Stipendier för att övervinna motgångar

In Utbildning
Advertisement

Stipendier för att övervinna motgångar


Livet är fullt av hinder som människor måste övervinna för att lyckas, även om vissa människor står inför mer motgångar än andra. När motgång uppstår, kan det orsaka svårigheter för gymnasiet och studenter. Vissa former av motgång är finansiella kamper, personliga tragedier eller bara olyckliga omständigheter som påverkar mål pedagogiska. Det finns många stipendier tillgängliga för studenter övervinna motgångar för att hjälpa dem att tjäna college grader.

Stipendier för studenter med funktionshinder

Det finns många college stipendier tillgängliga för studenter med funktionshinder som sträcker sig från $ 500 till $ 20.000 per år, beroende på den speciella stipendium. Några av de identifierade funktionshinder i samband med stipendier är nedsatt hörsel, talsvårigheter, dålig syn, astma, cancer, fysiska funktionshinder, autism, inlärningssvårigheter och många fler. Vissa handikapp stipendier tillgängliga är följande:

• ASCLA Century stipendium är för personer med någon typ av identifierade funktionshinder som planerar att göra karriär som en media specialist eller bibliotekarie. För mer information om detta stipendium besöka American Library Association webbplats.

• Den amerikanska Association för hälso- och handikapp stipendium är ett stipendium avsett för studenter med funktionshinder som önskar arbeta inom hälso- eller funktionshinder studier att göra forskning eller stöd andra personer med funktionshinder. Att fråga om detta stipendium besöka American Association för hälso- och funktionshinder.

• INCIGHT: Resurser för egenmakt är en organisation som erbjuder stipendier på upp till $ 750 per år för alla studenter i landet identifieras med funktionshinder. Stipendiet skall de sökande skriva uppsatser om deras självbestämmande, styrka och kreativitet. Besök Incight.org för mer information.

• Microsoft Stipendier för studenter med funktionshinder är ett ettårigt stipendium som hjälper till att betala undervisning för elever med funktionshinder som vill göra karriär inom datateknik eller datateknik. Stipendiet delas ut till flera elever varje år. Ytterligare information kan hittas på Microsofts webbplats.

• AmeriGlide Achiever stipendium är för handikappade rullstols studenter. Det finns ekonomiskt stöd till böcker och förnödenheter och tilldelas på årsbasis. AmeriGlide.com erbjuder mer information om detta funktionshinder stipendium.

motgångar Stipendier

Hårda tider kan hända vem som helst när som helst. Många organisationer arbetar hårt för att hitta sätt att hålla elever i skolan i stället för utbildning tar en baksätet under dessa tider av nöd. Vissa stipendier tillgängliga för studenter inför motgångar är som följer:

• Horatio Alger Association Stipendier är ett av de största stipendieprogram i landet att hjälpa elever med svåra situationer college. Horatio Alger Association Stipendierna är avsedda för studenter som visar beslutsamhet och uthållighet i att övervinna hinder. Den Horatio Alger Association webbplats har detaljerad information om de stipendier som erbjuds via denna organisation.

• Den finansiella Service Centers of America stipendium (FiSCA) är för studenter som har övervunnit en allvarlig motgång och kräver en 1000 ord essä som förklarar motgångar och hur den sökande arbetat för att övervinna den negativa situationen. De belopp som tilldelas från detta stipendium kommer att variera och bestäms av stipendium utskottet. Mer information kan hittas på Financial Service Centers of America hemsida under fliken stipendium.

• Patricia M. McNamara Memorial Scholarship är för alla studenter som har mött utmanande hinder i deras liv. Varje situation som återspeglar motgångar gör studenter är berättigade att ansöka om stipendiet. Patricia M. McNamara var en kvinna som möter många svårigheter i sitt liv, men fann styrkan att övervinna de utmaningar att lyckas; nu idag, är ett stipendium beviljas i hennes ära att hjälpa andra. Besök Patricia M. McNamara Memorial hemsida för att läsa mer om detta stipendium möjlighet.

• Discovery Financial stipendium emot ansökningar från alla studenter som har haft problem och underhåller åtminstone en 2,75 GPA. Ett flertal stipendier delas ut varje år till sökande. För att ansöka om detta stipendium besök Discoverfinancial.com.

• Liv och sjukförsäkrings Foundation for Education är en annan stipendium för studenter som har förlorat en förälder eller vårdnadshavare. Livet är utmanande nog, men att förlora en förälder eller vårdnadshavare gör livet ännu svårare. Denna stiftelse vill hjälpa sörjande elever uppnå karriärmål genom att delta i college. Om du vill veta mer om detta stipendium möjlighet att gå till Lifehappens.org.

finansiell Motgångar

Många studenter står inför ekonomiska svårigheter som gör college drömmar verkar omöjligt att uppnå. Ett stipendium finns speciellt för finansiella motgångar är Simon Youth Foundation Scholarship. För att ansöka om detta stipendium måste studenterna bor nära en Simon köpcentrum och stå inför ekonomiska svårigheter. Detta stipendium kan begära dokumentation som styrker den ekonomiska svårigheter. Om du vill veta mer om de behörighetskrav gälla den stipendium besöka Simon Youth Foundation webbplats.

You may also read!

Hur man skriver en uppsats om att övervinna motgångar

Hur man skriver en uppsats om att övervinna motgångar

College entré styrelser och stipendiekommittéer ofta vill de sökande att skriva en uppsats om hur de har övervunnit motgångar i livet. Nyckeln till att skriva en framgångsrik uppsats om mångfald är att vara positiv och fokusera på resultatet snarare

Read More...
Hur man ska svara intervju frågor om att övervinna motgångar

Hur man ska svara intervju frågor om att övervinna motgångar

Behovet av att övervinna motgångar är vanligt i vissa arbetsplatser eller jobb. Det bästa sättet att svara på en intervju fråga, såsom "Hur skulle du övervinna en negativ situation?" är att dela en specifik berättelse om en tid när du vann betyd

Read More...
Hur att övervinna motståndet mot Lösen

Hur att övervinna motståndet mot Lösen

Trots sina många fysiska och psykiska fördelar, många människor upplever känslor av motstånd vid start eller försöker upprätthålla en regelbunden motion regim. Motstånd är inte nödvändigtvis om själva aktiviteten - i många fall är det mer om idén om

Read More...
Utgående Tekniker för att övervinna invändningar och Sälj genmälen

Utgående Tekniker för att övervinna invändningar och Sälj genmälen

Ofta den svåraste delen av en säljare jobb är att övervinna kundens invändningar och erbjuda genmälen som framstår som giltiga och uppriktig. Det sista du vill göra är argumentera med en kunds problem. En del av att bygga en framgångsrik försäljning

Read More...
Lösningar för att övervinna Internet Missbruk

Lösningar för att övervinna Internet Missbruk

Internet kan vara en engagerande informationskälla, interaktion och underhållning. Idag är mer tillgänglig än någonsin tidigare World Wide Web. Tyvärr kan denna tillgänglighet också leda till personliga och familjeproblem. Internetberoende har potent

Read More...
Stegen för att övervinna hot i en affärs

Stegen för att övervinna hot i en affärs

För strategisk planering och utveckling, ett företag analyserar sina styrkor, svagheter, möjligheter och hot som kallas "SWOT." Ett företag att utveckla en plan för att öka sina kunder kan behöva förbereda sig för kommande förändringar i lagstif

Read More...
Sätt att övervinna Land förorening

Sätt att övervinna Land förorening

Mark föroreningar fortsätter att plåga miljö, orsakar negativa effekter, som kan få konsekvenser på lång sikt. Effekterna är inte begränsade till marken utan snarare kan påverka alla växter och djur i miljön, inklusive människan. Mark förorening har

Read More...
Grundutbildning Stipendier för att utveckla afrikanska länder

Grundutbildning Stipendier för att utveckla afrikanska länder

Många grund stipendier är öronmärkta för afrikaner. Välgörenhetsorganisationer, regeringar och konkurrenskraftiga program bevilja sådana bidrag och stipendier till afrikaner som inte har många utbildningsmöjligheter eller resurser för att finansiera

Read More...
Kommer det enbart: Att övervinna de utmaningar Single Föräldraskap

Kommer det enbart: Att övervinna de utmaningar Single Föräldraskap

Familj kan vara en stor hjälp för vissa, men det är också viktigt att hitta stöd från andra källor. - Jessica Stebbins, en Florida-baserade familjeterapeut Ibland kan det verka som om det tar en by för att uppfostra ett barn, men för ensamstående för

Read More...