett trevligt sätt att visa dina favorit skal.

Visa din snäcka Collection

Skapa etiketter för varje skal eller familj av skalen. Placera listen ovanför skalet eller grupp av skal genom att fästa den till bomull, papper eller annan visningsbakgrund.

Visa din snäcka samling i en monter. Detta är ett trevligt sätt att presentera din samling genom att antingen hänga den på en vägg eller placera den på ett bord. Besök hemsidan Michaels Arts & Crafts att köpa fall eller hitta en butik plats i ditt närområde (se Resurser nedan).

Ta några av dina vackraste snäckskal prover till en professionell framer, som kan visa dem i box ramar. Välj att rama skal individuellt och kluster ramarna i större grupper på väggen, eller skapa en dramatisk sammansättning av ett antal skal inom en enda ram.

Visa större, slående snäckskal som konstföremål på bokhyllor, konsolbord, skrivbord eller soffbord. Använd två eller tre skalen för att skapa en harmonisk komposition.

Visa färgstarka, men mindre värdefulla mindre skal i glasskålar. Du kan använda skålarna som centerpieces på bordet eller som dekorationer runt huset. Du kan bli ganska kreativ med din behållare - till exempel kan du välja att fylla en glas sockel med snäckskal för att ge ditt vardagsrum en funky, Beachy look.

Tips

Organisera dina snäckskal efter färg eller mönster för en mer livlig display.

Lägg nautiska-tema dekorationer runt skal för att förbättra deras skönhet och skapa en naturtrogen miljö. Dekorera med bitar av fisk nät, strand trä och mindre skal, som du kan limma (eller säkra med kardborreband) till displayen.

Placera inte dina snäckskal på ett sätt som kan skada dem. Om du bor i ett seismiskt aktivt område, säkra dina snäckskal hyllor med hjälp av en liten mängd av klibb-ner lim.

Se upp för lagring i vissa träslag, som kan avge syra under åren. Om du använder trä, har en inre lagring av lufttät plast.

You may also read!

Så här visar en Barbie Collection

Så här visar en Barbie Collection

En del av det roliga med att samla Barbiedockor är att visa dem så att dina vänner och familj kan njuta av din samling. När du visar din Barbie samling, se till att displayen håller dina dockor säker medan presentera din samling på ett attraktivt sät

Read More...
Så här visar en keramik Collection

Så här visar en keramik Collection

Samlare vet att det finns mer att deras eftertraktade skatter än att bara samla ihop mer och mer. Samla något kan ge en hobby, uppmuntra social interaktion, fungera som en investering och även ge heminredning. Det senare är särskilt sant när samlinge

Read More...
Så här visar en Teacup Collection

Så här visar en Teacup Collection

Om du är en vintage porslin samlare eller en älskare av te, kan du har samlat massor av tekoppar genom åren; Nu du vill visa dem. Det finns många alternativ att välja mellan, beroende på det tillgängliga utrymmet, din budget och din personliga stil.

Read More...
Så här visar en Rock Collection

Så här visar en Rock Collection

I stället för att hålla stensamling gömt undan i skokartonger, visa dina fynd i hemmet eller i ett särskilt område för att dela sin skönhet med andra. Från särskilda inkassoärenden till slumpmässiga artiklar har du runt huset, bostäder dina favorit f

Read More...
Så här visar Troféer och rosetter

Så här visar Troféer och rosetter

Om du var inblandad i idrott som ett barn eller har barn som är inblandade i sport nu, oddsen är att du har en hel del troféer och band flyter runt huset. Var och en har förmodligen sin egen berättelse om sista minuten skott, skadefyllda säsonger, oc

Read More...
Så här visar datorskärmen på en projektor

Så här visar datorskärmen på en projektor

Så här visar datorskärmen på en projektor. En LCD-projektor är ett bra sätt att visa ditt arbete från datorskärmen. Det är ett stort program för företagspresentationer samt för utbildningsmiljöer. Ställa in datorskärmen för att visas på en LCD-projek

Read More...
Så här visar CV på Craigslist

Så här visar CV på Craigslist

Så här visar CV på Craigslist. Craigslist är ett utmärkt och gratis resurs för arbetsgivare som söker kandidater att anställa. De hundratals återupptar skickas till Craigslist varje dag kan ses av vem som helst. Nästan alla branscher är representerad

Read More...
Så här visar din Action Figure Collection

Så här visar din Action Figure Collection

Actionfigurer har funnits i evigheter och medan många människor älskar att leka med små figurer, det finns många samlare som förundras miniatyr skapelser. Från sci-fi figurer som Star Wars till brottning siffror som WWE Classic Series, det finns mång

Read More...
Så här visar en baseball Pennant Collection

Så här visar en baseball Pennant Collection

Baseball vimplar är ett värdefullt hobby. Eftersom de kan förändras varje år, blir de samlingsobjekt som kan vara värdefull under senare år. Folk betalar stora summor pengar för tappningbaseball vimplar så din samling kan bli ovärderliga. Men om du s

Read More...