Typer av handborrmaskin

In Hem
Advertisement

Typer av handborrmaskin


Handborrar är en dime ett dussin med så många till salu i hårdvara och byggvaruhus över hela landet. Några olika typer av handborrar finns dock med vissa mycket tydliga syften och användningsområden som är speciellt gjorda för fältbruk ansökan av snickare, stålarbetare, mekanik och en hel lista med andra yrkesgrupper. Att veta vilken handborrar är för vad använder är till stor hjälp när man letar efter rätt verktyg för rätt jobb.

roterande Borrar

Roterande borrar ger grundläggande funktion att fästa skruvar och bultar till andra material. De finns i 1/4, 3 / 8- och 1/2-tums chuck storlek. Chuckstorlek avser borr bas som kommer att passa in i borrhuvudet som dras åt och hålls på plats av chucken.

De flesta moderna roterande borrar är sladdlös och har variabla hastighetskontroller för att skydda motorer och växlar från brinnande ut och förstör övningarna.

De varierar i storlek och vridmoment baserat på jobbet borren är konstruerad för att utföra. Grundläggande hushålls borrar för små gör-det-själv-projekt har inte samma mängd vridmoment som en industriell borr som används varje dag.

Dessa övningar varierar i pris från $ 25 till $ 200 i 2010, beroende på funktionalitet, hållbarhet och batterityp. De två batterityper är standard DC spänningsbatterier och litiumjonbatterier. Litiumjonbatterier håller tre gånger längre än standardbatterier och inte köra eftersom batteriet är urladdat. Istället kraften fördelas jämnt tills batteriet kan inte fördela kraften längre.

Typer av handborrmaskin


Hammer Borrar

En borrhammare är i grunden en borrmaskin med en fram- och återgående huvud som görs till pund genom betong. Detta verktyg fungerar som en domkraft hammare och en borr allt i ett och är speciellt utformad för att borra genom betong.

Dessa övningar börjar runt $ 50 och kan nå över $ 500 i 2010 för industriella modeller. Några av de industriella modeller dubbelt så små jack hammare.

Typer av handborrmaskin


slagborrmaskiner

Slagborrmaskiner finns i en mängd olika storlekar. De större slagborrmaskiner är gjorda speciellt för att dra åt och lossa bultar och muttrar. De som du ser på TV på NASCAR tävlingar drivs på luftkompressorer. Andra använder standard 120 volt elektricitet eller en DC-batteri på trådlösa modeller.

Slagborrmaskiner fungerar genom att engagera extra växlar endast när trycket appliceras, som tar vridmoment och distribuerar den till borrhuvudet, vilket gör det lättare åtstramning och mindre risk för handledsskada från borren fånga en gång åtdragna. Tills detta moment är nådd, snurrar det som en vanlig borrmaskin.

Dessa övningar kommer i mindre versioner och har blivit vanligt i professionella handborr storlek modeller eftersom de är lättare att använda än vanliga handborrar.

Slagborrar kosta mellan $ 80 och $ 300 i 2010, beroende på vilka funktioner momentinställning och om borren drivs med luft eller elektricitet.

You may also read!

Vilken typ av halsband Kan en kort flicka Wear?

Vilken typ av halsband Kan en kort flicka Wear?

Från enkla till fet, är ett halsband ett tillbehör som tar din outfit från grå till gudomliga på ett ögonblick. Rätt halsband för din kroppstyp inte bara tillför ett utropstecken till din ensemble, men kommer att förlänga torso, nacke och ansikte. Om

Read More...
De typer av plywood för styrelse och Batten

De typer av plywood för styrelse och Batten

Styrelsen och läkt metod för efterbehandling väggar är ett vanligt tema i rustika hem. Det första lagret av brädor är installerat, stångas mot varandra, medan en tunn remsa installeras ovanpå gapen mellan brädorna att dölja sömmarna och skapa en kont

Read More...
Typer av toothaches

Typer av toothaches

Många människor kommer att uppleva smärtan av tandvärk någon gång i sitt liv. Tandvärk kan orsakas av håligheter, trasiga tänder eller bölder. Olika typer av tandvärk kan hjälpa tandläkaren lokalisera problemet och vidta åtgärder för att åtgärda det.

Read More...
Olika typer av Survey Jord

Olika typer av Survey Jord

Markundersökningar är en länsvis bedömning av markens taxonomi, fertilitet och användning på en viss tunnland mark. Det är en resurs tillgänglig för flera olika branscher som jordbruk, skogsbruk och gruvdrift. Uppgifterna uppnås för markkartering ske

Read More...
Olika typer av jobb i rättegångs Branch

Olika typer av jobb i rättegångs Branch

Det finns tre grenar av regeringen: den lagstiftande, verkställande och dömande. Rätts gren har roller och arbetsuppgifter som omfattar tvistlösning lag tolkning, skydd av individuella rättigheter och fastställandet av oskuld eller skuld åtalade pers

Read More...
Typer av Gips att använda i en källare

Typer av Gips att använda i en källare

Husägare föredrar gips gips i källare av många skäl. Gips kan lätt installeras, varar en lång tid och inte upplever slitage lika lätt som gips. Gips kommer i ark, vilket gör både initial installation och underhåll enklare. Olika rum, såsom källare, k

Read More...
Olika typer av statliga medel

Olika typer av statliga medel

USA statliga medel anses vara bland de säkraste av alla investeringar, eftersom de backas upp av hela tron ​​och kredit i USA. Fonder som investerar i statliga medel vanligtvis anses helt säker, även om risknivån kan öka beroende på vilken typ av sta

Read More...
Olika typer av kök Golv Kakel

Olika typer av kök Golv Kakel

När du väljer en bricka för köksgolvet, att en av de viktigaste sakerna anser är dess halka. Kök golv är säker på att bli blöt med spill från tid till annan, så kakel bör ha en struktur eller halkfri yta för att förhindra fallolyckor. Om ditt golv ha

Read More...
Vilka typer av finkar Kan jag satte ihop?

Vilka typer av finkar Kan jag satte ihop?

Populär som husdjur, finkar inte fåglar för nybörjare. Många arter kräver särskilda temperaturer och vård som kan passa en hobby mer än en djurägare. Men de är intresserade av dessa ofta färgstarka sångare kanske vill behålla mer än en art. Om du vil

Read More...