Vad är det dunkande ljud jag hör när min Diskmaskin Runs?

In Hem
Advertisement

Vad är det dunkande ljud jag hör när min Diskmaskin Runs?


Ägare av en ny diskmaskin kan märka ett sortiment av nya ljud när du kör en rengöringscykel. Mal ljud härrör oftast på grund av dålig placering av rätter i lådorna, delar som rör sig inuti diskutrymmet, eller ett fenomen som kallas vattenhammare. Identifiera orsaken till apparatens dunkande ljud kommer att hjälpa dig att avgöra om apparaten fungerar normalt eller om den behöver service. Buller är inte sannolikt att vara anledning till oro om den stannar apparaten fungerar korrekt.

Rätter näven tillsammans

Placering rätter alltför nära varandra eller placerade i fel fack kan orsaka en mal ljud under rengöringscykeln som strålarna orsaka tallrikar, muggar och krukor slår in i varandra. Detta dunkande ljud är oftast kortlivad och slutar när du tömmer apparaten - ring en reparatör för att få hjälp om ljudet visas när diskmaskinen körs utan några objekt i det.

Överbelastad belastad~~POS=HEADCOMP Diskmaskin

Packning alltför många objekt i diskmaskinen kan avbryta vägen för spinning spolarmarna och orsaka en rytmisk näven eller klickande ljud. Innan du börjar en tvätt, snurra spolarmarna ovan och under varje rack för att säkerställa att de har möjlighet att fullfölja ett helt varv. Arrangera de rätter om armarna är blockerade.

Diskmaskin rörliga delar

Diskmaskinen gör klickande, clunking och knäppa ljud under varje cykel som delar rör sig, pumpar aktivera och motor driver apparaten. De ljud är inte ett problem om de är relativt tyst, sällan och kortlivade.

Vattenhammare

Även känd som vätske hammare och hydrauliska chock sker tryckslag i vissa avlopp när en ventil eller kran plötsligt stängs, vilket skapar en blomstrande eller ekande åska ljud. Rörmokare kan installera anordningar för att förhindra vattenslag uppstår eftersom det har potential att skada rören.

You may also read!

Vad kan jag göra när min arbetsgivare är försenad betala mig?

Vad kan jag göra när min arbetsgivare är försenad betala mig?

Det är bara rättvist att om din arbetsgivare förväntar sig att du dyker upp i tid och göra ditt jobb varje dag, bör du kunna räkna med honom att betala dig på avlöningsdag. Du har ett par alternativ om han inte gör det, men du kan behöva hjälp av en

Read More...
Vad ska jag göra när min Hot Tub är frusen?

Vad ska jag göra när min Hot Tub är frusen?

Även på en kall vinterdag, erbjuder en badtunna utomhus en idealisk plats att koppla av. Men när temperaturen sjunker, chanserna ökar att ditt badkar kan frysa, speciellt om du stänger av temperaturkontroll - som kan stava allvarliga skador som kräve

Read More...
Vad är det ekonomiska ansvaret för familjemedlemmar när man dör?

Vad är det ekonomiska ansvaret för familjemedlemmar när man dör?

När en make eller annan familjemedlem dör, måste överlevare ofta hantera oväntade frågor och beslut medan de fortfarande hantera sorg över deras förlust. Ekonomiska frågor står högt på listan över farhågor som en efterlevande make eller familjemedlem

Read More...
Vad hög fiber livsmedel bör jag undvika när jag ta levotyroxin?

Vad hög fiber livsmedel bör jag undvika när jag ta levotyroxin?

Dieter som innehåller höga fiber kan störa absorptionen av levotyroxin. Levotyroxin ersätter sköldkörtelhormon och förskrivs till patienter med hypotyreos. Eftersom fiber påverkar absorptionshastigheten mat i kroppen, kan det påverka mängden läkemede

Read More...
Vad är det minsta tjocklek Cement Board När Plattsättning Walls?

Vad är det minsta tjocklek Cement Board När Plattsättning Walls?

Kakel kan avsevärt förbättra utseendet på badrum och kök väggar. Använda cement ombord skapar en solid, lätt att installera och ekonomisk bas för din kakel. Minsta tjocklek krav gäller för cementskivor i olika applikationer. Strukturell integritet Fö

Read More...
Vad är det billigaste alternativet för att ersätta min bänk?

Vad är det billigaste alternativet för att ersätta min bänk?

Byta din bänkskivan är en av de billigaste och mest effektiva sätten att uppdatera ditt kök. Eftersom det täcker så mycket område, är bänkskivan en av de första sakerna någon av meddelanden när du anger ditt kök. Plastlaminat bänkskivor är det billig

Read More...
Jag hör inte min Skype ring

Jag hör inte min Skype ring

Många människor har börjat byta till Skype från sina traditionella telefonlinjer, men med hjälp av den här tjänsten är inte mycket hjälp om du inte kan höra ett inkommande samtal. Skype ljudproblem kan ha flera orsaker, så att fixa ditt problem, komm

Read More...
Vad Grade av gas ska jag sätta i min bil?

Vad Grade av gas ska jag sätta i min bil?

Vissa biltillverkare rekommenderar att ägarna använder premium bensin, som kostar mer. Men tror du verkligen behöver betala extra för bidraget, eller kommer standard bensin fungera alldeles utmärkt? oktannivåer Oktantal som ges till olika kvaliteter

Read More...
Vad är det normala området för klorhalten i min pool?

Vad är det normala området för klorhalten i min pool?

Att dela en pool med vänner och familj är kul - men dela bakterier är inte en så bra idé. Att upprätthålla en lämplig nivå av klor dödar oönskade mikrober som bakterier och virus i din pool vatten. typer När du mäter klor, det finns flera olika numme

Read More...