Vilka typer av magi däck?

In Hobbies, spel och leksaker
Advertisement

Att bygga en tillförlitlig och kraftfull Magic: the Gathering däck kräver en djup förståelse av de inblandade mekanik och styrkan i varje elementär färg. När du har blivit intimt med samverkan mellan varje typ av kort, kommer du att kunna farkoster ett däck som utför precis som du vill.

Första steget: Plocka dina däck Färger

Innan du kan ens tänka på att göra ett däck, behöver du en uppfattning om vad du vill att den ska göra; detta hjälper dig att plocka ut ett färgtema för dina däck. Du kan välja en, två eller alla fem beroende på din spelstil.

Red: Kraftfull ur porten, är röda kort innebar att hantera direkta skador och försöka hålla spelet kort. På grund av sin tunga stötande närvaro emellertid har det liten-till-inget försvar att tala om.

Blå: Söker kontroll över aggression, finns blå kort för att förhindra bekämpa och påverka spelet till din fördel. Det är huvudsakligen inriktad på att bekämpa trollformler och kalla varelser som inte kan blockeras med undantag av särskilda varelse typer.

Svart: toeing den risk och belöning linje, svarta kort låna från din hälsa för att ta ner din motståndare och öka kraften i andra svarta varelser.

Grön & White: Båda dessa färger syftar främst till att ge dig liv. Det kan ta några rundor för att hitta spår, men en gång göra, det kommer att bli svårt för någon att bära ner dig.

Artefakter: Tekniskt sett är dessa färglösa kort, men det betyder att de kommer med fördelar; de är inte bunden till en viss mark typ, och kort som blockerar skador från en viss färg inte kommer att påverka Artifact varelser. Att bygga en artefakt däck kan verkligen ge din motståndare en körning för sina pengar!

Andra steget: Att känna din Format

När du vet din däck tema, är nästa steg att besluta om ett format. Även om det finns en hel del, är dessa två större utsträckning än andra.

Standard: Vanligast används kräver detta däck minst 60 kort utan maximal även om det är accepterat att man inte ska behöva hjälp blanda. Du kan inte ha mer än fyra exemplar av varje kort utom grundläggande länder. Detta är också liknande den moderna däck format.

EDH / Commander: Detta däck kräver att du plocka en legendarisk varelse och bygga en 99-korts kortlek baserat på det kortet. Alla kort i leken måste vara samma färg som den legendariska.

Tredje steget: Stringing Relaterade Mechanics Tillsammans

I de flesta fall, mekanik på en Magic: the Gathering kort innehålla en förklaring inom parentes så att du vet vad det innebär; Om den inte gör det, kan man alltid slå upp kortet på guiderna upptagare, som omfattar förklarande text på botten av ett kort sida. Några vanliga som du kan hitta är:

Flying: Denna varelse kan inte blockeras med undantag av Flying eller nå varelser.

Haste: Denna varelse lider inte kalla sjukdom; det kan angripa samma tur det går in.

Infektera: Varje gång varelsen attackerar spelaren lägga till en gift karaktär; om din motståndare ackumuleras 10, kommer han automatiskt förlorar.

Bonusomgång: Kraftfull Deck Idéer

När du har bekantat dig med skillnaderna mellan varje element och mekaniker, bör du börja få en bild av vad du vill pussla ihop. Var noga med att titta på vilka typer av varelser samt; gruppera liknande varelser, såsom vampyrer, skapar en synergi som är unik för den typen. Till exempel:

Strimlor: Dessa varelser är utformade för att förbättra statistik för andra fiberband, så har flera på slagfältet gör dem mycket kraftfull.

Dragons: Dessa varelser i allmänhet alltid flyga, vilket tvingar din motståndare att ha en specifik uppsättning av varelser att ganska kämpa mot dig.

Rainbow: Med ingen färg begränsning, det finns ingen anledning att ha en mono- eller tvåfärgad däck. En regnbåge däck omfattar alla fem färger, men kommer att kräva dubbla mark kort att använda effektivt.

You may also read!

Alla typer av Mag Wheels

Alla typer av Mag Wheels

Mag hjul är lätta fälgar för däck som ska placeras på bilar. Mag hjul fick sitt namn eftersom de är gjorda av magnesium. Det ursprungliga syftet för mag hjul var för racing, på grund av sin lätta design. Emellertid har mag hjul funnit en plats på kon

Read More...
Vilka typer av saker att göra sjuksköterskor måste skriva?

Vilka typer av saker att göra sjuksköterskor måste skriva?

Sjuksköterskor utföra en mängd olika arbetsuppgifter i sitt dagliga arbete. Dessa tullar fokuserar på att betjäna patienter och se till att de får bra hälso- och sjukvårdstjänster. En av dessa arbetsuppgifter kretsar kring skrivande, som sjukskötersk

Read More...
Vilka typer av mat och dryck är tillåtna inne Chase Field i Phoenix, Arizona?

Vilka typer av mat och dryck är tillåtna inne Chase Field i Phoenix, Arizona?

Chase Field ligger i Phoenix, Arizona, fungerar som hemmaarena för Major League Baseball: s Arizona Diamond tillsammans med andra idrottsevenemang och konserter. Chase Field har en kapacitet på 49.000. Fans deltar spel på arenan är föremål för restri

Read More...
Vilka typer av saker kan jag fil på skatter?

Vilka typer av saker kan jag fil på skatter?

Oavsett vad du gör för en levande, eller hur mycket eller hur lite pengar du gör, är en realitet att betala skatt. Att förstå vilka typer av inkomster är rapporter till Internal Revenue Service och vilken typ av avdrag du är berättigad att ta kan gör

Read More...
Vilka typer av blommor blommar på vintern?

Vilka typer av blommor blommar på vintern?

För en trädgårdsentusiast kan vintermånaderna vara lång och trist. Att veta vilka typer av blommor blommar i de kalla månaderna kan fylla en trädgårdsmästare vinter med färg och liv. Många vinter buskar har fördelen av blommande blommor som är långva

Read More...
Vilka typer av färg för att använda på glas

Vilka typer av färg för att använda på glas

Målning på glas kan resultera i några vackra och inspirerande hantverk, så länge du använder rätt färg för jobbet. Det finns flera alternativ, beroende på utseende du vill uppnå och vilka typer av verktyg du vill använda. Varning Giftfria färger är i

Read More...
Vilka typer av tjänster kan läggas ut?

Vilka typer av tjänster kan läggas ut?

Outsourcing är det praxis att anställa en extern firma för att tillhandahålla billig arbetskraft. Medan outsourcing började som ett medel för att anställa billig tillverkningsarbete, är detta personal lösning som för närvarande används för att anstäl

Read More...
Vilka typer av lim kommer att hålla Metal till plast?

Vilka typer av lim kommer att hålla Metal till plast?

Innan du försöker att limma metall till plast, är det viktigt att veta vilka typer av lim kan utföra uppgiften. Inte alla lim är likadana - trälim och skola lim, till exempel, är utformade för porösa material och skulle inte fungera bra på antingen m

Read More...
Vilka typer av övervakning Har regeringen göra via Internet?

Vilka typer av övervakning Har regeringen göra via Internet?

USA: s regering följer en hel del Internet-aktivitet för att försöka ta reda på vem som kan delta i olaglig eller terroristhandlingar. Trots att regeringen har möjlighet att hämta en astronomisk mängd information, är det endast kunna bearbeta mycket

Read More...